Telefon XIAOMI MI 5S PLUS

XIAOMI MI 5S PLUS

Xiaomi-Mi-5s-Plus

Xiaomi Mi 5s Plus

A făcut câteva detalii de design diferite de cele ale MI 5 prezentat la Mobile World Congress 2016.

Detalii cum ar fi: senzorul aparatului foto și a amprentelor digitale au fost compensate. Iar partea din spate acum nu se mai face din de sticlă, este din aluminiu periat.

Numeroasele modificări de design nu va fi observate de către toată lumea. Dar cineva care deja a avut un XIAOMI Mi 5 va recunoaște imediat schimbările de design și măiestrie.

De exemplu, senzorul de amprentă digitală a fost mutat din față pe partea din spate a aparatului.

Detalii Preț

Cu privire la similitudinea XIAOMI Mi 5s la Huawei poate fi, notat în materialul utilizat pentru carcasă. Partea din spate nu se mai face din sticlă Gorilla, dar în schimb este din aluminiu. În același timp, Xiaomi a asigurat că aproape întregul cadru a fost realizat dintr-un bloc de aluminiu.

Pentru numeroasele antene pentru GSM, NFC, Bluetooth și Wi-Fi, benzi din plastic înguste au fost introduse în cadru și două zone înguste secțiunile superioare și inferioare ale părții din spate.

În general, măiestria Xiaomi Mi 5s Plus este la un nivel foarte ridicat și poate concura cu Samsung, Huawei și Google, precum și cu  butonul volum și on/off. Se potrivesc pe marginea din dreapta a telefonului inteligent și slotul dual SIM este pe marginea din stânga.

Xiaomi Mi 5s Plus: Afișare

Xiaomi-Mi-5s-Plus-0

Xiaomi Mi 5s Plus

Display-ul Xiaomi este, probabil, singurul său punct slab. La fel ca și Huawei Mate 8. Xiaomi a limitat Mi 5s Plus are un ecran cu cristale lichide, cu rezoluție full HD.

Având în vedere viitoarea Mi Note 2, alegerea display-ul este destul de înțelept. Deoarece ambele smartphone-uri fac parte din categoria phablet și oferă echipamente hardware similare.

Așa că, dacă sunteți în căutarea pentru un phablet ieftin dar puternic, puteți profita de Mi 5s Plus. În plus, în cazul în care este necesar un ecran dual-margine și rezoluție 2K. Să arunci o privire la Xiaomi Note Mi 2, care a fost lansata pe 25 octombrie.

Toate Specificațiile

Doar pentru că display de 5.7 inch are o rezoluție maximă de 1024 x 1920 pixeli nu înseamnă că este rău. În ciuda densității scăzute a pixelilor de 386 ppi. În comparație cu alte smartphone-uri de top, imaginile, clipuri video și chiar jocurile sunt redate foarte ascuțite, iar culorile sunt clare pentru un ecran cu un panou LCD.

Din păcate, nivelul maxim de luminozitate al Xiaomi Mi 5s Plus este oarecum slabă în comparație cu smartphone-uri de top de alți producători.

Xiaomi Mi 5s Plus: Software

Xiaomi Mi 5s Plus vine din fabrică cu MIUI 8 deja pre-instalate. Acest firmware Xiaomi se bazează pe Android 6.0.1 și este foarte mult orientată spre preferințele pieței de origine chineză.

Un sertar app nu există; toate aplicațiile sunt stocate pe ecranele de origine. De asemenea, Google Apps nu sunt preinstalate, deoarece nu există nici un magazin pe Google Play în China.

Un post de instalare cu un fișier APK este posibil, astfel încât Xiaomi Mi 5s Plus. Poate fi echipat cu toate aplicațiile din Magazinul Play.

Un alt dezavantaj: al smartphone-uri Xiaomi are sprijini numai în limba engleză și limbile chineză. Acesta a fost, de asemenea, cazul cu proba de testare.

Dar comunitatea foarte mare Xiaomi lucrează la un firmware MIUI 8. Care include Google Play Store pentru Mi 5s Plus, astfel încât să puteți instala un firmware cu altă limbă mai târziu.

Xiaomi Mi 5s Plus: Performanță

În ceea ce privește performanță, Xiaomi Mi 5s Plus este la același nivel ca și Google Pixel XL. La fel ca în telefonul Google, Xiaomi Mi 5s Plus, oferă cel mai recent procesor Qualcomm, Snapdragon 821 cu GPU Adreno 530.

Mai mult decât atât, dispozitivul nostru de test a avut 6 GB de RAM și 128 GB de memorie internă. Toate acestea ar trebui să fie, teoretic, suficiente.

Xiaomi Mi 5s Plus: Camera

Bineînțeles că, în ciuda acestei similitudini, există unele diferențe. În primul rând în rezoluție, deoarece senzorii de imagine ale camerei de pe Xiaomi Mi 5s Plus. Realizează fotografii cu un maxim de 13 megapixeli și cu 1,12 pm.

Astfel, pixelii camerei în Xiaomi sunt mai mici decât în ​​Huawei P9. Pe de altă parte, camera de Mi 5s Plus are o deschidere mai mare (f / 2,0 în loc de f / 2.2).

La prima vedere, camera frontală cu 4 megapixeli nu promite un Selfie de calitate. Dar dimensiunea pixelilor este destul de mare, la 2 pm, cu diafragma f / 2.0, acest lucru ar putea indica o calitate a imaginii bună în condiții de lumină slabă.

Pe baza datelor obținute, Xiaomi Mi 5s Plus promite să fie un smartphone cu un bun aparat de fotografiat. Dar trebuie să discutăm și testați-l pe larg înainte de a face un raport de testare final. 

Xiaomi Mi 5s Plus: Acumulator

Stocarea energiei a smartphone-ului  Xiaomi Mi 5s Plus este evaluată la 3800 mAh, și este, mai mare decât cea la Galaxy S7 Edge (3600 mAh) sau Pixel XL Google (3450 mAh). Dar, capacitatea unui Huawei Mate 9, care are o baterie de 4000 mAh.

Cu toate acestea, caietul de sarcini nu ne spune nimic despre cât de mult poate rezista smartphone-ul în condiții de utilizare de zi cu zi, și în condiții de stres extrem. Deoarece Mi 5s Plus vine cu cel mai recent procesor, Snapdragon 821 – la fel ca Pixel XL Google.

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.
  1. Răspuns
    admin 28 ianuarie 2017 at 11:55

    Visitor Rating: 10/10

  2. Răspuns
    Anonim 4 februarie 2017 at 11:33

    Visitor Rating: 10/10

Lasă un răspuns

 Telefoane