Paladins 0,65

  Descrierea produsului software

  Echipa de tip shooter se bazează pe o revenire în lumea jocurilor moderne. În timp ce Echipa Fortress 2 a păstrat steagul zbor pe cont propriu de ani de zile. Era într-adevăr Overwatch care a adus jucătorii înapoi la gen. Din păcate, a devenit un spațiu competitiv – unul în care jocurile care sunt mai puțin perfecte doar nu supraviețuiesc. Pentru fiecare Overwatch, se simte ca exista zece Battlebornii care pur si simplu nu fac gradul. Aflând ce va lucra în acești împușcători are multă muncă și chiar și atunci nimic nu este sigur. Un exemplu bun despre cât de neschimbat poate fi genul este Paladins.

  Lustruit, personalizabil, bazat pe echipa Shooter

  Paladins este un shooter de arena bazat pe echipa, la fel ca Team Fortress 2 sau Overwatch. Jucătorii preiau rolul unuia dintre numeroasele personaje cartooniste. Fiecare având propriile sale arme și abilități speciale. Jucătorii lucrează, în general, cu echipa lor pentru a îndeplini un obiectiv specific fiecărui meci. Dintre care unele sunt mai atractive decât altele. Dacă oricare dintre acestea se simte familiar. În esență, aceeași formulă care a definit acest tip de shooter de zeci de ani. În cazul în care Paladins reușește și nu reușește în mare măsură depinde de momentul în care acesta se încadrează la formula.

  Deci, ce e minunat despre Paladins? În primul rând, este calitatea pe care o primesc pentru banii lui. Acesta este un joc gratuit, dar cu siguranta nu se simte asa. Există un nivel mult mai ridicat de poloneză decât s-ar aștepta și personajele sunt foarte distractive. Există, de asemenea, un pic de personalizare în joc, ceva care nu este la fel de obișnuit în altă parte a genului. Acest lucru face ca fiecare meci să fie mai puțin repetitiv și permite jucătorilor să aibă mai multă libertate pentru a-și încerca personajele preferate. Există, de asemenea, câteva răsturnări îngrijite pe gen, cum ar fi abilitatea de a interzice anumite personaje, ceea ce cu siguranță menține jocul în stare proaspătă.

 Deficiențele jocului sunt prea frecvente. Nu există un motiv foarte mare pentru a juca acest joc dacă vă puteți permite să jucați Overwatch. Este același lucru care la ucis practic pe Battleborn – este încă un joc decent, dar nu are acel ceva inefabil care face un joc special. Acest lucru este evident atunci când vă aflați într-un meci cu personaje care par prea apropiate de omologii lor mai populari – ați putea petrece timp întrebați de ce nu jucați un joc mai bun.

Paladins

Paladins

  Alternativa gratuită la suprasolicitare

  Paladinsul este bun, dar asta nu ar fi suficient pentru unii jucători. Este genul de joc care ar putea ieși cu adevărat în evidență dacă spațiul său nu ar fi fost deja atât de ocupat de un gigant. Până când Paladins reușește să-și convingă jucătorii că este mai mult decât un Overwatch gratuit, va fi retrogradat la un nivel secundar de joc. Cu siguranță merită timpul dvs., dar nu dacă aveți deja Overwatch. Veți fi distractiv să jucați, dar veți ști întotdeauna că jucați ceva care nu este la fel de special cum ar trebui să fie.

Descarcă Gratuit

Sistem de operare:   Windows XP / 7/8 / 8.1 / 10 (32-Bit / 64-Bit) | Licență:   FREEWARE

Nu ratați oferta noastră de mai jos.

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri valabile astăzi, la:

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane