Samsung Galaxy Note 8

  • Samsung Galaxy Note 8
    Samsung Galaxy Note 8

  Noul Samsung Galaxy Note 8

    Noul Samsung Galaxy Note8, care va fi prezentat la New York, pe 23 august. Reânnoirea celei mai explozive smartphone-uri vine cu un design și caracteristici foarte asemănătoare cu S8.

  Design Samsung Galaxy Note 8 …

   Am început prin proiectarea unui terminal foarte frumos, care se adaugă la moda de smartphone-uri, fără rame și ne amintește foarte mult de Samsung Galaxy S8. Cu o mică diferență în colțuri, care vor fi mai pătrat în acest caz.

   … și, de asemenea, specificațiile

  În plus, știm,  foaie de date, noul Samsung Galaxy Note 8, va dispune de 6 GB memorie RAM și 64 GB memorie de stocare internă (expandabil), și unul din cele două procesoare, Exynos 8895 pentru piața internațională sau Snapdragon 835 pentru American.

 

Samsung Galaxy Note 8

    Samsung Galaxy Note 8

 Vezi mai multe poze

Foto / Video

  – Cameră primară: Dual 12MP f / 1.7 & f / 2.4 OIS, faza de detecție autofocus, zoom optic 3x, (dual tone) dual-flash LED

 – Caracteristici: 1 / 2.3 „dimensiunea senzorului, dimensiunea pixelilor 1.55μm, geo-tagging, video și 9MP 4K înregistrarea simultană a imaginilor, touch focus, fata / detectarea zâmbetului, Auto HDR, panoramă

 – Cameră secundară: 8 MP, f / 1.7, apel video, Auto HDR

   În cele din urmă, vom sublinia bateria de 3.300 mAh, cu încărcare rapidă și certificare IP68.

   Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat la New York, pe data de 23 august, în cazul în care data de lansare finală a  va fi confirmată, care este de așteptat în cursul lunii septembrie. Deocamdată, știm că va veni în cel puțin două culori (negru și auriu). Galaxy Note 8 ar putea fi o alegere decentă.

    Galaxy Nota 8: Rezumat

    Iată o versiune prescurtată a ceea ce trebuie să știți despre Samsung Galaxy Nota 8.

   Design: Samsung va imprumuta aproape tot de la Galaxy S8 pentru Galaxy Note 8 cu un masiv „Infinity display“.

   Specificații: Ne așteptăm să vedem un procesor Snapdragon 835 sau Exynos 8995, precum și toate celelalte caracteristici uzuale de top-end: senzori de amprente digitale, scanere iris, și impermeabilizare prea.

    Preț: Detalii Preț

    Dacă ajunge să confirme aceste specificații, ce crezi despre noul Samsung Galaxy Nota 8?

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane