Samsung Galaxy Tab 3 Lite T116 – 7 inch, 8GB, WiFi, 3G

Samsung Galaxy Tab 3 o tabletă bună cu un desing ultraportabil

 Samsung Galaxy Tab 3 Lite T116 este cea mai bună tabletă și are un design ultraportabil. Mai subțire decât majoritatea celorlalte tablete disponibile pe piață. Factorul de forma concis al acestei tablete, sigur o să vă mulțumească. Vă veți bucura de o manevare confortabilă, care este facilitată de corpul său ușor. Acesta este disponibil în culoarea albă și negru are un ecran masiv de 7 inch TFT. Acest ecran nu numai că face totul, el arăt realist și maiestuos, dar vă permite să jucați jocuri cu imersie completă prin oferirea unei reacții superbe.

OFERTĂ
Vezi Ofertă specială valabilă astăzi:                               Detalii Preț

 Design și afișare

  Samsung Galaxy Tab 3 Lite T116 are o dimensiuni subțiri de aproximativ 193.4 x 116.4 x 9.7mm și o greutate mică de 322g. Această tabletă este extrem de portabilă și confortabilă pentru a funcționa chiar și în timp ce călătoriți. Corpul subțire încorporează ecranul genial de 7 inch WSVGA TFT care produce imagini și clipuri video cu rezoluții ridicate de până la 600 x 1024 pixeli, ceea ce face fotografii uimitoare și luminoase. Toate fotografiile, videoclipurile, filmele și alte materiale arată absolut uimitoare. Ecranul tactil este suficient de lat și suficient de sensibil pentru a face jocurile mult mai interesante.

 

 Hardware și Sistem de operare

  Tab 3 Lite T116 funcționează cu un procesor Quad Core care are o frecvență de 1,3 GHz. Vă oferă o performanță ridicată. Această performanță, combinată cu sistemul de operare Android, îmbunătățește experiența dvs. cu o interfață lină și ușor de utilizat.

 Multimedia

 Tabletă vă permite să beneficiați de cea mai bună experiență multimedia, permițându-vă să vizionați filme, să ascultați cele mai recente melodii, să jucați jocuri și să faceți mai mult. Vă permite chiar să faceți un moment special prin capturarea cu camera foto din spate de 2MP, pentru a produce imagini uimitor de clare și detaliate la rezoluții înalte. Toate videoclipurile vor arata vii și clare, chiar și atunci când sunt înregistrate în condiții de lumină scăzută. Puteți instala mii de aplicații diferite care sunt ușor de descărcat pentru o maximă bucurie.

Tableta Samsung Galaxy Tab 3

Samsung Galaxy Tab 3

SUPER PREȚ
Vezi cel mai bun preț valabil astăzi,                               Detalii Preț

Conectivitate

  Tableta vine cu o varietate de opțiuni de conectivitate care vă permit să partajați, să transferați și să navigați pe Internet. Vă permite să vă conectați la Web prin WiFi sau utilizând o rețea mobilă 3G specifică. Toate fișierele dvs. sunt descărcate la viteze mari, în timp ce filmele și videoclipurile se încarcă fără aproape nici o întrerupere. Partajarea fișierelor și a datelor de pe acest dispozitiv este ușoară, deoarece include o funcție de conectivitate Bluetooth. Funcția USB 2.0 vă permite să transferați date pe un laptop sau pe PC utilizând un cablu USB.

 Baterie și Memorie

 Fila este dotată cu o baterie puternică de litiu ion care are o capacitate de 3600mAh. Această baterie funcționează minunat cu alte aspecte ale acestui dispozitiv, pentru a vă oferi o performanță eficientă care durează mai mult. Tableta este de asemenea echipată cu o memorie de stocare de aproximativ 8GB, care poate fi extinsă până la 32GB prin intermediul unei cartele microSD.

Nu ratați oferta noastră de mai jos.

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri valabile astăzi, la:

 

 

7.5 Scorul Total
Samsung Galaxy Tab 3 Lite T116

Galaxy Tab S3 este ușor de transportat și ar putea fi un partener de călătorie distractiv sau o modalitate de a face ceva.

Design
8
Display
8
Software-ul
7
Performanţă
8
Durata de viață a bateriei
7
Aparat foto
7
PRO
  • Arata bine
  • Ușor de transportat
  • Conectivitate pentru date celulare
  • Durată lungă de viață a bateriei
CONTRA
  • Performanța este în regulă
Adăugați-vă recenzia
evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

Your total score

 Telefoane