Nokia 3 Tehnologie dedicată, materiale de calitate

  • Nokia 3
    Nokia 3 Tehnologie dedicată, materiale de calitate

  Nokia 3 Tehnologie dedicată, materiale de calitate

   Nokia 3 este cel mai accesibil dintre cele trei noi smartphone-uri marca Android, a fost lansat luna trecută. Este primul smartphone cu numele Nokia care a venit după mult timp pe piață. Dar merită să subliniem faptul că acesta nu a fost fabricat chiar de Nokia.

    Compania care a dominat odată vânzările mondiale de smartphone-uri a obținut o a doua șansă la afacerea mobilă datorită unui acord de licență de marcă cu compania HMD Global. O companie cu sediul în Helsinki, la care lucrează în mare parte de foștii angajați de la Nokia și Microsoft. În conformitate cu afacerea anunțată anul trecut, HMD Global are o licență globală exclusivă pentru a crea și a vinde telefoane cu marca Nokia  de 10 ani. Compania a pariat puternic cu privire la puterea mărcii Nokia, iar fanii au așteptat cu nerăbdare dispozitivele care au aparu în sfârșit.

OFERTE
Vezi Ofertă specială valabilă astăzi:                               Detalii Preț

   Nokia 3310 a fost primul care a fost disponibil în și a primit răspuns mixt. Celelalte două smartphone-uri Android sunt Nokia 5 și Nokia 6, care urmează să fie disponibile. Aceste patru telefoane Nokia au fost cele mai mari anunțuri în 2017, dar se vor traduce în vânzări dacă produsele sunt destul de bune.

   HMD Global a comercializat Nokia 3 pentru cumpărători care caută un design bun și „Android pur, cu actualizări regulate”, la un preț mic. Nokia 3 a fost evaluat agresiv pentru a prelua greii de pe piață. Cu toate acestea, va avea o luptă dură înainte. Deoarece HMD Global trebuie să își găsească locul pe piață și să concureze cu telefoane populare cum ar fi Xiaomi Redmi 4, Moto G5 și Yu Yureka Black. Nokia 3 este comercializat ca „telefon Android cu toate elementele de bază smartphone”, dar va fi suficient? Hai să aruncăm o privire.

   Designul Nokia 3

    Nokia 3 Tehnologie dedicată, materiale de calitatevine într-o cutie albă, care ne-a va aminti de vechile zile Nokia. Telefonul are o asemănare cu gama Lumia, telefoane cu Windows Mobile, dar numai în ceea ce privește designul, deoarece Nokia 3 rulează Android.

   Dacă vă aflați la magazin sau căutați un telefon online, veți vedea opțiuni la prețuri, arată mai mult sau mai puțin similare, fie că este vorba de Yu Yureka Black sau de Xiaomi Redmi 4. În opinia noastră, Nokia 3 aduce prospețimea segmentului bugetar. În timp ce Nokia 3 nu are un corp din toate tipurile de metal, calitatea policarbonatului utilizat pentru spate și cadrul metalic face ca design-ul să fie bun în ansamblu.

    Simțul telefonului într-o mână este unul dintre cele mai bune experiențe din acest segment. De-a lungul perioadei noastre de revizuire, am folosit Nokia 3 cu o singură mână. Forma pătrunzătoare a telefonului oferă o bună prindere din toate unghiurile. Nokia 3 este disponibilă în alb și negru. Butoanele de alimentare și volum sunt în partea dreaptă și au fost pictate negru pentru a se potrivi cu corpul telefonului.

    Tastarea pe acest telefon a fost destul de ușoară și la o grosime de 8,48 mm, este de fapt mai subțire decât Redmi 4, dar acesta are o baterie mult mai mare. În timpul perioadei de revizuire, am constatat că butoanele pentru volum au fost plasate puțin prea ridicate. De asemenea, nu are scaner de amprente, care a devenit aproape o caracteristică standard pe smartphone-uri, chiar și la acest nivel de preț. Butoanele capacitive de navigare Android nu au iluminare din spate, ceea ce înseamnă că ați putea avea dificultăți în găsirea lor în întuneric.

Telefon Nokia 3

Telefon Nokia 3

    

SUPER PREȚ
Vezi cel mai bun preț valabil astăzi,                               Detalii Preț

    Telefon-ul mobil Nokia 3, vine însoțit de un ghid de pornire rapidă, căști, un încărcător, un cablu USB și un instrument de ejectare SIM.

   Nokia 3 Specificațiile și software-ul

    Nokia 3 are un ecran LCD IPS de 5 inch, cu o rezoluție de 720×1280 pixeli și un geam din Corning Gorilla 2.5D. Telefonul are un procesor de 1.3GHz quad-core MediaTek MT6737 SoC și 2GB de RAM. Dispune de 16 GB spațiu de stocare care poate fi extins utilizând o cartelă microSD (până la 128 GB). Are camerele de 8 megapixeli în față și în spate. Camera din spate are o diafragmă f/2.0, autofocus și un LED flash. Camera frontală, are autofocus și un unghi de vedere de 84 de grade. Baterie de 2630 mAh, care nu poate fi scoasă. 4G și VoLTE (voice over LTE), iar opțiunile de conectivitate includ USB-OTG, Bluetooth și Wi-Fi.

   Acesta oferă toate oferă toate calitațiile pentru un dispozitiv Android stoc. Cum ar fi notificările incluse în care utilizatorii primesc notificări de grup dintr-o singură aplicație în loc de mai multe. Abilitatea de a răspunde la mesaje din fereastra de notificare. Gestionarea notificărilor, care permite utilizatorilor să dezactiveze sau să reducă tăcerea notificărilor din aplicațiile individuale. Comutarea rapidă a aplicațiilor cu doar o dublu atingere pe butonul Prezentare generală și o aplicație cu setări complet noi. Split-screen multitasking, care vă permite să utilizați două aplicații simultan. Nokia 3 suportă asistență Google out-of-the-box, care este pe multe alte telefoane din același segment de preț.

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri valabile astazi, la:

6.8 Scorul Total
Verdictul GoGadgets.ro

Nokia 3 este un telefon inteligent, și susține, de asemenea, 4G cu VoLTE. Un punct pozitiv este că compania a promis viitoarele actualizări Android. Performanțele de ansamblu și rezultatele camerei nu sunt cele mai importante. Nu are un scaner de amprente digitale, care ar trebui să fie o caracteristică standard acum. În opinia noastră, Nokia 3 este cel mai potrivit pentru cumpărătorii de smartphone-uri pentru prima dată și cei care caută o experiență generală în ceea ce privește Android.

Design
8
Display
7
Software
8
Camera
5
Durata de viata a bateriei
7
Performanţă
6
PRO
  • Solid
  • Experiență Android
  • Slot dedicat pentru SIM-uri și card microSD
CONTRA
  • Performanță generală medie
  • Calitatea camerei este slabă
  • Nu are scaner pentru amprente digitale
Adăugați-vă recenzia
evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

Your total score

 Telefoane