Noul iPhone 8 tot ce trebuie să știți înainte de lansare

  • iPhone 8
    Noul iPhone 8 tot ce trebuie să știți înainte de lansare

Noul iPhone 8 tot ce trebuie să știți înainte de lansare

Am fost înconjurați de zvonuri despre modul în care va fi noul iPhone 8. În continuare vom vorbi despre noi speculații despre acest smartphone, care ar putea fi, probabil, adevărate.

Toate aceste informații noi ne determină să credem că acest nou dispozitiv va fi o mare revoluție printre utilizato. Așa că haideți să aruncăm o privire.

 Cum va fi noul iPhone 8?

  Cele mai evidente știri vor fi cele fizice. iPhone va reveni la cristalul care a caracterizat atât de mult unele dintre modelele sale anterioare. Cum ar fi iPhone 4, deoarece partea din spate de la iPhone 8 va fi de sticlă. Iar laturile din oțel inoxidabil pentru posibile căderi.

  Acest dispozitiv nou va avea recunoaștere facială. Este un sistem care va detecta fețele în trei dimensiuni și va funcționa și pe întuneric. Deoarece va avea senzori infraroșii.

  Acest nou iPhone va avea un ecran OLED de 5,8 inch, care, spre deosebire de LCD-urile pe care Apple le utilizează în prezent, au un contrast mai mare între culori și un negru pur. În plus, ecranul este de așteptat să ocupe întregul capăt frontal, îmbinând astfel moda smartphone-urilor cu ecran infinit.

  De asemenea, din punct de vedere al puterii, noul iPhone 8 va avea un cip A11 cu un design de 10 nanometri.

  În ceea ce privește camerele va fi, de asemenea, noi, mai mulți megapixeli sunt de așteptat. Camera principală poate recunoaște diferite obiecte în realitatea augmentată.

 iPhone-ul 8 va avea o încărcare fără fir, deci va fi primul iPhone care va fi încărcat prin inducție cu o bază de încărcare, fără să-l conectați într-un cablu.

 Butonul Acasă va fi virtual, deoarece nu va avea un buton de pornire fizică. Acest buton virtual va apărea ca tastatura și vom primi unele vibrații haptice, ceva pe care l-am văzut deja în iPhone 7.

 Ce pret va avea iPhone 8?

iPhone-8

Un smartphone care va depăși prețul Samsung Galaxy S8

Nu ratați oferta noastră de mai jos.

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri valabile astăzi, la:

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane