Toate știrile de la VLC 3.0 Media Player, acum cu suport pentru Chromecast

 VLC 3.0 Media Player, acum cu suport pentru Chromecast

  Toate știrile de la VLC 3.0 Media Player : dacă vorbim despre playere video, VLC este unul dintre cele mai populare datorită simplității de utilizare și compatibilității sale excelente în format. Acum, programul popular este reinventat cu noi funcții și funcții care îmbunătățesc în continuare experiența utilizatorului și funcționalitățile sale disponibile. Vă prezentăm noul VLC 3.0.

  Caracteristicile VLC 3.0

   VLC aproape atinge vârsta majoratului (el va împlini 18 ani în 2019) și o face prin reînnoirea lui. Reinventându-se și dobândind tot mai mult din el. Printre noile îmbunătățiri disponibile se evidențiază în special compatibilitatea cu videoclipurile din HDR 10 (datorită unui decodor în Windows). Având în vedere că VLC este compatibil cu orice tip de codec, această nouă îmbunătățire a fost esențială.

  Dar nu este singurul. În plus, funcționează și cu sistemele NAS, acceptă sunet 3D și 360 și are suport 8K, pe lângă faptul că ne permite noi funcții, cum ar fi schimbarea dimensiunii subtitrărilor în timpul redării videoclipurilor.

 Chromecastul este protagonistul noii versiuni VLC 3.0 Media Player

  Dar, fără îndoială, marele protagonist este sprijinul Chromecast, astfel încât să putem trimite videoclipul pe care îl redăm pe telefonul mobil.

VLC este actualizat la versiunea 3.0

                                                                            VLC este actualizat la versiunea 3.0

  Dacă doriți să începeți să utilizați această nouă versiune VLC 3.0 , este acum disponibilă pentru descărcare prin FTP oficial. Dacă ați instalat-o deja anterior, veți primi o notificare pentru actualizare la cea nouă.

  VLC Media Player a fost cu noi timp de aproape două decenii, atât videoclipurile noastre și cu fișierele noastre audio. Și această nouă actualizare arată că este mai viu ca niciodată. Și interesul să rămână una dintre cele mai importante programe din segmentul său, oferind întotdeauna cea mai bun calitate cu absența totală a problemelor.

Descarcă Gratuit
evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane