Samsung Galaxy S10 va încerca să surprindă cu viteza de încărcare

Una dintre cele mai remarcabile îmbunătățiri ale  bateriei Huawei Mate 20 Pro este legată de viteza de încărcare a bateriei. În doar o jumătate de oră, avem din nou o autonomie de 70% într-un terminal care se mândrește cu montarea unei baterii de 4200 mAh. În teste a obținut 100% în doar 65 de minute. Acum,  noul Samsung Galaxy S10 ar putea încerca să-și imite cel mai direct concurent  și-au început deja zvonurile care vorbesc despre o creștere  vitezei de încărcare a  următorului model Samsung.

Cum va încărca noul încărcător rapid de al Samsung Galaxy S10?

Deși pentru moment este vorba de  zvonuri, se spune că Samsung ar putea lăsa încărcătotul populară de 15W suficient de departe, cel pe care îl avem în momentul de față.

În prezent, competiția este plasată în 40W (Huawei). Dar dacă ne uităm la capacitatea maximă care permite Qualcomm, este posibil ca următorul Samsung să ajungă la  27W. Îmbunătățind substanțial viteza de încărcare a familiei Samsung Galaxy S10.

Vom vedea o îmbunătățire a vitezei de încărcare la toate versiunile S10?

Samsung în sine nu a confirmat nimic și totul vine dintr-o sursă de pe internet. Cu toate acestea, ea nu pare a fi o nebunie. Samsung ar putea fi în lucru în această direcție, mai ales atunci când concurența este deja cu câțiva pași înainte. Și ținând cont de faptul că autonomia terminalelor este una dintre preocupările de top ale utilizatorilor.

Pe de altă parte, cu privire la dispozitivele care ar avea această viteză de încărcare mai bună, este posibil să fie rezervat numai modelul Plus.

Nu ratați oferta noastră de mai jos.

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri valabile astăzi, la:

Samsung Galaxy S10 va încerca să surprindă cu viteza de încărcare 1
Oferte telefoane Samsung Galaxy
Samsung Galaxy S10 va încerca să surprindă cu viteza de încărcare 2
Samsung Galaxy S10 va încerca să surprindă cu viteza de încărcare 7
Reducerii Samsung Galaxy
Samsung Galaxy S10 va încerca să surprindă cu viteza de încărcare 8

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane