Telefon UMI Plus

   Telefon UMI Plus

   Industria smartphone s-a schimbat foarte mult, deoarece companiile chineze devin agresive în crearea de smartphone-uri de calitate la prețuri accesibile. De-a lungul ultimilor ani, schimbarea poate fi observată nu doar în ceea ce privește declinul unor mărci de smartphone-uri, dar creșterea brandurilor tinere. Este totul legat, ca tinerii care arata brandurile mișcări agresive au văzut devenind lovit cu mișcările lor îndrăznețe.

UMI Plus: UMI este un astfel de brand, care este tânăr și au talent impresionant de a prezenta, atunci când vorbim despre asigurarea calității și a prețului. Ultimul lor produs UMI telefon este un phablet pilot, care este considerat ca fiind cel mai bun phablet al anului. Mai jos puteți vedea cele mai importante caracteristici ale dispozitivului.

UMI Plus

UMI Plus

Detalii Preț

UMI Plus: Specificații Tehnice

  • Model Procesor: Octa-Core MediaTek Helio P10 (64-bit)
  • Frecventa procesor: 2.0 GHz
  • Memorie interna: 32 GB
  • Memorie RAM: 4 GB
  • Sistem de operare: Android 6.0
  • Diagonala display (inch): 5.5
  • Rezoluție cameră (Mp): 13MP Samsung 3L8, 5 lentile, PDAF, Dual LED
  • Camera secundara: 5.0MP Galaxy Core GC5005
  • Capacitate (mAh): 4000
Toate Specificațiile >>

      Design

Acest lucru se poate afirma ca cea mai importantă caracteristică a UMI Plus. Pe măsură ce dispozitivul vine cu o construcție unibody de metal, care utilizează o serie de aluminiu din aliaj 6000. Ea oferă corpului un simț puternic și elegant, precum este mai ușor în greutate decât compoziția cea cu metal. Cu procesul de oxidare anodică utilizat pe material, așa cum se spune pentru a da un dispozitiv simț incredibil în mână. Mai mult decât atât există o combinație perfectă a unui panou frontal 2.5D și un design unibody de metal. Compania folosind estetici simetrice, oferă un simt confortabil în mână. Denotă faptul că are o lustruire 3D.

      Afişaj

    Display-ul dispozitivului este destul de impresionant așa cum este revendicat de companie. Brandul totuș că ecranul oferă unghiuri de vizionare confortabile, precum și simt în timpul utilizării. Potrivit companiei experiența confortabilă este atunci când manipulați dispozitivul este mai ușor ca și vizualizarea din orice unghi. Și asta este ceea ce UMI a realizat cu Plus smartphone. In plus, compania de asemenea, promovează fațetele înguste ca și aspectul dispozitivului, se simte într-adevăr, că și fațetele sunt destul de înguste. Există un raport mare ecran-corp și o unibody curbă. Display-ul este totul setat pentru a avea culori destul de vii, ceea ce înseamnă că puteți vedea conținutul chiar și în lumina directă a soarelui.

      Performanță și baterie

       UMI phablet este propulsat de un procesor P10 Helios, care este un procesor Octa-core și se pretinde a fi perfect în ceea ce privește performanța și eficiența energetică. Există cu opt nuclee A53 care lucrează în SoC, care sunt însoțite de un GPU Mali-T860. Cu eMMC suport de memorie 5.1 flash cuplat cu 4GB de memorie RAM a telefonului. Veți obține memorie flash mai rapid și RAM masiv pentru realizarea diverselor procese. Se integrează algoritmul de economisire a energiei la nivel de nucleu, care comută inteligent între trei pentru a echilibra rezistența și performanța.

      Senzor de amprente

Senzorul de amprentă digitală este prezent pe față butonul acasă și acesta este numit ca un ID Touch. Brandul totuși integrarea la nivel de cip a informațiilor, care este unhackable prin software-uri. De obicei, multe smartphone-uri stochează informația de amprentă digitală la nivel de software. Odată cu integrarea la nivel de cip UMI Plus oferă criptare și de aceea este considerat a fi în siguranță.

      Aparat foto

Aparatul de fotografiat este destul de impresionant pe smartphone-ul UMI Plus. Veți obține senzor de imagine de 13 megapixeli , care are un suport ultra-rapidă tehnologie PDAF, care este o tehnologie de detectare a auto focalizării. Se pretinde să se concentreze pe obiect în doar 0.1 secunde, ceea ce este destul de rapid. Există o lentilă de 5P de configurare și este protejat cu un strat anti-orbire. Cu ajutorul de procesare dublă ISP pentru o calitate excepțională a imaginii rezultate.

UMI Plus

UMI Plus

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri valabile astazi:

eMag.roALTEX.roFlanco.roDetalii PrețevoMag.ro

 

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane