LG G7 următorul telefon vine cu Snapdragon 845 și 6GB memorie RAM

  LG G7 următorul telefon al companiei LG. Poate fi dezvăluit în luna martie și lansat oficial în aprilie.

  LG G6 a fost un telefon solid  și un telefon de concurență. Cu LG G7, LG nu va lăsa să se întâmple din nou.

  O publicație sud-coreeană a dezvăluit specificațiile telefonului LG G7. Publicația menționează că compania va începe producția în masă a telefonului LG G7 în martie. Și va pune telefonul pe piață în aprilie. Alte surse au apărut și au raportat că telefonul va fi disponibil după 20 aprilie.

  LG G7 va arăta probabil telefonul în timpul Congresului Mobile World în februarie. Moment în care Samsung va dezvălui noua lor serie GALAXY S9 . LG a declarat că nu este îngrijorat de datele apropiate de lansarea dintre telefoane. Telefonul va fi echipat cu cel mai recent chip Snapdragon 845, 6GB de RAM si certificat IP68. Care îl pune în poziție bunț față de Samsung S9. Alte rapoarte indică faptul că veți avea un radio FM, camere duble, scanere iris și suport pentru Quick Charge 4.

LG-G7

 LG G7

 

OFERTE
Vezi Ofertă specială valabilă astăzi:                               Detalii Preț

Telefonul trebuie să fie alimentat de dispozitivul Snapdragon 845

   La fel de mare ca și lg G6, unul dintre principalele motive pentru care ați fost înclinat să alegeți Galaxy S8. A fost din cauza procesorului cu care a fost livrat LG G6  lansat cu Snapdragon 821. În timp ce 821 a fost un CPU perfect rapid, Galaxy S8 a lansat doar câteva săptămâni mai târziu. Cu un procesor mai nou Snapdragon 835.

   LG G7 are o cameră dublă din spate de 13 megapixeli. Cu un blitz cu ton dublu și shooter-ul din față este un pic interesant. Are o tehnologie de scanare a ochilor și are un senzor de 8 megapixeli. Camera de fotografiat frontală ar putea fi o dezamăgire. Dar întregul dispozitiv este o mare bucată de tehnologie.

  Specificații LG G7

Sistem de operare Android OS, v7.1.1 (Nougat)
Marimea ecranului 5,7 țoli
Rezolutia ecranului 1440 x 2880 pixeli
chipset Qualcomm Snapdragon
Procesor Opt nuclee
Stocare internă 64/128 RO Stocare
Stocare externă Extensibilă până la 2TB
Berbec 6/8 GB RAM
Loc pentru card card microSD
Camera din spate 13 MP + cameră dublă 13 MP
Camera frontala Cameră 8 MP
Baterie Lipsă de acumulator Li-Ion de 4000 mAh

   

SUPER PREȚ
Vezi cel mai bun preț valabil astăzi,                               Detalii Preț

  LG lansează G7 mai târziu. Datorită faptului că Samsung a cumpărat toate chipsurile Snapdragon 845. Care au fost raportate recent. Ei au făcut la fel cu chipsurile Snapdragon 835. Care au forțat alte companii să-și amâne lansările de telefon sau să recurgă la utilizarea chipsurilor 821 pentru telefoanele emblematice. Încă nu există rapoarte dacă telefonul va veni în alte regiuni. Vom obține mai multe informații în timpul conferinței lor MWC 2018.

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane