Telefon HTC Desire 10 Pro

HTC Desire 10 Pro

Desire-10-Pro

HTC Desire-10-Pro

La sfârșitul anului trecut, HTC din Taiwan producător de smartphone a declarat că nu va concura împotrivacompaniilor chineze. În schimb, veteranul ar concura în segmente unde este deja popular. Acesta este, un smartphone puternic, ceea ce a spus HTC la începutul anului trecut, că va lansa smartphone-uri mai accesibile, fără a compromite specificațiile. Cu toate acestea, HTC Desire 10 Pro este întruchiparea noului HTC.

Detalii Preț

Construcție și Design

Aproape oricine a comparat vreodată un smartphone, recunoaște HTC pentru priceperea sa de design. Compania este, legendară pentru design, deși Desire 10 Pro nu stabilește noi repere. Continuă ceea ce HTC a făcut de-a lungul anilor. Are un corp din material plastic, cu accente metalice aurii de-a lungul marginilor, și se simte aproape cauciucată.

Pe partea din spate, veți găsi senzorul destul de mare și aparat-ul de fotografiat de 20mp pe partea din stânga sus. Totul se potrivește destul de bine cu design-ul. Sub senzor este flash-ul și un laser AF sistem, amplasat orizontal și side-by-side. Chiar sub acest lucru, la centru este senzorul de amprentă digitală și un mare logo-ul HTC.

În general, HTC Desire 10 Pro arată distinct și unic, dar este prea mare și greoaie. Dar atâta vreme cât ești convins cu faptul că acesta este unul dintre cele mai bune smartphone-uri cu aspect unic îl poți cumpăra azi.

HTC Desire 10 Pro: Afișare

Panoul LCD IPS are unghiuri de vizualizare mare. Vizibilitatea luminii solare, nu este ideală în aer liber, iar utilizarea în interior este uneori marcată de orbire. Cu toate acestea, este destul de vizibil pe luminozitate maximă, atât în ​​interior cât și în exterior. Acest lucru înseamnă că veți fi utilizați bateria mai mult.

HTC Desire 10 Pro

HTC Desire 10 Pro

HTC Desire 10 Pro: Specificații Tehnice

 • Model Procesor: Snapdragon 400 Quad Core
 • Frecventa procesor: 1,6 GHz
 • Memorie interna: 16 GB
 • Memorie RAM: 2 GB
 • Sistem de operare: Android v6.0 (Marshmallow)
 • Diagonala display (inch): 5.5
 • Rezoluție cameră (Mp): 20 MP
 • Camera secundara: 5 MP
 • Capacitate (mAh): 3000
Toate Specificațiile>>

HTC Desire 10 Pro: Performanță

Performanța nu poate fi calificată ca fiind săracă, dar nu este ideal pentru un telefon în acest interval de preț. La urma urmei, aproape toate celelalte smartphone-uri în jurul valorii acestui preț poate reda mai bine decât Helio P10 e mai performant ca HTC Desire 10 Pro. Este demn de remarcat faptul că Oppo F1 Plus, care rulează același SoC, a fost mai rapid. Acest lucru ar putea fi, deoarece HTC Desire 10 Pro oprește patru dintre cele opt miezuri ori de câte ori sarcina procesorului scade sub 40%.

HTC Desire 10 Pro: Camera

Punctul culminant al smartphone-ului Desire 10 Pro este camera de 20mp. HTC a realizat un progres imens. Desire 10 Pro are f / 2.2 diafragma și cel mai probabil, folosește un senzor Toshiba, în loc de Sony sau Omnivision. De asemenea, are stabilizare optică a imaginii. În general, camera foto HTC Desire 10 Pro poate fi considerat decent. Dar cu o slăbiciune care este aproape o raritate la smartphone-urile de azi. Cele 3 OnePlus, Asus Zenfone 3 și Nubiei Z11 sunt mai bune decât acesta.

Camera frontală de pe HTC Desire 10 Pro este  de 13 MP. Acesta are un mod de unghi larg, numit selfie Panoramă. Ceea ce ne place despre camera din față este faptul că păstrează fotografii în mod rezonabil.

HTC Desire 10 Pro: Acumulator

Tot ce e mai sus, sunt alimentate de un acumulator de 3000 mAh. Care durează aproximativ 8 ore de utilizarea regulată. Cu 5-7 apeluri telefonice, o mulțime de IMs, pe unele rețele sociale. Și aproximativ o jumătate de oră de jocuri, Desire 10 Pro ma ținut o zi.

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.
 1. Răspuns
  admin 28 ianuarie 2017 at 17:02

  Visitor Rating: 10/10

 2. Răspuns
  Anonim 4 februarie 2017 at 11:32

  Visitor Rating: 10/10

Lasă un răspuns

 Telefoane