%%term_title%%page%%%%sep%%%%sitename%%

Review ASUS ROG GL752VW-T4015D: laptop ROG de 17.3” inch

  • ASUS ROG GL752VW-T4015D
    Review ASUS ROG GL752VW-T4015D: laptop ROG de 17.3” inch

 Review ASUS ROG GL752VW-T4015D

  Am început cu analiza unui laptop, și cel mai bine să înceapă cu un brand la fel de bine cunoscut sub numele de Asus. Cunoscut pentru construirea de hardware de calitate în aproape toate domeniile de calcul, de la placi de bază și carduri grafice carduri de sunet, mobile sau un segment din urmă portabil duce la gama sa ROG. Panta companiei sa concentrat pe lumea „jocurilor“ , la cel mai înalt nivel. Și este de obicei caracterizată prin produse care combină un design agresiv, cu un nivel destul de ridicat de putere. Modelul special este numit Asus GL752VW-T4015D, și este o alegere bună pentru cei care doresc un laptop 17,3 inch. Pentru a reda titlurile actuale fără a depăși bariera psihologică de preț.

OFERTE
Vezi Ofertă specială valabilă astăzi:                               Detalii Preț
ASUS-GL752VW-T4015T

ASUS GL752VW T4015D

 Design: discret destul de inspirație aeronautică.

  Dacă există ceva care să evidențieze portabilele de jocuri este un design foarte agresiv. Care variază de obicei între frumos și într-adevăr, în unele cazuri, de prost gust. Producătorii uneori uită că un laptop cu o grafică dedicată poate fi folosit și pentru alte lucrur. Iar utilizatorul nu dorește să atragă atenția cu un design prea bizar.

  În acest caz, Asus GL752VW T4015D se întâlnește destul de constant, cu un design mai agresiv. Dar fără a fi prea ostentativ și, astfel, poate lucra fără prea multe complicații. Poate tastatura lui cu iluminare din spate de culoare rosie este trasatura care tradează mai mult ca portabile de jocuri, dar putem dezactiva oricând.

  Designul acestui laptop este inspirat de F-22, deși este realizat din material plastic. Aluminiu periat textura imită o parte a capacului, oferindu-i un aspect premium destul de plăcut ochiului.

  Deși greutatea și dimensiunile sale, portabil este suficient de ușor să-l muți dintr-un loc în altul, cu condiția să avem un rucsac sau servietă adaptată la dimensiunea lui.

 Apt de performanță pentru a juca în Full HD, fără prea multe filtre.

  Asus GL752VW-T4015D este un notebook de bază în gama ROG. Iar acest lucru atrage după sine anumite sacrificii în performanța de stocare și grafică care fac ca prețul final.

  Începând cu ecranul, avem o panou de 17. 3 inch tip TN  cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Astfel, panourile sunt utilizate în jocuri destul de reduse. Datorită timpului ridicat de răspuns, dar atrage după sine sacrificarea anumitor vizualizări de culori și culoarea în raport cu un afișaj IPS. În orice caz, Asus ROG încă, așteaptă un grup de bună calitate, ceva ce se vede într-o acoperire de culoare de 72% NTSC.

  Dacă vom merge la procesor, vom găsi un puternic Intel Core i7-6700HQ cu arhitectura Skylake. Capabilă să îndeplinească orice sarcină. Noi vorbim de patru nuclee și capacitatea de a rula până la opt fire de proces simultan de HyperThreading. Nivelul Cache 3 ajunge până la 6MB, în timp ce frecvența de operare variază de la 2,6 GHz la 3,5 GHz în cele patru miezuri. 3,3 GHz dacă folosim două sau 3.5GHz atunci când se utilizează un un singur nucleu.

  Acest procesor integrează propriul GPU în SoC. Așa că avem un grafic Intel HD 530 cu o frecvență de funcționare între 350 MHz și 1,05 GHz pe care o vom folosi pentru sarcinile cele mai de bază. Evitând consumatoarele de baterii în mod inutil, folosind placă grafică dedicată, toate datorită tehnologiei Optimus de la Nvidia.

  Și vorbind de GPU discret,

 Avem un Nvidia GTX 960m, un cip de gamă medie, care ne permite să jucăm moderne la rezoluția nativă a ecranelor, care stabileasc mediul de înaltă calitate, fără filtre atunci când vom sta în unele dintre cele mai solicitate jocuri. Așa cum am spus mai devreme, probabil mai mult înainte de o componentă ridică prețul unui notebook și alegerea acestui cip este alegerea cea mai logică pentru a menține prețul sub control (în cadrul Nvidia).

  Ne întoarcem la structura internă și vedem că GTX 960m suportă DX11. Utilizează arhitectura de 28nm Maxwell (GM107) și are 640 de unități de shader la 1097 MHz până la 1202 MHz în modul Turbo. În ceea ce privește memoria, un total de 2 GB de tip GDDR5 este de 128 biți. Cu o viteză efectivă de 5000 MHz pentru a ne oferi o lățime de bandă de 80 GB/s.

SUPER PREȚ
Vezi cel mai bun preț valabil astăzi,                               Detalii Preț

 Stocare, RAM și conexiune.

  După ce am studiat procesorul și placa video la Asus GL752VW T4015D. Ne întoarcem la alte aspecte care sunt, de asemenea, destul de interesante.

  Începând cu depozitarea, avem un hard disk tradițional de 1 TB, cu o viteză de 7.200 rpm. Dar, din fericire, Asus ne permite să schimbăm cu un SSD fără probleme și ceea ce este cel mai bun. Permite să instaleze un SSD în format M.2 ca Samsung 960 Pro și EVO. Fiind capabil să obțină un pachet care să satisfacă nevoile noastre de viteză și capacitate de stocare, fără a fi nevoie să recurgă la o unitate externă, un real punct plus al acestei laptop.

  Revenind la RAM,

 Avem o capacitate de 8 GB tip DDR4 la o frecvență de 2133MHz, suficient pentru funcționarea normală portabilă și ridicată; dar dacă folosim programe grele, care devora RAM, așa cum poate fi unele de editarele suite CAD sau de redare, este  recomandat să utilizați un slot gol pe care Asus la pus la dispoziție, și se poate instala până la un total de 32GB și ceea ce este mai interesant, activarea sistemului „dual channel“ de memorie, care va dubla lățimea de bandă a sistemului pentru a îmbunătăți performanța procesorului și rularea unor jocuri.

Apoi, un tabel cu specificațiile tehnice:

Asus ROG GL752VW-T4015D
Procesor Intel® Core™ i7 6700HQ Skylake
Frecventa procesor 2600 MHz
Turbo Boost pana la 3500 MHz
Procesor grafic integrat HD Graphics 530
Tip display LCD LED
Diagonala (inch) 17.3
Rezolutie 1920 x 1080
Capacitate memorie RAM 8 GB DDR4 2133 MHz
Tip Stocare HDD 1 TB 7200 rpm
Tip memorie video Dedicată NVIDIA GeForce GTX 960M 4096 MB GDDR5 NVIDIA PhysX Tehnologie CUDA™
Toate Specificațiile >>

  Am ajuns la studiul conectivității de la Asus GL752VW-T4015D, și aici ne dăm seama că la acesta este dificil să lipsească ceva (cu excepția cazului în care aveți nevoie de un port VGA), deoarece în partea stângă include un USB 3.1 port de tip C, un Alt USB 3.0, o rețea Gigabit și două ieșiri video HDMI și Mini DisplayPort, în timp ce pe dreapta am două porturi USB 2.0, două mufe de 3.5 mm pentru căști și microfon și un cititor, DVD-ul, plus blocare tip Kensington . În cazul în care nu au fost suficiente, în plus față de Bluetooth 4.0, Wi-Fi dual-band (AC/5GHz), ceea ce ne va permite să se conecteze la rețelele de fibră cel mai frecvent utilizate la viteze De lux.

  Ca sistem de operare pentru Windows 10 Home Edition 64 de biți, care poate fi șters mereu în cazul în care nu ne place. De asemenea, are un webcam de 1,0 megapixeli care ne va permite să facem video la 720p.

 Tastatură, sunet, răcire și autonomie.

  Ne confruntăm cu un laptop de jocuri, și arată atunci când cade noaptea și dorim să continuăm să acordă atenție jocului nostru preferat; avea o tastatură cu iluminare din spate, care ne va permite să joucăm chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Nu este o tastatură RGB, așa că va trebui să se stabilească lumina roșie, singura disponibilă.

ASUS-gl752vw-t4064t-tastatura

ASUS GL752VW T4015D Tastatură

  În ceea ce privește sistemul de ventilație la Asus GL752VW T4015D, acesta este foarte liniștit atunci când vom efectua sarcinile de cerere scăzută, chiar destul de vizibile atunci când joacăm și stoarce procesorul și placa grafică; Dar fără a genera un zgomot nedorit, menținând în același timp o temperatură adecvată în zona de lucru și în carcasa laptopului.

  Sunetul include tehnologiile SonicMaster și AudioWizard care oferă o claritate bună, deși lipsa de subwoofer cauzează grav nu sunt prea puternice, iar sunetul rezultat este oarecum plat. Oricum, este adesea folosit pentru jocuri, în aceste cazuri, așa că nu văd un defect prea important.

  Doar vorbind despre construcție – în baterie, care este acceptabil în are 4 celule și 48W capacitate, care ne oferă o gamă medie de aproximativ 3 ore pentru utilizare de bază și aproximativ 90 de minute, dacă ne dedicăm timpul pentru a juca.

Nu ratați oferta noastră de mai jos.

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri valabile astăzi, la:

Review ASUS ROG GL752VW-T4015D: laptop ROG de 17.3'' inch 1
Laptop ASUS GL752VW T4015D
Review ASUS ROG GL752VW-T4015D: laptop ROG de 17.3'' inch 1
Review ASUS ROG GL752VW-T4015D: laptop ROG de 17.3'' inch 3
Laptop ASUS GL752VW T4015D
Review ASUS ROG GL752VW-T4015D: laptop ROG de 17.3'' inch 3

8.6 Scorul Total

Performanța procesorului
9
Performanță GPU
8
Display
8.5
Conectivitatea
9.5
Acumulator
8
Proiectare și construcție
8.5
Adăugați-vă recenzia
evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

Your total score

 Telefoane