Telefon NOKIA 5

  • NOKIA 5
    Telefon NOKIA 5

  Telefon NOKIA 5

    Telefoanele Nokia sunt acum realizate de o companie numită HMD Global, iar semnele inițiale sunt cu siguranță promițătoare. Calitatea de construire a telefonului Nokia 5 este excelentă. Fiecare telefon este prelucrat dintr-un singur bloc de aluminiu, iar rezultatul este un design unibody solid fasonat, fără flexare sau scârțâire.

   Ne-am obișnuit ca telefoanele cu carcasă metalică să aibă o bandă de antenă externă. Acest lucru a fost foarte vizibil pe unele telefoane precum Apple iPhone 6S.

OFERTE
Vezi Ofertă specială valabilă astăzi:                               Detalii Preț

   Designul telefonului NOKIA 5 este atrăgător:

     Este subevaluat și elegant. Secțiunea camerei de luat vederi de pe spate pare la început ca având camere twin, dar este doar un panou alungit. O caracteristică de design care amintește de simplitatea favorizată pe telefoanele Nokia anterioare. Această atenție la moștenirea de design Nokia pare să fi fost luată în serios. Sigla Nokia este așezată orizontal pe spate și este ascunsă în partea de sus a afișajului lângă marginea dreaptă.

     Aproape prea înăbușit, de fapt, deși logo-ul are un finisaj asemănător cromului, acesta dispare în anumite lumini, strălucind satisfăcător atunci când vă așteptați cel mai puțin. Este aproape un pas greșit al designului, deși dacă aceasta este singura problemă cu telefonul, atunci nu trebuie să vă faceți griji.

    Acesta este un telefon cu rază medie de acțiune, după cum puteți spune din preț. Bine, deci, că a găsit un loc pentru un senzor de amprentă digitală în butonul de acasă de pe ecran – multe telefoane la acest preț nu dețin senzor de amprentă. Nu este la fel de rapidă ca cea de-a doua generație Touch ID de pe iPhone-urile recente, dar este eficientă și rezonabilă.

    Afișajul:

   Afișajul de 5,2 inch este rezonabil, dar nu este remarcabil, gestionând 282 pixeli pe inch. Deoarece rezoluția de 1.280 x 720 este aceeași cu cea mai ieftină varianta Nokia 3 care are un afișaj mai mic, pixelii per inch sunt de fapt mai mici aici decât pe Nokia 3. Totuși, arată bine, la ceea ce vă puteți aștepta la acest preț.

Telefon NOKIA 5

NOKIA 5

  Camera:

  Camera din spate de 13 megapixeli este simplu de utilizat, chiar și cu un mecanism de lansare rapidă când apăsați de două ori butonul de alimentare. Controalele sunt simple și de bază, dar cu fericire includ detalii la un nivel, astfel încât să știți că fotografiile dvs. nu vor ieși foarte stralucitoare.

SUPER PREȚ
Vezi cel mai bun preț valabil astăzi,                               Detalii Preț

  Camera Nokia 5 este rapidă: întârzierea declanșării a fost rareori o problemă, iar rezultatele în situații bine luminate au fost uimitor de bune. Claritatea, culorile vibrante și zgomotul puțin sau deloc au fost normele.

    Lumina inferioară, unde se luptă în mod tradițional cu camerele inteligente, a fost mai mult o provocare aici. Blițul cu două culori, de asemenea un bonus la acest punct de preț, a ajutat, deși Nokia 5 nu se potrivește cu telefoanele cu cameră de vârf.

   Există, de asemenea, o cameră frontală, cu o rezoluție de peste opt megapixeli. Rezultatele de aici sunt mai mult decât acceptabile. HMD Global tocmai a anunțat intențiile companiei de a reînnoi relația pe care Nokia a avut-o anterior cu Zeiss pentru a furniza telefoanele viitoare cu lentile remarcabile și software de cameră. Acestea ar putea să apară mai târziu în acest an, dar nu există încă o dată definitivă. Așteptați capacitățile camerei Nokia de a vă îmbunătăți mult mai mult.

   Bateria:

   Durata de viață a bateriei, în mod similar, a fost bună. Merge destul de bine pentru o zi întreagă.

   Nokia a optat pentru o versiune simplă de Android. Și are avantajul că atunci când sistemul de operare este actualizat, acesta ar trebui să poată implementa rapid modificările. Este deja la ultima versiune, 7.1.1.

   În general, acesta este un telefon extrem de atractiv. Deși nu se potrivește cu procesoarele super-rapide sau cu camerele cu lentile duale de telefoane emblematice, acesta arată fantastic și are performanțe mai bune decât sugerează punctul de preț. Cu mai multe telefoane care vin, HMD a plantat un steag în nisip pentru a indica faptul că telefoanele Nokia, inclusiv aceasta, sunt susceptibile de a fi capabile, puternice și minunate.

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri valabile astazi, la:

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane