Review Nokia 3310 (2017)

  • Review Nokia 3310
    Review Nokia 3310 (2017)

  Review Nokia 3310 (2017)

   O explozie din trecut primește o actualizare modernă.

  Mokia 3310 Este unul dintre telefoanele cele mai populare din toate timpurile. Amintit pentru construcția sa aproape indestructibilă, bateria de lungă durată și legendarul joc Snake (bine, Snake 2 dacă suntem corecți). Echipa care a acordat licența numelui de telefon Nokia. A sărit la șansa de a reânvia dragostea pentru un telefon care a fost cândva lider pe piața de telefonie mobilă.

Review Nokia 3310 (2017)

Review Nokia 3310 (2017)

   Nokia 3310 – Design

    În primul rând, se pare că doar pare originalul Nokia 3310. Butoanele sus/jos a fost înlocuite cu un pad mic, plus butonul de selectare care a fost găsit sub ecran este respins în favoarea butoanelor de expediere și de terminare a apelurilor care stau pe ambele părți ale padului direcțional.

OFERTE
Vezi Ofertă specială valabilă astăzi:                               Detalii Preț

  Ceea ce veți recunoaște este inelul de culoare contrastantă care se vede în jurul ecranului. Tastatura este și ea familiară, dar este aproape inutilizabilă ca rezultat al lumini de fundal teribile. Care face ca numerele și literele să nu poată fi citite decât într-o cameră de culoare neagră. Dacă încercați să recreați ceva, ar fi cel puțin înțelept să păstrați biții pentru care dispozitivul era atât de cunoscut – ceva ce Nokia pare să fi ratat.

  Telefonul este fabricat din plastic moale. Este mic, vezi imaginea de mai sus de lângă Samsung Galaxy S8 și aproape că dispare în buzunarul meu. La fel ca originalul 3310, noul dispozitiv se simte durabil.

GalaxyS8_Nokia3310_GoGadgets

GalaxyS8 Nokia3310 

  În partea de sus este un port de încărcare micro-USB, iar o mufă pentru căști se află în partea de jos. Da, există o mufă pentru căști aici.

  Nokia 3310 – Ecran, performanță și utilitate

   Evident, receptorul nu are un touchscreen. Are totuși un panou, iar toate intrările tale sunt prin tastatura T9. Ah, tastatura clasică T9 … Ce amintiri minunate trebuie să evocăm, nu? Nu, e teribil. Nu este nimic bun să te întorci la această metodă de scriere; Este pur și simplu o durere.

  Ecranul în sine este bun. Este puternic pixelat, fiind un panou de 2,4 inchi de 240 x 320, dar pictogramele mari și textul software-ului Symbian fac ca acest lucru să nu fie o problemă.

  Telefonul este rapid, dacă nu navigați pe Opera, acolo unde se învârte ochiul și care necesită atât de multă defilare. În realitate, nu veți folosi browserul.

  Nu există nici un serviciu 3G, nici un Wi-Fi, nici un GPS, dar există un magazin de aplicații cu câteva aplicații disponibile. Din 16 MB de spațiu intern oferit, doar câteva megabytes sunt accesibile. Iar acest lucru se va umple rapid cu doar câteva fotografii sau un singur fișier MP3 cu o calitate foarte slabă. Slotul pentru cartele microSD vine în salvare, aici și probabil că veți dori să introduceți unul.

  Sunteți limitat la două moduri de comunicare: apel vocal sau text. Cu greu trimitem mesaje text la oameni de astăzi, ceea ce pare a fi același lucru pentru toată lumea. Dacă folosiți acest telefon, nu veți putea să vă înscrieți în grupul WhatsApp al prietenilor dvs. și nu există o modalitate ușoară de a accesa Facebook Messenger – unul dintre cele mai populare servicii de mesagerie din lume. SMS-ul se simte restrictiv și de modă veche.

SUPER PREȚ
Vezi cel mai bun preț valabil astăzi,                               Detalii Preț

  Există Bluetooth

  Puteți încărca o cartelă microSD cu muzică, puteți conecta o pereche de căști wireless. E vorba de tehnologia de înaltă calitate pe care o primește acest telefon.

  Acest telefon nu ar trebui să fie un smartphone. Dar ar fi fost inteligent să găsești o modalitate de a include aplicații cum ar fi WhatsApp și Messenger. Creând un telefon clasic cu servicii moderne pe care majoritatea dintre noi le folosim în fiecare zi. În schimb, Nokia a încercat să modernizeze aspectul telefonului, care a rămas în cele din urmă, cu software-ul blocat în trecut.

  Nu faceți nici o greșeală, acest telefon nu este destinat celor care doresc o experiență de bază corectă. Aceste persoane sunt îngrijite de Nokia 150, care are tot ceea ce are noul 3310 și care costă mai puțin de jumătate din prețul său. Înțeleg complet dacă doriți ca un telefon să se țină într-un dulap și să se scoată pentru situații de urgență, dar Nokia nu se uită la acei oameni cu acest telefon. Se caută la hipsteri. Este comercializarea modelului 3310 ca accesoriu.

  Și atât cât nu îmi place abordarea, a fost un succes. Când modelul 3310 a fost prezentat pentru prima oară la MWC, acesta a atras mai multă atenție decât LG G6 și Huawei P10. Acesta a depășit site-urile tipice de tehnologie și a devenit știri, ceva ce acum vedem doar când Apple lansează un iPhone.

   Celelalte telefoane noi Nokia cu aspect frumos, Android-toting. Toată lumea a vrut o bucată din modelul 3310, iar Nokia / HMD a făcut o treabă fantastică.

  Nokia 3310 – Snake

   Cea mai mare crimă pe care Nokia 3310 o comite este remake-ul șocant al jocului original, Snake. Acesta nu este jocul Snake când îl ții minte. În schimb, dezvoltatorul Gameloft a încercat să-l modernizeze cu culori, mișcări multi-direcționale și un stil de artă aproape Pac-Man. Dar, în cele din urmă, este dezamăgitor. De ce nu recreează doar jocul Snake așa cum a fost? Nu am nici o idee.

  Nokia 3310 – Viața bateriei și camera

   Senzorul de 2 megapixeli se presupune că este mai bun decât cel VGA din Nokia 150. Cu toate acestea, durata de viață a bateriei este probabil singurul motiv pentru care cineva ar trebui să cumpere acest telefon. Niciun smartphone nu poate dura săptămâni, cel mai puțin poate trece peste câteva zile, fără a avea nevoie de o reîncărcare, dar 3310 poate ajunge în mod confortabil la șapte zile de utilizare, iar Nokia spune că va trăi o lună în standby.

  Ar trebui să cumpăr telefonul Nokia 3310?

  Dacă vă gândiți deja să cumpărați un 3310, atunci este puțin probabil să ascultați cuvintele mele spunându-vă că nu. Acest dispozitiv va fi un vânzător imens; la un preț mic pare a fi cumpărarea impulsului nostalgic perfect. Probabil că niciodată nu îl vei folosi, dar kudosul pe care îl vei lua de la jocul Snake îl va face irelevant.

  Adevărul este că această nostalgie este repurată prost. Originalul telefonului Nokia 3310 a fost primul meu telefon și l-am iubit cu adevărat, dar Nokia a eliminat ceea ce a făcut acest telefon atât de special; Noul model 3310 se simte ca un angajament al departamentului de marketing pentru a obține Nokia pe hartă.

  Dacă într-adevăr doriți un dispozitiv de negociere, atunci Nokia 150 este identic cu modelul 3310, Smart First 7, care este foarte limitat, dar cel puțin are suport modern pentru aplicații și conectivitate 3G. Moto e, un dispozitiv bugetat decent.

Nu ratați oferta noastră de mai jos.

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri valabile astăzi, la:

Review Nokia 3310 (2017) 1
Nokia 3310 (2107)
Review Nokia 3310 (2017) 1
Review Nokia 3310 (2017) 3
Nokia 3310 (2107)
Review Nokia 3310 (2017) 3

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane