Review Multifuncțional Canon Pixma MX-495

Multifuncțional Canon PIXMA MX495

Această imprimantă home-office entry-level are un set de caracteristici surprinzător de largă. Inclusiv conectarea completă fără fir pentru imprimare și scanare de la dispozitive mobile, și conexiune de fax.

CANON PIXMA MX495 – DESIGN SI CARACTERISTICI

Reducând înălțimea totală a acestei unități. Ca rezultat, Canon PIXMA MX495 este un dispozitiv compact, care încorporează 20 de coli alimentator automat. O secțiune a capacului superior se pliază pentru a furniza tava de alimentare cu hârtie.

CANON PIXMA MX495 pe partea stângă a capacului superior este dotată un panou de control cu butoane. Acestea nu pot fi la fel de ușor de utilizat ca un touchscreen, dar sunt clare și simplu de operat. În spatele matrice cu butoane este un ecran LCD cu două linii și 16 caractere.

În timp ce acest lucru ar putea fi foarte restrictiv, acesta a fost folosit în mod inteligent de către Canon pentru a afișa numărul de copii și niveluri de cerneală și defilarea mesajelor de stare.

canon-pixma-mx495-1

CANON PIXMA MX495

Detalii Preț

CANON PIXMA MX495 – CARTUȘE ȘI CONEXIUNI

Schimbarea cartușelor nu este dificilă. Aveți nevoie să pliați în jos un al treilea panou, care stă în spatele celor două tăvi de hârtie, în scopul de a scoate slot de cartușe negru și color orizontal pe suporturile lor.

Precum și o priză USB de pe panoul din spate, există conectori pentru o linie telefonică și pentru un telefon terță, care oferă o cale prin utilizarea de fax cu o singură linie. Conexiunea fără fir este de asemenea susținută, cu o conexiune WPS simplu și posibilitatea de a imprima prin intermediul aplicațiilor care pot fi descărcate de la Canon, pentru dispozitive Android și iOS.

Software-ul include aplicații Canon pentru manipulare grafică simplă și OCR.

canon-pixma-mx495-cartuse

Canon PIXMA MX495

CANON PIXMA MX495 – VITEZA DE IMPRIMARE

Canon PIXMA MX495 are o viteză de imprimare 8.8ppm pentru  alb-negru și 4.4ppm pentru culoare. Viteza de lucru este deosebit de rapid. Dar am văzut 6.7ppm pentru cinci pagini de test mono imprimare, ridicându-se la 7,5ppm pe documentul de 20 de pagini.

Pentru documente color MX495 a fost mai lent. Am măsurat 1.6ppm pentru text alb-negru și grafică color testul nostru de cinci pagini. Copierea a fost destul de bună pentru această cu 36 de secunde pentru o pagină de o singură culoare și de 58 de secunde pentru un document de cinci pagini prin intermediul ADF. Pentru fotografii cu 15 x 10 cm în dimensiune a luat 1 minut 10 secunde de la un telefon Android la calitate standard, și 2 minte 33 secunde de pe un PC atunci când sunt imprimate la o calitate superioară.

CANON PIXMA MX495 – CALITATE IMPRIMARE ȘI COSTURILE

Calitatea imprimării este considerat pe bună dreptate, una dintre cele mai bune caracteristici imprimante Canon, iar textul de aici negru este ascuțit și negru. Grafica cu culori sunt curate și luminoase, deși o copie color a fost ușor mai deschisă decât originalul.

Fotografiile imprimate expun un nivel ridicat de detaliu, culori reale și o mulțime de detalii – chiar și în zonele umbrite. Cele două cartușe de cerneală sunt disponibile în versiuni standard și de mare randament.

Acestea sunt competitive pentru o imprimantă în acest interval de preț, și în comparație cu modelele, cum ar fi HP Officejet 2620 care sunt mai bune. Canon este o imprimantă foarte zgomotos.

AR TREBUI SĂ CUMPĂR UN CANON PIXMA MX495?

Există mai multe all-in-one care ar trebui să se ia în considerare în acest interval de preț, cum ar fi  Epson Expression  XP Home-255 și  HP Envy 4500 . HP are un ecran LCD mai bun și o imprimare duplex standard, dar nu dispune de facilități ADF sau fax. Epson are cartușe de cerneală mai economice, dar nu are ADF sau fax.

Toate Specificațiile >>
Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri valabile astăzi:

eMag.ro Flanco.ro evoMAG.roCEL.ro

 

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane