LG K8, un nou telefon de bază

  • LG K8
    LG K8, un nou telefon de bază

   LG K8, un nou telefon de bază, așa cum este deja o practică obișnuită la mai mulți producători de top. Concentrarea asupra Romaniei duce la lansarea unor modele exclusive pentru acea regiune care lasă în urmă ultimele inovații din industrie și se limitează la specificațiile de bază datorită bugetului redus al utilizatoriilor locali. De data aceasta, LG K8 este noua creație a brandului sud-coreean.

   Specificațiile tehnice ale LG K8

LG K8 nu are nimic de remarcat în designul său

LG K8 nu are nimic de remarcat în designul său

   

OFERTE
Vezi Ofertă specială valabilă astăzi:                               Detalii Preț

  Printre principalele caracteristici ale acestui dispozitiv se numără lansarea unui ecran IPS de dimensiuni tradiționale de 5 inchi. Însoțit de o rezoluție de 1280 x 720 pixeli și o capacitate de sticlă de 2.5D. Care oferă o senzație mai bună ochiului. În interior, procesorul ales este un Quad Core Qualcomm Snapdragon 425 la o frecvență de 1,4 GHz.

   De asemenea, este important să se dezvăluie faptul că există 1,5 GB de RAM și 16 GB de stocare internă. Extensibilă prin intermediul unui card de memorie. Camera sa de configurare cuprinde un senzor spate 1/3 inchi 13 megapixeli, cu f / 2.2 și bliț cu LED-uri. Și o cameră frotală de 5 megapixeli cu f / 2.4 și modul de ardere automat.

   Nu există suport pentru dual SIM, rețea 4G VoLTE, baterie 2.500mAh care ajunge la o autonomie de 18 ore de convorbire și durează până la 490 oră stand-by. Sistemul său de operare este logic Android Nougat 7.0 cu un strat de personalizare a aceluiași brand, LG UX UI.

SUPER PREȚ
Vezi cel mai bun preț valabil astăzi,                               Detalii Preț

   LG lansa un alt model pe care teritoriu, LG Q6 Plus, o variantă de capătul său de mare aduce HD cu ecran Full 5,5 inch, procesor Snapdragon 435 opt nuclee, 4GB de memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare intern , Printre alte specificații.

Nu ratați oferta noastră de mai jos.

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri valabile astăzi, la:

LG K8, un nou telefon de bază 1
LG K8 (2107)
LG K8, un nou telefon de bază 1
LG K8, un nou telefon de bază 3
LG K8 (2107)
LG K8, un nou telefon de bază 3

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane