Telefon SAMSUNG GALAXY S7 și GALAXY S7 EDGE

Samsung Galaxy S7 Edge:

samsung-galaxy-s7-edge-1

Samsung Galaxy S7 EDGE

În aceasta review al telefonului Galaxy S7 și S7 Edge, vom arunca o privire la modul în care în acest an Galaxy S a evoluat în starea sa cea mai perfectă.

SAMSUNG Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge au fost performanțele de anul trecut. Samsung a lucrat la re-introducerea extinderi de memoriei și rezistența la apă cu Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge.

Cea mai mare diferență dintre Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge este dimensiunea de afișare, de la 5,1 inch la 5,5 inch. Cu toate acestea, chiar și cu o creștere de 0,4 inch. S7 Edge este în mod surprinzător compact.

În comparație cu modelele anterioare dual-margine, S7 Edge este mai frumos, oferă aderență excelentă și umflătura camerei a fost aproape complet eliminate.

Pentru a obține o idee, umflatura din spate a camerei a scăzut până la 0,46 mm și este practic inexistent.

Pe scurt,

Acest aparat este frumos. De fapt, cred că S7 Edge este telefonul cel mai bun ca aspect îl poți cumpăra chiar acum. Cu un cadru de aluminiu și sticlă Gorilla 4 pe partea din față și din spate.

Detalii Preț Galaxy S7 Detalii Preț Galaxy S7 EDGE

Acest lucru înseamnă că veți avea o protecție suplimentară împotriva fisurilor, dar nu este incasabil ca moto X force.

În Galaxy S7 Edge, marginile de metal de pe ambele părți sunt destul de înguste, după cum puteți vedea în imagini. Acest lucru îi dă o diferență vizuală clară între ea și iPhone.

În partea de sus este nano cartela SIM și slotul microSD. Odată ce-l deschideți, veți găsi o tavă pentru a insera ambele cartele. Memoria poate fi extinsă până la 200 GB prin microSD.

În partea de jos este microfonul și la fel ca la S6 Edge +, este un port micro USB și mufa pentru căști. Eu sincer cred că Samsung ar trebui să investească în difuzoare stereo, cu o astfel de afișare de înaltă calitate. Se pare ca e standardul minim acceptabil.

Pentru audio stereo, este necesară utilizarea căștilor. Nu mă înțelegeți greșit, ”Nu-mi place ca cineva care se afla lângă mine, în metrou, să folosească difuzorul telefonului”, dar la domiciliu ar fi fost frumos.

Scanner de amprentă.

După cum se vede în modelele anterioare ale liniei, Galaxy S7 Edge utilizează butonul de start ca un scanner de amprente. Configurația acestei caracteristici este rapidă și funcționează bine.

samsung-galaxy-s7

Samsung Galaxy S7

Cu toate acestea, Galaxy S7 Edge este certificate IP68 pentru praf și rezistență la apă.

Acest lucru înseamnă că puteți utiliza aparatul timp de aproximativ 30 minute, la o adâncime de 1,5 m de apă.

Atunci când degetul este umed sau dispozitivul în sine, cititorul de amprente nu funcționează.

Așa că, dacă sunteți la gătit acasă și mâna ta este umed, dispozitivul nu se va debloca.

Soluția de aici este de a utiliza Smart Lock pentru a face dispozitivul să recunoască locațiile de încredere și să rămână deblocat.

Cred că alegerea producătorului Samsung pentru a lansa un model dual-margine la 5,5 inch în loc de 5,1 inch, spre deosebire de anul trecut, a fost o mișcare inteligentă. Acest lucru se datorează faptului că diferențele dintre Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge ar fi foarte mici.

În cazul în care compania are în vedere lansarea versiunii „Plus” a acestui aparat, ar trebui să facă schimbări uriașe pentru a evita lansarea a două dispozitive foarte similare.

Până în prezent, Samsung a lansat cinci culori diferite pentru dispozitivul Galaxy S7 Edge: negru, auriu, albă, argintiu și titan roz. Acum, Coral Albastru este adăugat la gamă.

Este disponibil începând cu 1 noiembrie pe anumite piețe din întreaga lume. Culoarea este într-adevăr o combinație de două tonuri diferite.

O nuanță albăstruie pe partea din față și din spate, cu un chenar de aur, o privire la funcționalitate face mai jos.

Samsung Galaxy S7 Edge: Afișare

Galaxy S7 Edge a moștenit rezoluția ecranului predecesorului său, mai degrabă saltul la 4K. Pe de o parte, acest lucru ar putea fi o alegere frustrantă pentru un dispozitiv lansat sub mască realități virtuală a revoluție.

Cu toate acestea, display-ul S7 Edge nu lasă nimic de dorit în calitate atunci când vine vorba de utilizarea de zi cu zi.

Telefonul vine cu un display Super AMOLED de 5,5 inch, marginile laterale curbate sunt unice. Rezoluția WQHD de 2560 x 1440 oferă o densitate a pixelilor de 534 ppi (pixeli pe inch pătrat).

Saturația culorilor este una dintre cele mai bune de pe orice dispozitiv cu un ecran AMOLED. Unghiuri de vizualizare sunt foarte bune, cu capacitatea de a identifica ceea ce este pe ecranul dispozitivului la un unghi de 80 până la 85 de grade.

Ceea ce este surprinzător este faptul că Samsung într-adevăr a pompat în sus luminozitate maximă. Asta ar putea fi enervant atunci când ești într-o cameră întunecată, mai ales atunci când citiți noaptea.

Cu toate acestea, există o îmbunătățire semnificativă a vizibilității în timpul zilei. Între cele două, eu sunt fericit să văd o mai bună vizibilitate sub lumina directă a soarelui și poți întotdeauna  să ajustezi luminozitatea manual.

                Galaxy S7

 • Model Procesor: Samsung Exynos 8890 octa-core
 • Frecventa procesor: 2,3 + 1,6 GHz
 • Memorie interna: 32 GB
 • Memorie RAM: 4 GB
 • Sistem de operare: Android v6.0 (Marshmallow)
 • Diagonala display (inch): 5.1
 • Rezoluție cameră (Mp): 12 MP
 • Camera secundara: 5 MP
 • Capacitate (mAh): 3000
Toate Specificațiile>>

             Galaxy S7 EDGE

 • Model Procesor: Samsung Exynos 8890 octa-core
 • Frecventa procesor: 2,3 + 1,6 GHz
 • Memorie interna: 32 GB
 • Memorie RAM: 4 GB
 • Sistem de operare: Android v6.0 (Marshmallow)
 • Diagonala display (inch): 5.5
 • Rezoluție cameră (Mp): 12 MP
 • Camera secundara: 5.5 MP
 • Capacitate (mAh): 3600
Toate Specificațiile>>

Samsung Galaxy S7 Edge: Caracteristici speciale

Pentru prima dată, am avut impresia că Samsung a adus ceva cu adevarat special pentru smartphone-urile sale în ceea ce privește funcțiile de software, funcțiile de lansare.

Dar ceea ce este chiar mai bine în lansator de joc sunt caracteristicile sale, cum ar fi opțiunile pentru a economisi bateria în timp ce vă jucați, alegeți pentru a opri alerte în timp ce jucați.

Accesează cele mai populare jocuri, cel mai interesant, activați butonul flotant „instrument de joc”.

Instrumentul de joc folosește unele caracteristici Google Play, cum ar fi posibilitatea de a înregistra un meci pentru a partaja cu alți utilizatori.

Acest instrument este util, mai ales pentru cei care folosesc telefoanele, dar nu au răbdare pentru cheile capacitive, care ajung să fie activate în mod neintenționat în timpul unui meci, împiedicând astfel experiența.

Samsung Galaxy S7 Edge: Software-ul

Galaxy S7 Edge vine cu Android 6.0.1 nalba și TouchWiz nu sa schimbat prea mult în comparație cu Galaxy S6 Edge + sau Galaxy Note 5. Cu toate acestea, sistemul ocupă puțin mai mult de 7 GB de memorie internă.

În Galaxy S7 Edge putem vedea Android 6.0 Caracteristici Marshmallow aduse la TouchWiz, cum ar fi modificările aranjamentului și aspectul barei de stare și îmbunătățirea rapidă de comenzi rapide.

Probleme anterioare, cum ar fi RAM de utilizare, au fost rezolvate.

Samsung Galaxy S7 Edge: Performanță

Galaxy S7 Edge vine cu un procesor Exynos 8890. CPU-ul a fost dezvoltat de Samsung și vine cu opt nuclee, patru dintre ele care rulează la o viteză maximă de 2,3 GHz, iar celelalte patru până la 1,6 GHz.

Samsung Galaxy S7 Edge: Audio

Aparent, Samsung nu evolueze la problema calității difuzorului. Semnalul audio din difuzor este mare, dar asta nu înseamnă că e neapărat bun.

Redând melodii audio la domiciliu sau în interior, nu este o problemă la 75% din volumul, dar după aceea, în funcție de genul de muzică audio, este zgomotos.

Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, conectarea într-un difuzor extern în timp asculți muzică sau vizionezi video este necesar.

Pentru a obține o mai bună calitate a sunetului, puteți utiliza căștile care furnizează semnal audio stereo.

Samsung oferă un egalizator audio pentru Galaxy S7 Edge, care pot fi folosite pentru a optimiza sunetul audio. Deci, cu căștile (prin cablu sau Bluetooth), puteți vedea o îmbunătățire a efectelor audio.

Calitatea audio pentru apeluri este bună. Difuzorul este mare, iar microfonul este capabil de a capta vocea și de a filtra zgomotul de fond.

Dimensiunea dispozitivului nu interferează cu calitatea audio pentru apeluri.

Samsung Galaxy S7 Edge: Aparat foto

Camera foto-video Galaxy S7 Edge este una dintre cele mai importante modificări majore ale dispozitivului. Noul senzor cu 1,7 diafragmă /f face o treabă excelentă în condiții de iluminare slabă.

Pixelii mai mari ajută la claritatea imaginilor în aceste condiții. Rezultatul este destul de impresionant.

Camera foto Galaxy S7 Edge are o rezoluție mai mică decât Galaxy S6 Edge Plus, dar senzorul folosește tehnologia dual 12 MP.

Acest lucru înseamnă că toți pixelii fotodiodelor senzorilor de imagine au două în loc de unul.

Astfel, senzorul poate focaliza rapid. Atunci când un obiect în zona de focalizare schimbă rapid poziția, cum ar fi o mașină în mișcare, aparatul foto focalizează aproape instantaneu.

Camera frontală are o deschidere de f / 1,7 și e de 5 MP.

Captare imagini se face în diverse moduri, mai ales atunci când utilizați camera frontală.

Prin urmare, puteți utiliza ecranul tactil, butoanele de volum, senzor ritm cardiac și butonul standard de aparat de fotografiat.

Samsung Galaxy S7 Edge: Acumulator potrivit

Galaxy S7 Edge vine cu o baterie cu o capacitate de 3600 mAh, este vorba despre o creștere de 1000 mAh. Acest lucru se datorează unor factori, cum ar fi dimensiunea crescută a ecranului.

Samsung a folosit o noua tehnologie flexibilă a bateriei, care este în măsură să profite de spațiu suplimentar în interiorul corpului.

Are tehnologia de încărcare rapidă și fără fir. În teste, am testat numai cu adaptorul și cablul. Atunci când dispozitivul a fost la 5 procente, am avut nevoie doar de o oră și 16 minute pentru a ajunge la 100 la sută.

Pe lângă aceasta, Samsung a menținut modul de economisire a energiei, de fapt software-ul S7 Edge a fost optimizat pentru a economisi energie.

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.
 1. Răspuns
  admin 26 ianuarie 2017 at 11:03

  Visitor Rating: 5 Stars

 2. Răspuns
  Anonim 27 ianuarie 2017 at 15:14

  Visitor Rating: 9/10

Lasă un răspuns

 Telefoane