Xiaomi Mi Pad 4, tableta ideală.

Xiaomi Mi Pad 4 este o tabletă de gama medie. Care iese în evidență ca o alegere ideală pentru utilizatorii care doresc să combine un spațiu de afișare mare pentru jocurile lor. Redare video sau obiceiurile de a citi, cu o manipulare confortabilă. Cheia nu este altceva decât ecranul de 8 inch cu rezoluție Full HD.

Dimensiuni și Display

Xiaomi-Mi-Pad-4-Design

Xiaomi Mi Pad 4 Design

Specificatii Xiaomi Mi Pad 4
PROCESOR Qualcomm Snapdragon 660 Numar nuclee 8 Frecventa 2.2 GHz
DISPLAY 8 inch Rezolutie 1920 x 1200
MEMORIE RAM 4 GB
STOCARE 64 GB
MULTIMEDIA Rezolutie camera principal 13 Mpx Rezolutie camera secundara 5 Mpx
ACUMULATOR Li-Polymer Capacitate acumulator 6000 mAh

Specificații Detaliate

Cu unele dimensiuni oficiale 20,02 x 12,03 x 0,79 cm și o greutate de 342 de grame. Trebuie menționat că tableta urmează o structură tradițională în designul său. Comercializat în negru sau gold și teșituri care sunt reduse la expresia maximă. Este deja obișnuit la cele mai recente smartphone-uri ale mărcii.

Cu toate acestea, ceea ce poate părea normal la prima vedere la tableta Xiaomi Mi Pad 4 sunt elemente precum mărimea, grosimea și greutatea care sunt perfecte pentru mâna unui adult. Chiar și cea a unui copil care o poate manipula cu un confort total pentru a efectua sarcini în poziție verticală sau orizontală.

OFERTĂ
Vezi Ofertă specială valabilă astăzi:                               Detalii Preț

O diferență clară între această versiune și Xiaomi Mi Pad 4 Plus este a doua versiune destinată celor care doresc dimensiunea maximă (10,1 inch). În timp ce aici optează pentru un panou de tip IPS de 8 inch cu o rezoluție nativă de 1200 x 1080 pixeli.

În plus, raportul de aspect este îmbunătățit din generația anterioară (16:10), promițând un afișaj extins și adaptat la toate tipurile de conținut.

Telefoane Xiaomi

Performanță pentru întreaga zi

În ceea ce privește caracteristicile hardware, Xiaomi Mi Pad 4 are ceea ce poate avea nevoie orice utilizator mediu. Datorită unui procesor Qualcomm Snapdragon 660 format din opt nuclee cu o frecvență maximă de 2,2 GHz și într-un format de fabricare de 14 nanometri.

De asemenea, în interiorul tabletei sunt 4 GB de memorie RAM și 64 GB memorie de stocare internă care sunt suficiente pentru multi-tasking. Se pot instala o varietate de aplicații sau se poate salva acele conținuturi audio sau video de înaltă calitate care necesită mult spațiu.

Acest model se reîncărcă printr-un port USB reversibil-C și are o baterie Li-Ion 6000 mAh capacitate integrată.

Ceea ce înseamnă utilizarea continuă pe tot parcursul zilei, înainte de a necesita o reîncărcare. De exemplu, cifrele oficiale indică până la 12 ore de redare video și 15 de ore de citire sau de până la 8 ore de joc fară oprire.

Conectivitate, camere și funcții speciale

În sine este o veste mare, Xiaomi Mi Pad 4 disponibil Wi-Fi 802.11 a / b / g /n /ac, dual – band (2,4 GHz / 5.0 GHz) și Bluetooth, în ultimul său standard de 5.0 (sincronizare mai bună, distanță mai mare și un consum de energie mai mic).

Dar ceea ce iese în evidență este prezența unui slot pentru SIM pentru a da aceeași utilizare care ar fi dat un telefon, inclusiv accesul la rețelele de telefonie mobilă 4G LTE.

SUPER PREȚ
Vezi cel mai bun preț valabil astăzi,                               Detalii Preț

Mai mult decât atât, tableta nu este slabă pe calitatea camerei. Care este comună în genul, și cel puțin se adaugă în spate senzor de 13 megapixeli și camera față de 5 megapixeli cu suport pentru HDR și funcția de înfrumusețare faciala.

Astfel, orice necesitate de capturare a unei fotografii sau a unei înregistrări video poate îndeplini standardele de bază.

Sistemul de operare este Android cu strat particularizarea MIUI 9.0, care nu pierde o fereastră multi-caracteristică pentru a continua să vă bucurați de chat în timp ce vizionați un film.

Disponibilitatea și prețul produsului Xiaomi Mi Pad 4

Pentru a achiziționa Xiaomi Mi Pad 4 este posibil să faceți acest lucru prin renumitul magazin eMAG și la un preț foarte competitiv.

Mi Pad 4 concurează la același nivel cu competitorii Huawei mult mai scumpi din punct de vedere al duratei de viață a bateriei, performanței și calității prelucrării sale.

Xiaomi a echipat dispozitivul cu un modul Wi-Fi care este mai rapid decât toate dispozitivele noastre de comparare.

 

Nu ratați oferta noastră de mai jos.

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri valabile astăzi, la:

Xiaomi Mi Pad 4, tableta ideală. 1
Oferte Tablete Xiaomi
Xiaomi Mi Pad 4, tableta ideală. 2
Xiaomi Mi Pad 4, tableta ideală. 3
Reduceri Tablete Xiaomi
Xiaomi Mi Pad 4, tableta ideală. 4

 

8.2 Scorul Total
Xiaomi Mi Pad 4

Xiaomi Mi Pad 4 este perfectă pentru utilizarea zilnică, puteți juca jocuri, puteți viziona filme. Memoria internă se poate extinde prin cardul de memorie extern. Privind la preț, este un comprimat perfect.

Design
8
Performanță
8.5
Display
8.5
Acumulator
8
Conectivitatea
9
Camere
7
PRO
  • Design ergonomic pentru utilizare cu o singură mână
  • Ideal pentru jocuri, videoclipuri sau lectură
  • Durată lungă de viață a bateriei
  • Conectivitate 4G LTE disponibilă
CONTRA
  • Estetic original neobișnuit
Adăugați-vă recenzia
evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

Your total score

 Telefoane