Router Wireless D-Link DIR-600

   Router Wireless D-Link DIR-600: un router superb caliatate/preț

   Router Wireless D-Link DIR-600: este un router wireless pentru o casă mică sau un apartament. Are o 150Mbps, 802.11 n wireless access point, 4 porturi 10/100 Ethernet, precum și un built-in firewall și setări de filtrare. DIR-600 este mic și poate fi plasat plat sau vertical pe un birou (prin intermediul unui suport furnizat), sau îl puteți monta pe perete. El are lumini de stare verzi  și doar o singură antenă pe spate.

  Securitate robustă

   D-Link Wireless N Router Acasă DIR-600 suportă cele mai recente caracteristici de securitate pentru a ajuta la prevenirea accesului de către părțile nedorite, fie printr-o rețea fără fir sau de pe Internet. Standard acceptă WEP, WPA și WPA2 care oferă cele mai bune. Poate fi utilizat ca firewall-uri active, duale (SPI și NAT) pentru a preveni atacurile potențiale de pe Internet.

  Prioritizarea de date inteligent

    D-Link Wireless N Router Acasă DIR-600 are tehnologia de Quality of Service (QoS). Când este activat, router-ul crește conexiunea on-line, pentru a se asigura că traficul interactiv, cum ar fi jocuri de noroc, audio și video este o prioritate.

   Ușor de instalat

    Instalarea D-Link Wireless N Router Acasă DIR-600 este foarte usor, trebuie doar să urmezi instrucțiunile de pe CD-ul driverului furnizat.

OFERTE
Vezi Ofertă specială valabilă astăzi:                               Detalii Preț

   Configurare:

    Configurarea DIR-600 este destul de simplă. Trebuie să treci un cod CAPTCHA atunci când vă conectați la acesta, care poate fi enervant, dar e un mod bun de a contra atacuri automate dacă vă lăsați mereu router accesibil de la distanță. Odată ce ești în interfața Web, puteți să folosiți wizard care vă va ghida prin toate etapele pe care trebuie să le parcurgi pentru a access on-line. Cu toate acestea, trebuie să știți tipul de conexiune la Internet pe care îl folosiți (PPPoE dacă ești un ADSL2+ utilizator), DIR-600 nu va auto-detecta.

    După ce obține on-line, trebuie să faceți clic pe Configurare fără Fir din meniu, și de acolo, puteți alege să utilizați expertul sau introduceți detaliile de rețea manual. Oricum, vă recomandăm să configurați punctul de acces fără fir înainte de a rula Internet wizard. Dacă o faci manual, veți fi încântați să vedeți că numele rețelei, viteza și setările de criptare pot fi aplicate de la aceeași pagină. Puteți fie să utilizați Wi-Fi Protected Setup, sau configurați manual de securitate de rețea fără fir. 

 

 

router-wireless-d-link-dir-600-150mbps

                Router Wireless D-Link DIR-600, 150 Mbps

 

SUPER PREȚ
Vezi cel mai bun preț valabil astăzi,                               Detalii Preț

  Teste:

    În testare, punctul de acces fără fir a ajuns în jurul valorii de 135 Mbps, în mediul de testare, și a înregistrat viteze de transfer care m-au făcut să zâmbesc. De la 2m, a fost în medie o viteză de transfer de 5.01 MBps pe secundă, în timp ce la 10m aceasta medie un ritm mai rapid de 7.36 MBps. Performanța poate varia în propriul mediu. Acestă viteză medie de peste 10m sugerează că router-ul este foarte potrivit pentru streaming video și care include video HD. E mult mai rapid datorită performanței.

   Redirecționare porturilor este simplă: pur și simplu tastați un nume pentru filtru, introduceți intervalul de porturi pe care doriți să deschideți, și introduceți adresa IP a computer destinație. Sau, ai putea doar să selectați una dintre reguli predefinite din lisă.

  Port forwarding este simplu și nu are nevoie de prea multe click-uri: trebuie doar să introduceți setările și faceți clic pe se aplică. Puteți adăuga rapid mai multe norme din aceeași pagină (până la 24).

   QoS:

   Setare QoS  există în router, dar nu poate fi personalizată.  Firewall-ul este personalizabil, router-ul poate bloca traficul care vine sau trece prin porturi specificate de calculatoare. Există, de asemenea, un DMZ  și DNS.

   DIR-600 are o pagină de control parental care vă permite să blocați sau permite accesul la anumite site-uri și vă puteți programa acest acces. În plus, filtrul este bazat pe URL, astfel încât să puteți pune un filtru de cuvinte cheie generale. Asta înseamnă că va trebui să știți adresa de site-uri pe care doriți să le restricționați. Dacă un site este blocat, acesta nu va da un mesaj de eroare.

d-link dir-600 parental

           d-link dir-600 parental

    Până la 24 de Url-uri pot fi filtrate.

    Ne dorim control parental are suport de cuvinte cheie, dar din moment ce puțini oameni sunt interesați de filtrare pe Internet, oricum, nu contează. Dacă aveți deja un modem ADSL2+ și doriți să distribuiți conexiunea la Internet, precum și de a partaja fișiere și mass-media, DIR-600 este o alegere bună. Este destul de ușor de configurat, și viteza wireless este foarte rapidă.

   Specificații Tehnice

Porturi LAN: 4 x 10/100 Base-TX (RJ-45)
Porturi WAN: 1 x 10/100 Base-TX (RJ-45)
Wireless: Da (Wireless 802.11b/g/n)
Viteza transfer: 150Mbs
Securitate: WEP 64/128-Bit Data Encryption, Wi-Fi Protected Access (WPA/WPA2)

Toate Specificațiile >>

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri valabile astăzi, la:

Router Wireless D-Link DIR-600 1
Router Wireless D-Link DIR-600
Router Wireless D-Link DIR-600 1
Router Wireless D-Link DIR-600 3
Router Wireless D-Link DIR-600
Router Wireless D-Link DIR-600 3
Router Wireless D-Link DIR-600 5
Router Wireless D-Link DIR-600
Router Wireless D-Link DIR-600 5

eMag.roALTEX.roFlanco.roDetalii PrețevoMag.ro

PRO
  • 1. Conectivitate rapidă
  • 2. Fast Browsing
  • 3. Fără probleme de încălzire
  • 4. Preț bun
CONTRA
  • 1. Nu are nici un buton pentru a dezactiva fără fir în timp ce sunteți conectat cu LAN.
Adăugați-vă recenzia  |  Citiți recenzii și comentarii
evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane