Telefon Mobil Nokia 6, 4 GB RAM, 32 GB memorie

  • NOKIA 6
    Telefon Mobil Nokia 6, 4 GB RAM, 32 GB memorie

  Telefon Mobil NOKIA 6, 4 GB RAM, 32 GB memorie

Ce este Nokia 6?

   Este telefonul din vârful lotului inițial de telefoane NOKIA realizată de HMD, compania responsabilă în prezent de producerea de smartphone-uri care utilizează faimosul nume de marcă finlandeză. NOKIA 6 ar trebui să fie cel mai ispititor telefon al grupului. Este un dispozitiv accesibil, cu un ecran Full HD mare, software stoc Android și un design clasic Nokia.

  Nokia 6 – Design

   Este un dispozitiv voluminos, cu colțuri ascuțite. Cadrul mare din jurul afișajului de 5,5 inchi îl face un telefon mare. Iar lipsa oricărei curburi pe laterale face destul de greu să o țineți confortabil fără să vă sapi în palme. Există o utilizare abundentă a metalului, în special pentru un telefon de acest preț. Partea din spate este plastică și se simte destul de gol.

OFERTE
Vezi Ofertă specială valabilă astăzi:                               Detalii Preț

   Nokia 6 – display

   Ecranul LCD de 5,5 inchi folosit de Nokia are o rezoluție Full HD de (1080 x 1920). Care este o condiție prealabilă pentru un panou de aceeași dimensiune. Dar care nu este neapărat garantat atunci când plătiți mai puțin. Este un ecran frumos, luminos și mare, care face telefonul Nokia 6 o alegere decentă pentru vizionarea filmelor în mișcare.

  Spre deosebire de Nokia 3, care se lupta cu reproducerea culorilor, panoul de pe Nokia 6 este mai bun.

  Culorile sunt frumoase și luminoase, în timp ce textul este clar și ascuțit. Nu îi lipsește negrul negru pe care îl veți obține cu un AMOLED, frecvent găsit pe telefoanele Samsung de ultimă generație. Dar cu siguranță este unul dintre cele mai bune ecrane pe care le veți găsi la acest preț.

  Nokia 6 – Performance

  Procesor Snapdragon 430 și GPU-ul Adreno 505 utilizate aici au fost deja actualizate la modelul 435. Care este utilizat în Vodafone Smart V8 mai ieftin și pur și simplu nu poate ține pasul cu afișajul mare de 1080p.

 Lag este comun, în cea mai mare parte cum ar fi defilare prin site-uri web și aplicații grele de imagine precum Instagram.

 Jocul este o poveste similară, iar GPU-ul de bază înseamnă că titlurile intensive sunt lente și pline de cadre abandonate. Este posibil să încărcați Real Racing 3 și Injustice 2, dar este o experiență mult mai bună dacă rămâneți la titluri mai simple.

  Se pare că Nokia ar fi trebuit fie să coboare rezoluția ecranului, fie să treacă la un procesor din seria Snapdragon 6, care este mai potrivit pentru un telefon de 1080p de 5,5 inchi. Aceasta ar fi majorat prețul, dar ar fi făcut o mare diferență.

Stocarea de 32 GB  este mai atrăgătoare și există un slot microSD pentru extinderea acestuia în continuare.

Smartphone Nokia 6

Telefon Mobil Nokia 6

SUPER PREȚ
Vezi cel mai bun preț valabil astăzi,                               Detalii Preț

  Nokia 6 – Software

   Nokia a spus că a lucrat îndeaproape cu Google atunci când a făcut aceste telefoane, iar acest parteneriat este cel mai evident, software-ul.

  Dezavantajul multor telefoane din această gamă de prețuri este că acestea tind să se livreze cu straturi grele de software departe de design-ul UI de Android. Din fericire, Nokia a demontat acest lucru, Nokia 6 cu software-ul care este cât mai aproape de stocul de Android pe care îl puteți obține.

  La fel ca excelentul Google Pixel și fratele său mai mare Pixel XL, Nokia 6 vine cu o suită de aplicații Google instalate și fără bloatware deloc. Nu veți găsi aici mai multe aplicații calendar sau două aplicații de mesagerie concurente, doar o singură alegere din fiecare. E reîmprospătător să folosiți un telefon care nu necesită să petreceți cel puțin o oră eliminându-le.

  Icoanele au fost schimbate în cercuri și totul se simte proaspăt și ușor. Este un sistem minunat de operare, iar pe Nokia 6 este actualizat cu Android 7.1.1.

 Nokia 6 – aparat de fotografiat

  Dacă performanța este cel mai mare marcaj împotriva telefonului Nokia 6, atunci camera este secundă. Nokia a colaborat din nou, cu producătorul de lentile de mari dimensiuni Zeiss, dar roadele acelui parteneriat probabil că nu vor fi văzute până când nu va apărea Nokia 8 , sperăm, mai târziu în luna august.

  Nokia 6 are un camera de 16 megapixeli pe spate și uși o cameră selfie de 8 megapixeli în față.

 Nokia 6 – Durata de viață a bateriei

 Nokia 6 are o baterie de 3000mAh, o dimensiune medie destul de mare pentru un telefon care atinge această rezoluție a ecranului. Este o dimensiune suficientă, deși lipsa totală a oricărui tip de tehnologie de încărcare rapidă ceea ce înseamnă că va dura aproape trei ore pentru a se încărca complet prin intermediul cablului USB inclus.

 Ar trebui să cumpăr Nokia 6?

Nokia 6 este un telefon durabil, cu ecran mare, software Android curat  și o viață decentă a bateriei.

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri valabile astazi, la:

 

 

5.9 Scorul Total
Verdictul GoGadgets.ro

Un telefon bugetat acceptabil

Performanţă
6
Design
6
Aparat foto
6
Apeluri și sunet
7
Calitatea ecranului
7
Software-ul
8
Durata de viata a bateriei
7
Valoare
6
0
Adăugați-vă recenzia
evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

Your total score

 Telefoane