Memorie G.SKILL Ripjaws V 16GB, DDR4, recenzia acestui RAM.

 Memorie G.SKILL Ripjaws V 16GB, DDR4,  Când cineva se gândește să schimbe de la o placă de bază la una care integrează un chipset nou. Primul lucru pe care trebuie să-l gândiți este costul total al „schimbării platformei”. Dacă noua placă funcționează împreună cu DDR4 și nu doriți ca bugetul să fie prea mare. Vă recomandăm să aruncați o privire la acest kit de 16 GB, numit G.Skill Ripjaws V Red DDR4 2400. Și presupune o propunere mai mult decât se recomandă pentru cei care doresc doar componente de calitate și cu un preț bun, lăsând deoparte performanța maximă.

 Design: mai multe culori din care poți alege.

  Deși în acest articol în special vorbim despre varianta în roșu, vă avertizăm că există mai multe variante în care culoarea radiatorului se schimbă. Deși cea mai comună este cea care integrează un radiator în culoarea strălucitoare a granatului, ceea ce face un contrast bun cu PCB negru. Acesta este un modul cu estetica jocurilor, deși nu are un design deosebit de frapant, așa că se va potrivi chiar și în cele mai discrete sau serioase echipamente.

OFERTE
Vezi Ofertă specială valabilă astăzi:                               Detalii Preț

  Vorbim de un total de 16 GB, după cum veți vedea la sfârșitul articolului, avem posibilitatea de a le achiziționa într-un pachet de 2 și 4 module. Ceea ce are avantajul că îl putem folosi atât pe plăci cu doar două sloturi de memorie RAM ca și în chips-uri cu chipset X99. Unde putem activa o configurație de canal quad care ne va oferi o performanță incredibilă. Superioară cu kit-uri dual-channel de performanță mai ridicată. Reducând în același timp cheltuielile pentru achiziționarea celei mai extreme platforme (deocamdată) a Intel. Ne salvează să cumpărăm două seturi de 16GB sau 32GB.

 Performanță și specificații.

Tip memorie DDR4
Capacitate 16 GB
Frecventa (MHz) 2400
Module Dual channel
Radiator Da
Voltaj 1,2V

  După cum sa menționat, memoriile G.SKILL Ripjaws V 16GB, DDR4, CL15 funcționează la o frecvență de 2400 MHz. Chiar și așa, am navigat puțin prin web pentru a citi opinii. Și am verificat faptul că unii utilizatori au reușit să-și mărească frecvența, fără prea multe probleme. Deci cel puțin vom avea o anumită marjă de overclock.

 G.Skill Ripjaws V Red DDR4 2400 funcționează la o tensiune standard, de 1,2 V. Care asigură o temperatură de funcționare excelentă chiar și în PC-ul intensiv.

SUPER PREȚ
Vezi cel mai bun preț valabil astăzi,                               Detalii Preț

 Deși nu am găsit nici o captură în mod special pentru acest model. Acest kit produce o lățime de bandă de lucru în două canale de aproximativ 30.000 MB/s la citire, copiere și scriere. Cu latențe de aproximativ 60ns, mai mult decât suficient pentru aproape orice configurație. Dacă, în schimb asambla kit-ul de patru module într-o placă X99, aceste numere ar ridica la 50.000 MB/s aproximativ. Dar ținând cont de faptul că performanța unui kit de memorie influențează, de asemenea, placa de baza folosite și auto procesor (controlerul de memorie).

  Concluzii, disponibilitate și preț pentru G.Skill Ripjaws V Red DDR4 2400MHZ

  Mai rămân multe de spus despre acest kit de memorie G.SKILL Ripjaws V 16GB, DDR4,. Dacă sunteți în căutarea unui kit ieftin, fiabil, cu o garanție pe viață și susținut de unul dintre cei mai buni producători de pe piață. G.Skill Ripjaws V Red DDR4 2400 sunt cele pe care le căutați. Memorii care oferă performanță mai mult decât suficientă. Și în versiunea sa de 4 module pot fi utilizate chiar și în sistemele LGA 2011 sub chipsetul X99 îmbunătățind semnificativ performanța sa. Vă lăsăm aici un link de cumpărare pentru fiecare dintre cele două versiuni (kit de 2 și 4 module).

Nu ratați oferta noastră de mai jos.

Oferte și Reduceri Memorii RAM
Vezi oferte și reduceri valabile astăzi, la:

Memorie G.SKILL Ripjaws V 16GB, DDR4, recenzia acestui RAM. 1
Descopera Oferta
Memorie G.SKILL Ripjaws V 16GB, DDR4, recenzia acestui RAM. 1
Memorie G.SKILL Ripjaws V 16GB, DDR4, recenzia acestui RAM. 3
Oferte, Preturi Memorii
Memorie G.SKILL Ripjaws V 16GB, DDR4, recenzia acestui RAM. 3
Memorie G.SKILL Ripjaws V 16GB, DDR4, recenzia acestui RAM. 5
Oferte si Promotii la Memorii RAM
Memorie G.SKILL Ripjaws V 16GB, DDR4, recenzia acestui RAM. 5
Memorie G.SKILL Ripjaws V 16GB, DDR4, recenzia acestui RAM. 7
OFERTA Memorii RAM
Memorie G.SKILL Ripjaws V 16GB, DDR4, recenzia acestui RAM. 8
Memorie G.SKILL Ripjaws V 16GB, DDR4, recenzia acestui RAM. 9
REDUCERI la Memorii RAM
Memorie G.SKILL Ripjaws V 16GB, DDR4, recenzia acestui RAM. 9

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane