Shazam pe smartTV-urile Samsung

  Shazam pe smartTV-urile Samsung

   Pentru cei care nu știu, Shazam este un serviciu popular de identificare a pieselor muzicale pe dispozitive mobile. Cu această aplicație, puteți să o porniți pur și simplu când se aude un cântec. Și după câteva secunde vă va spune ce este. Noutatea este că de acum înainte Shazam pe smartTV-uri este o realitate. Adică putem recunoaște o piesă de la televizor, da, dacă este de la Samsung.

   Acordul Samsung și Shazam privind smartTV-urile

   Recent, ambele companii au ajuns la un acord prin care aplicația va fi disponibilă pe televizoarele inteligente Samsung. Cu toate acestea, încă o dată, există o limitare care, pentru moment, va fi disponibilă numai în modelele 2017 ale mărcii. Evident, dacă acordul persistă în cursul anului 2018 și dincolo de acest moment, vom putea descărca aplicația Shazam pe noile modele care ies.

   În același mod, nu este o noutate disponibilă în toate țările. În momentul de față îl găsim în Germania, Marea Britanie, Franța, Statele Unite și Coreea de Sud; Că da, puțin câte puțin disponibilitatea va crește, pentru că este evident că va fi un succes.

  Cum va lucra Shazam pe SmartTV-urile Samsung?

   Ca și cum ar fi fost instalat pe un smartphone, Shazam, după ce a fost descărcat și instalat prin Smart Hub, poate identifica melodiile care sunt redate atât în emisiunile live, cât și în orice redare realizată de HDMI.

Shazam este disponibil pe televizoarele Samsung din 2017

Shazam este disponibil pe televizoarele Samsung din 2017

Detaliu este și faptul că, folosind Shazam pe smartTV-urile Samsung, vom putea crea playlist-uri cu cântecele pe care le-am detectat, având opțiunea de a le accesa fără a trebui să le reluăm de la un emițător extern.

În ultimul timp, Samsung face câteva contracte pentru a-și face telefoanele inteligente să fie cele mai solicitate de pe piață și se pare că jocul merge bine. Acum câteva luni a fost făcută cu aplicația + TDP a TRVE. Este, de asemenea, singura marcă pe care va fi disponibilă în acest moment aplicația Steam Link; Și așa am putea continua.

Descarcă shazam

Nu ratați oferta noastră de mai jos.

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri la Smart TV valabile astăzi, la:

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane