Samsung Gear Fit2 Pro: caracteristici oficiale, disponibilitate și preț

  • Samsung Gear Fit2 Pro
    Samsung Gear Fit2 Pro: caracteristici oficiale, disponibilitate și preț

 Samsung Gear Fit2 Pro

   Ziua cea mare a venit de la Samsung. Am putea deja ghici că vom avea o surpriză suplimentară în plus față de Samsung Galaxy Nota 8. Și, în cele din urmă, prognozele au fost îndeplinite … înainte de timp. Deși mai există încă mai mult de 2 ore pentru a începe evenimentul. Deja avem la dispoziție toate informațiile oficiale ale noului produs din Coreea: Samsung Gear Fit2 Pro.

Samsung Gear Fit 2 Pro : caracteristici oficiale, disponibilitate și preț

Cu doar câteva zile în urmă trecusem, peste câteva imagini ale acestui dispozitiv și am confirmat în cele din urmă. Că Samsung Gear Fit 2 Pro va fi disponibil în trei culori, roșu, negruși albastru, care ne oferă un ecran Super AMOLED de 1,5 inchi, cu o rezoluție de 216 x 432 pixeli, destul de generos și va ocupa o mare parte a încheieturii. În lipsa datelor de grosime, știm că brățara are dimensiunile de 51,3 x 25 mm și o greutate de 33 de grame. Cureaua ca de obicei, va fi disponibilă în două dimensiuni, mari sau mici.

OFERTE
Vezi Ofertă specială valabilă astăzi:                               Detalii Preț

Dar, cel mai interesant lucru pentru noi despre acest tip de dispozitiv sunt senzorii și opțiunile de conectivitate. În primul caz, avem un Samsung Gear Fit2 Pro destul de echilibrat, pe care îl putem folosi mult pentru a ne monitoriza activitatea sportivă datorită senzorilor cum ar fi barometrul, accelerometrul, giroscopul sau senzorul de frecvență cardiacă. Conectivitatea acestuia se va realiza prin Bluetooth 4.2, GPS, GLONASS sau WiFi 802.11n.

SUPER PREȚ
Vezi cel mai bun preț valabil astăzi,                               Detalii Preț

Caracteristicile purtate de Samsung sunt de obicei caracterizate prin oferirea unei autonomii destul de interesante și deși de această dată considerăm că Samsung este prea optimist cu datele oficiale, promitem că bateria de 200 mAh poate rezista până la 5 zile, utilizându-se ocazional sau cu o zi mai puțin dacă folosim mai intens.

Samsung Gear Fit 2 Pro

Samsung-Gear-Fit2-Pro

Samsung Gear Fit2 Pro

Un alt detaliu foarte interesant al Samsung Gear Fit 2 Pro este rezistența la apă de până la 5 ATM, ceea ce va fi foarte practic dacă facem înot, un sport pe care îl putem monitoriza și într-un mod foarte complet datorită aplicației Speedo dezvoltată special pentru acest echipament Samsung Gear Fit2 Pro, în plus, avem și alte caracteristici interesante, cum ar fi MapMyRun (pentru a înregistra rutele noastre în timp real), MyFitnessPal (un monitor de calorii) sau Endomondo (o comunitate de utilizatori).

Nu ratați oferta noastră de mai jos.

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri valabile astăzi, la:

Samsung Gear Fit2 Pro: caracteristici oficiale, disponibilitate și preț 1
Samsung Gear Fit2 Pro
Samsung Gear Fit2 Pro: caracteristici oficiale, disponibilitate și preț 1
Samsung Gear Fit2 Pro: caracteristici oficiale, disponibilitate și preț 3
Samsung Gear Fit2 Pro
Samsung Gear Fit2 Pro: caracteristici oficiale, disponibilitate și preț 3

 

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane