Samsung Galaxy S10 Plus data de lansare

Samsung a confirmat data de lansare a noului Galaxy S10. Iar zvonurile apar cu mai multă forță și fiabilitate mult mai mare. Cele mai recente date pe care le am în această privință indică direct performanța Samsung Galaxy S10 Plus.

Acestea sunt datele pentru Samsung Galaxy S10 Plus

Deși numele procesorului nu este dezvăluit, pentru specificațiile afișate putem paria pe  Snapdragon 855. Rețineți că, în mod tradițional. Samsung lansează întotdeauna două versiuni ale familiei sale Galaxy S: procesor Qualcomm pentru piața americană și procesor Exynos pentru piața europeană.

În testele cu un singur nucleu, scorul obținut a fost de  3413 puncte. În timp ce în testele multi-core rezultatul este de  10256 de puncte.

Alte date pe care am reușit să le extragem din acest test sunt  6 GB de memorie RAM, deși este posibil să existe o versiune cu memorie de 8 GB.

SAMSUNG GALAXY S10

SAMSUNG GALAXY S10

Alte zvonuri despre Samsung Galaxy S10 Plus

Informații despre procesorul, memoria RAM și performanțele sale în ultimele zile alte surse au vorbit despre includerea unui  Super AMOLED, ecran de 6.4 – inch, 3500 mAh baterie, memorie internă de până la 512 GB, Android 9 Foot, senzor de amprente pe ecran și trei camere în spate. 

Evident, compania nu va confirma sau nega aceste informații.

Vom lăsa îndoielile în 20 februarie.

Nu ratați oferta noastră de mai jos.

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri valabile astăzi, la:

Samsung Galaxy S10 Plus data de lansare 1
Oferte telefoane Samsung Galaxy
Samsung Galaxy S10 Plus data de lansare 2
Samsung Galaxy S10 Plus data de lansare 7
Reducerii Samsung Galaxy
Samsung Galaxy S10 Plus data de lansare 8

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane