Tabletă Apple iPad Pro 9.7”

Tabletă Apple iPad Pro 9.7”

Tabletă Apple iPad Pro a ajutat comprimatele să evolueze dincolo de simple dispozitive de consum, datorită procesorului său puternic de desktop-grad A9X și a creionului Apple pentru profesioniștii din domeniul creativ. Dar nu toată lumea vrea un ecran imens de 12,9 inch . IPad Pro 9.7” oferă același procesor rapid, capacitatea, creion Apple și o tastatură opțională într-o dimensiune mult mai ușoară. Veți obține un aparat de fotografiat mult mai clară și un nou ecran True Tone, se schimbă automat culoarea ecranului în funcție de mediul dumneavoastră. Această tabletă, are o autonomie de lucru până la 11 ore.

apple-ipad-pro-9-7-creion

Tabletă Apple iPad Pro 9.7”

Detalii Preț Toate Specificațiile >>

Proiectare

Tabletă Apple iPad Pro când vine vorba de portabilitate, 9.7 inch iPad Pro conduce cu siguranță domeniu 169.5 x 6.1 x 240, acesta este mai mică decât toți concurenții săi de nivel profesional, inclusiv Pro Microsoft Surface 4 și Samsung Galaxy TabPro. iPad Pro 9.7  inch este mai ușor.

Afişare

Display-ul de pe iPad Pro 9.7 inch, are o rezoluție 2048 x 1536 pixeli, redare a videoclipurilor este uimitoare și pline de culoare. Apple a acoperit într-un strat de sticlă anti-reflexie și rezistent la amprente, care funcționează bine. Acest nou afișaj adevărat  True Tone măsoară în mod activ luminozitatea și lumină ambientală temperatura pentru a ajusta culorile, astfel încât albul arata întotdeauna alb, indiferent de locul în care vă aflați. Din experiența mea cu tableta, acest lucruri s-au dovedit foarte adevărate.

Audio

Grație patru difuzoare, două pe fiecare parte, iPad Pro 9.7-inch produce sunetele audio în plină expansiune. Mai mult a umplut camera de zi mică cu sunet.

Creionul Apple

iPad Pro 9.7-inch suportă creion Apple. În primul rând sa introdus pentru a fi utilizate pe 12,9 inch iPad Pro, acesta creion inteligent se conectează cu tableta prin Bluetooth. Apoi scanează în mod activ 240 de ori secundă vârful creionului. Asta înseamnă că nu există nici un decalaj între ceea ce se desenează și ce apare pe ecran.

apple-ipad-pro-9-7

Tabletă Apple iPad Pro 9.7”

Senzorii din Creionul măsoară cantitatea de presiune pe care o utilizați. Apoi, se creează linii mai groase sau mai subțiri în mod corespunzător.

În timp ce creionul este un instrument excelent pentru profesioniștii din domeniul creativ, nu doar pentru desen. Acesta poate fi utilizat cu aplicații, cum ar fi Microsoft Office, Anatomia complet și Autodesk Form It 360. Puteți folosi creion pentru a marca o imagine, semna un PDF sau propriul desen. App Store include o întreagă selecție de aplicații Apple  creion, inclusiv Scanbot, Houzz și Hudl.

Tastatură inteligentă

Smart Tastatura acoperit cu material textil, nu e cu iluminare din spate, și nu are nici un touchpad și nici taste dedicate pentru reglarea luminozității și a volumului. Dar, cel puțin este rezistent la apă. Tipizarea este OK, e mai înghesuit decât tastatură similară pentru iPad Pro de 12,9 inch. Toate lucrurile luate în considerare, aceasta este o tastatură pentru a utilizată, nu ca un înlocuitor pentru laptop.

Performanţă

Apple a inclus A9X și M9 procesor în interiorul iPad promițătoare putere 9.7-inch Pro, notebook-uri de calitate. Apple spune că acest procesor oferă suficient energie pentru a vă permite să modificați mai multe clipuri video 4K, ceea ce este un lucru bun, deoarece camera poate filma la rezoluția respectivă.

iOS 9.3

iPad Pro 9.7 inch rulează iOS 9.3. Cea mai noua versiune a sistemului de operare Apple oferă unele upgrade-uri. Mod de noapte Shift schimbă lumina care vine de pe ecran în timpul orelor de seară pentru a elimina albastru. Lumina gălbuie rezultată este mai ușoară pentru ochii și nu te va ține treaz noaptea. Puteți acum proteja prin parolă notele, și vă puteți sorta notele după dată și titlu.

Bateriei și autonomie de lucru

Acesta conține o baterie litiu-polimer 27.5Wh, Compania susține că această baterie ar trebui să conducă la o rezistență de până la 10 ore de navigare pe Internet Wi-Fi, vizionarea video sau redare muzică.

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane