Review Gigabyte GA-H110M-S2H

 • Review Gigabyte GA-H110M-S2H
  Review Gigabyte GA-H110M-S2H

  Review Gigabyte GA-H110M-S2H, analiza acestei placi de bază.

   Mulți oameni nu au nevoie de o placă de bază performantă de mare pentru a asambla un echipament care se potrivește nevoilor dvs. de pret. Există câteva lucrurii pe care utilizatorii ajung să își dea seama în timp că nu au folosit nici jumătate din beneficiile oferite de noua placă de bază. Au devenit conștienți de faptul că numai în ziua instalării. Pe de altă parte, dacă fac parte din acel grup de utilizatori care nu vor să plătesc pentru ceva ce nu va folosi, va fi destul de atractiv următorul nostru invitat. Numele lui este Gigabyte GA-H110M-S2H și este o propunere foarte interesantă pentru utilizatori profil mediu sau scăzut. Să vedem ce oferă.

OFERTE
Vezi Ofertă specială valabilă astăzi:                               Detalii Preț

   Gigabyte GA-H110M-S2H: Proiectare și construcție

gogadgets-gigabyte-GA-hH110M S2H

Gigabyte GA H110M-S2H

   Ne confruntăm cu o placă foarte compact, cu un PCB de culoare neagră și un format Micro ATX, făcându-l potrivit pentru instalare în orice cutie, fiind în largul ei în orice spațiu, dar, de asemenea, fiind potrivit pentru cutii mici concentrate pe PC-uri multimedia.

    Așa cum este comun în placile de bază Gigabyte de câțiva ani, acestă placă de pază are tehnologia ultradurable, care nu este nimic mai mult decât un nume comercial, care include o serie de tehnologii specifice, în componentele sale concepute pentru a prelungi durata de viață a produsului. Printre cele mai importante în acest sens, avem:

 • Soclul CPU placat cu aur, previne coroziunea contactelor, în timp ce creșterea fiabilitatea și durata de viață a soclului.
 • Un PCB „Glass Fabric“ care previne condensarea umezelii mediului ambiant care duce la deteriorarea plăcii.
 • RDS MOSFETs profil redus care să maximizeze eficiența și generarea de căldură.
 • Sistemele de protecție anti descărcări electrostatice (ESD) în portul Ethernet LAN și porturile USB.
SUPER PREȚ
Vezi cel mai bun preț valabil astăzi,                               Detalii Preț

    Procesor și memorie RAM

       Gigabyte GA-H110M-S2H are suport pentru ultimile 6 generație de procesoare Intel Skylake (cel puțin până Kabylake ajunge pe piață), ceea ce înseamnă cipuri fabricate 14nm cu eficiență și cele mai mari avantaje.

       Pe această placă de bază puteți instala de la Celeron sau procesoare mai modeste Pentium până la i7 6700K, dar dacă luăm în considerare că chipset-ul folosit este (Intel H110) placa de bază nu permite CPU-urile din seria K (Unlocked Multiplicatorul), nu recomandăm instalarea procesoare pentru practicarea overclock,

       Suportul RAM rămâne este acceptabil, deoarece are doar două sloturi. Putem activa controler de memorie dual-channel și instala până la 32 GB de tip DDR4 la o frecvență maximă de 2133 MHz, mai mult decât suficient pentru majoritatea utilizatorilor.

   Conectivitate, audio și extensibilitate.

   Acest mainboard vine bine servit în zona de conectivitate, avea până la 3 ieșiri video (DVI, VGA și HDMI), 6 porturi USB pe partea din spate (2 dintre ele USB 3.0), precum și capacitatea de a „obține“ până la 6 porturi suplimentare prin intermediul a două USB tip 3.0, datorită portului intern existent între conectorul de alimentare și porturile SATA și care este de obicei rar în plăci low cost.

  Placa nu are suport pentru rețele WiFi, face parte din categoria plăci normale cu buget redus, dar are conector Realtek GbE LAN, care vine la cu software-ul „cFosSpeed Internet Accelerator“, care are ca scop îmbunătățirea de rețea cât mai mult posibil.

    Audio

  Oferă 3 ieșiri pe panoul din spate al plăcii. Cu toate acestea, Gigabyte face publicitate la suport pentru sisteme 7.1 , chiar dacă aceasta ar însemna, utilizați trei conectori, care nu e o soluție recomandată și ne limitează la un sistem 4.1 sau 5.0, ceea ce nu este rău. Oricum, nu putem uita că folosind conexiunea HDMI, putem obține audio digital până la 8 canale fără probleme.

   În ceea ce privește posibilitățile de extindere și sprijin RAM, menționând că avem un port PCI Express 3.0 16x, dar trebuie avut în vedere chipsetul Intel H110, suportă 6 linii PCI Express 3.0, adică limitează lățimea de bandă utilizabilă pentru o placă grafică (care va utiliza 4 dintre aceste linii, echivalent cu un port PCI Express 2.0 8x) este important pentru plăci grafice de o anumită performanță. Pe scurt, placa va limita considerabil performanța de plăci grafice Rx AMD sau Nvidia GTX 460 Ti 750.

   Avem la dispoziție două porturi PCI Express 2.0 x1 astfel încât să putem instala o placă de sunet sau de rețea, dar având în vedere că, dacă placa grafică este dublă (cel mai frecvent), pierde accesul la unul dintre cele două sloturi menționate.

   Dacă vorbim despre capacitatea de stocare, Gigabyte GA-H110M-S2H, are 4 porturi SATA 3, suficiente.

Specificațiile tehnice.

Gigabyte GA-H110M-S2H
CPU Socket 1151
Chipset Intel H110
Procesoare suportate Intel Core i5 Intel Core i7 Intel Pentium® Core™ i3 Intel Celeron
MEMORIE
Tip memorie DDR4
Capacitate maxima memorie RAM (MB) 32768
Frecventa memorie (MHz) 2133
CONECTIVITATE
Audio integrat Realtek ALC887
LAN integrat Realtek® GbE LAN
Interfata Serial ATA 4 x SATA III
Toate Specificațiile >>

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri valabile astăzi, la:

Review Gigabyte GA-H110M-S2H 1
Gigabyte GA-H110M-S2H
Review Gigabyte GA-H110M-S2H 1
Review Gigabyte GA-H110M-S2H 3
Gigabyte GA-H110M-S2H
Review Gigabyte GA-H110M-S2H 3
Review Gigabyte GA-H110M-S2H 5
Gigabyte GA-H110M-S2H
Review Gigabyte GA-H110M-S2H 5

7.3 Scorul Total
Verdictul GoGadgets.ro

Această placă pare un foarte interesantă și echilibrată pentru cine caută o placă de bază cu performanță scăzută sau un PC compact. Nu este o placă perfectă, dar având în vedere prețul și utilizarea la care este destinat, adevărul este că e foarte recomandată.

Proiectare și construcție de calitate
8
Alimentare
7
Conectivitatea
7.5
Expandabilitate
7.5
Ventilație
7
Performanță Chipset
7
PRO
 • O bună construcție.
 • Raport bun calitate / pret.
 • Aptă pentru generația Intel Skylake.
 • Port intern USB 3.0
CONTRA
 • Fără zona de disipare.
 • Plasarea porturilor SATA.
 • Slot al 2 PCI Express 2.0 aproape inutil.
 • Chipset-ul nu este potrivit pentru jocuri avansate.
Adăugați-vă recenzia
evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

Your total score

 Telefoane