Patru versiuni pentru Samsung Galaxy S10? Acest lucru este indicat de zvonurile noi

La sfârșitul anului o mulțime de știri despre Samsung încep să apară, pentru că suntem într-o eră în care anunțarea următoarei generație se apropie. De data aceasta, noi zvonuri sugerează posibilitatea de patru versiuni existente pentru viitorul Samsung Galaxy S10 .

Este logic ca logo-ul mobil nu sunt prezentate singure și gestionează mai multe versiuni cu performanțe mai bune sau mai slabe. Tocmai Samsung fiind unul dintre primii, care au început această tendință. Cu toate acestea, utilizatorii vor avea până la patru versiuni în magazine pentru a alege  Samsung Galaxy S10.

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10, mai aproape decât se aștepta

Ultima opțiune ar debuta cu caracteristici avansate, cum ar fi conectivitatea 5G și până la 6 camere în secțiunea fotografică.

În interes particular în cea mai bună alternativă  Galaxy S10, cunoscut pentru numele intern ca „Beyond X“. Poate avea un ecran de 6.7 inch și un sistem de șase camere în total să fie distribuite patru pe spate și două în zona frontală. De asemenea, vin cu suport pentru un sistem de „încărcare fără fir“. Similar cu cel observat în Huawei Mate 20 și 20 Pro.

În concluzie, nu va dura mult vom ști cu adevărat dacă aceste date sunt reale. Ce așteptați de la telefoanele Samsung de ultimă generație?

Nu ratați oferta noastră de mai jos.

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri valabile astăzi, la:

Patru versiuni pentru Samsung Galaxy S10? Acest lucru este indicat de zvonurile noi 1
Oferte telefoane Samsung Galaxy
Patru versiuni pentru Samsung Galaxy S10? Acest lucru este indicat de zvonurile noi 2
Patru versiuni pentru Samsung Galaxy S10? Acest lucru este indicat de zvonurile noi 7
Reducerii Samsung Galaxy
Patru versiuni pentru Samsung Galaxy S10? Acest lucru este indicat de zvonurile noi 8

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane