Review Intel i7-6700K, am analizat această gamă de procesoare de bază

  • Review Intel i7-6700K
    Review Intel i7-6700K, am analizat această gamă de procesoare de bază

  Review Intel i7-6700K

  Desigur, dominarea Intel pe piața procesoarelor de azi este incontestabilă, după cum reiese din vânzările unui produs precum procesorul Intel i7-6700K, pe care îl vom analiza astăzi.

Arhitectura Skylake "în interiorul"

Arhitectura Skylake „în interiorul”

OFERTE
Vezi Ofertă specială valabilă astăzi:                               Detalii Preț

AMD vs. Intel

  Tactica luată în 2011 de AMD de a se concentra pe microprocesoare cu grafică integrată low-cost, nu a acceptato publicul larg. Și este văzută astăzi ca o mare greșeală, deși pe hârtie, nevoile de calcul ale majoritatea utilizatorilor păreau în principiu suficienți cu un APU bine planificat („unitatea de proces accelerată”).

a8-apu-design-GoGadgets

a8 apu design

  Acest lucru a fost deja confirmat pentru istoria microprocesoarelor de birou. Datorită vânzărilor slabe ale APU-urilor AMD, pe care clienții doresc să le alimenteze pe CPU. Indiferent dacă este sau nu necesar pentru majoritatea sarcinilor. Și asta este oferit de Intel. (De asemenea, lăsăm deoparte platforma FD deja depășită de la AMD).

  AMD se îndreaptă spre procesoare noi, în principiu, până la 8 nuclee. Confirmă intenția companiei Sunnyvale de a concura din nou față în față. Performanța pe care AMD o promite cu microprocesorul său iminent ZEN va forța progresiv compania Santa Clara să regândească politica prețurilor procesoarelor Intel i7 în general.

  Iar consecința imediată a tuturor acestor lucruri este că clienții vor pleca deja favorizați cu exemplul clar al procesorului Intel i7-6700K pe care îl vom analiza acum și că îl vom putea obține la un preț avantajos (a se vedea oferta noastră de mai jos).

 Arhitectura procesorului Intel i7-6700K

  Imaginați-vă că filozofia Tik-Tok a procesorului Intel (Skylake este fluxul de micro-arhitectură Broadwell) și pasul său umesimo cu Skylake de 14 nanometri. Dar doar în cazul în care doriți să revizuiți specificațiile arhitecturii Skylake din care face parte procesorul Intel i7-6700K. Vă oferim plăcere, precum și datele pe care le avem în viitorul arhitecturii Skylake X.

Z170 Platform

Z170 Platform

Cu permisiunea membrului de arhitectură încorporată cu procesor integrat Intel Iris Pro 580 (procesor Intel® Core ™ i7-6785R), procesorul Intel i7-6700K este partea superioară a gamei Skylake.

  În ceea ce privește noua arhitectură Skylake-X, se spune că Intel ar putea face un microprocesor de până la 10 nuclee. Ceea ce credem că nu va fi la fel de accesibil ca cel pe care îl avem în mâinile noastre. De fapt, arhitectura succesorală a procesorului i7-6700K va fi de fapt așa-numitul lac Kaby. Despre care astăzi avem doar zvonuri și speculații. Singurele date cunoscute sunt că va intra în vânzare în 2017 și că, spre deosebire de ceea ce a făcut Intel până în prezent, scăderea la 10 nanometri nu va ajunge încă la acestea, deci vor fi și procesoare de 14 nm.

 Teste

 Este foarte important să subliniem mononucle-ul de performanță al acestuia mic. Fără îndoială, datorită frecvenței sale ridicate de serie.

Teste-CPU-Z

Teste-CPU-Z

SUPER PREȚ
Vezi cel mai bun preț valabil astăzi,                               Detalii Preț

 Performanța jocurilor

 Când ne gândim la cumpărarea unui computer, considerăm întotdeauna că achiziționăm un computer cu un CPU care nu face blocaje în nici o sarcină intensivă, în special RAM și placa grafică (unde vom investi o bună parte din  dacă vrem să jucăm totul). Iar unele dintre cele mai intense sarcini pe care le putem supune unui microprocesor sunt în mod clar jocuri.

 Dar performanța în jocuri, ca oricare altă sarcină dificilă pe care o putem executa cu procesorul Intel i7-6700k, va depinde în primul rând de modul în care jocul este programat, fie că utilizează toate toate nucleele, fie în special primele patru, dacă alocă mai multe Sarcini ale jocului pentru CPU sau dacă profită de caracteristicile DirectX12.

 Ce putem să spunem este că, dacă ați cumpărat acest procesor Intel i7-6700K și o placă grafică pentru înălțimea dumneavoastră, veți avea garantat niveluri apropiate de posibila performanta maxima de joc cu placa grafică.

 Mai mult decât atât, deși de la acum un program de jocuri progresive cu DirectX12 sau Vulkan, va conduce programatori pentru a echilibra treptat sarcinile între GPU și CPU și cele mai mari sarcini de birou în multi-core CPU, i7 -6700K nu te va face să te blochezi, dimpotrivă, e pregătit să-ți ofere cele 8 nuclee pentru orice joc viitor pe care îl profiți.

 Și performanța am văzut în memoria RAM cu AIDA64, nu vor exista blocaje în memorie, dacă utilizați module RAM la frecvența egală, cu o cantitate de cel puțin de 12 GB, și un hard disk solid SSD precum Toshiba Q300 am discutat recent în GoGadgets.

 Concluzii și preț

  În lumea microprocesoarelor, Intel continuă să domine vânzările și acest microprocesor Intel i7-6700K este un exemplu clar. Dar AMD este reorganizată practic în tăcere de către CEO-ul său coreean, un lider care se mișcă cu picioare de plumb. Poate că este timpul să luăm parte pe una din cele două părți și să profităm de scăderea prețului procesorului i7-6700K al acestei generații Skylake, înainte ca ZEN să sosească, ceea ce ar putea să nu se ridice la numele său și să înceapă competiția dură.

  Nu ratați oferta noastră de mai jos.

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri valabile astăzi, la:

Review Intel i7-6700K, am analizat această gamă de procesoare de bază 1
Intel i7-6700K
Review Intel i7-6700K, am analizat această gamă de procesoare de bază 1
Review Intel i7-6700K, am analizat această gamă de procesoare de bază 3
Intel i7-6700K
Review Intel i7-6700K, am analizat această gamă de procesoare de bază 3

8.5 Scorul Total

Adăugați-vă recenzia
evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane