Xiaomi Mi A1, Dual SIM, 64GB, 4G, Black

  • Xiaomi Mi A1, Dual SIM, 64GB, 4G, Black
    Xiaomi Mi A1, Dual SIM, 64GB, 4G, Black

     Xiaomi Mi A1 a fost lansat la 5 septembrie 2017. Acesta este primul smartphone Xiaomi care se distribuie cu MIUI, stratul de personalizare popular al producătorului chinez. Pentru aceasta, trebuie să adăugăm o cameră dublă interesantă. Însoțită de 4 GB de memorie RAM și 64 GB de memorie internă . Toate la un preț accesibil. Ce a făcut un succes de vânzări.

OFERTE
Vezi Ofertă specială valabilă astăzi:                               Detalii Preț

   Xiaomi Mi A1, un super număr de vânzări, dar …

    De fapt, la zece zile după ce a intrat în vânzare, disponibil în toate culorile. Dar, din moment ce tot ce strălucește nu este aur. Cu trecerea zilelor apare o serie de probleme în acest terminal. Care au afectat într-un fel succesul impresionant al acestuia.

   În acest sens, trebuie spus că procesul de actualizare a acestui telefon nu a fost la fel de satisfăcător cum ne-am fi așteptat . După ce Xiaomi a promis să actualizeze Xiaomi Mi A1 la Android 8.0 Oreo înainte de sfârșitul anului 2017. Au existat câteva pauze în actualizările, care au cauzat probabil mai multe erori, care au urmat.

  De exemplu, mulți utilizatori au suferit închiderea continuă a aplicațiilor după actualizarea la Android 8.0 . Potrivit specialiștilor, „eroarea” este o actualizare „murdară” a terminalului. Acest lucru le-a forțat să restaureze sistemul de operare din fabrică, cu toate neplăcerile pe care le generează. Deoarece anterior era necesar să dedicăm timp pentru a face o copie de rezervă a datelor.

   Liniștea aplicațiilor

   O altă problemă pe care o întâlnesc utilizatorii Xiaomi Mi A1 este încetineala (excesivă în multe cazuri) a anumitor aplicații de deschidere. Dacă luăm în considerare configurația hardware, nu are sens să se întâmple acest lucru. Deși există mai mulți factori care pot afecta această secțiune, experții au subliniat că există încă multe aplicații care nu sunt optimizate pentru Android 8.0 Oreo.

SUPER PREȚ
Vezi cel mai bun preț valabil astăzi,                               Detalii Preț

   Alte eșecuri detectate

    Într-o măsură mai mică, s-au detectat alte eșecuri. Ca și faptul că uneori sistemul dă o eroare și nu permite ștergerea imaginilor din managerul de fișiere sau din Google Foto. De asemenea, unii utilizatori au criticat că uneori ecranul devine brusc negru și trebuie să reporniți.

   Soluțiile, în mișcare

  În orice caz, cele mai recente actualizări Android Oreo par să fi rezolvat o bună parte din dificultățile care au apărut. După cum puteți vedea, Xiaomi Mi A1 este un terminal cu lumini și umbre, și este încă foarte atrăgător. 

   – Afișaj FHD de 13,5 cm (5,5)
   Afișajul de sticlă curbată de 2.5D de la cel de-al doilea ecran LCD este absolut minunat și perfect pentru jocuri
și vizionarea videoclipurilor. Sticla este incredibil de durabilă, așa cum am așteptat de la Corning® Gorilla® Glass.

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri valabile astazi, la:

Xiaomi Mi A1, Dual SIM, 64GB, 4G, Black 1
Xiaomi Mi A1
Xiaomi Mi A1, Dual SIM, 64GB, 4G, Black 1
Xiaomi Mi A1, Dual SIM, 64GB, 4G, Black 3
Xiaomi Mi A1
Xiaomi Mi A1, Dual SIM, 64GB, 4G, Black 3

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane