Tabletă Lenovo Tab 2 A7-10 ADAM

   Lenovo Tab 2 A7-10 ADAM

Tableta Lenovo Tab 2 A7-10 se adresează tinerilor și copiilor, deci are tarife foarte rezonabile vezi preț valabil azi. Cu acest preț copiii dvs. pot utiliza cele mai recente tehnologii Android. Pot finaliza proiectele lor școlare prin utilizarea diverselor aplicații care nu sunt disponibile pe piață.

Detalii Preț

     Design & Afișare:

În ceea ce privește dimensiunea, tableta Lenovo A7-10 este destul de compactă, ușor de utilizat cu o singură mână. Acesta dispune de un ecran de 7 inch, combinat cu tehnologie IPS, cu o rezoluție de 1024 x 600 pixeli și o densitate a pixelilor de 160ppi.lenovo-tab-2-a7-10

Tabletei dispune de tehnologia integrată Dolby pentru sunet surround pentru o calitate audio de cristal. Genuri de divertisment ca vizionarea de filme pătrunzătoare, ascult muzică sau jocuri. Cu toate acestea, ecranul de 7 inch nu afișează imagini foarte clare, culoarea este optimizat pentru a avea un fenomen mic, dar este este acceptabil la acest nivel de preț.

Performanţă:

Lenovo Tab 2 A7 -10 utilizare  un procesor Mediatek MT8127 quad-core 1,3 GHz , 1GB de RAM, Mali 450MP grafică și 8 GB de memorie internă (memorie utilizabilă 5.5GB ). Puteți extinde cu ușurință stocare print-o memorie externă card microSD cu un suport de capacitate maximă de până la 32 GB.

Tableta nu are o cameră în spate, sprijin cameră frontală filtre de frumusețe, atunci când imagine de captare pentru selfie. Tableta este sprijin de acces Wi-Fi și conectivitate Bluetooth 4.0, nu are suport pentru 3G, capacitatea bateriei de 3450mAh.

Aceasta este o tabletă medie în segmentul de buget, dar grafica este destul de bună și ar trebui să ruleze unele aplicații de divertisment 3D destul de lin.

În testul realizat cu AnTuTu, tableta Lenovo A7-10 a ajuns la 21,386 de puncte și se clasează printre dispozitivele mobile high-end pentru a satisface nevoile utilizatorilor. În plus, tableta are un alt avantaj ca suportă 5 puncte tactile dintr-o dată, astfel încât utilizatorii pot juca confortabil jocuri.

lenovo-a7-10-performanta

Lenovo a7-10 performanță

În același timp, rezultatul unui test cu aplicația Greekbench, a fost spectaculos în acest preț. Rezultatul arată performanța procesorului tabletei care ajunge la 364 de puncte (un singur nucleu) și 1202 de puncte (Multi-core), care este rezultatul cel mai competitiv.

lenovo-a7-10-Specificatii

Lenovo a7-10 Specificatii

Aparatul foto:

Nu este nimic mai interesant atunci când vine vorba de camerele de pe acest segment, cu toate acestea. Tableta Lenovo Tab 2 A7 10  vine cu o cameră frontală de 0.3 megapixeli, în timp ce nu există nici o camera pe spate. Rezoluția camerei este similară cu aparatul de fotografiat de pe alte dispozitive din acest segment, ceea ce corespunde cu valoarea tabletei.

Interfaţa:

Comprimatul Lenovo Tab 2 A7 10 rulează pe sistemul de operare Android 4.4 și interfață personalizată de Lenovo, care permite utilizatorilor să lucreze direct pe interfață. Utilizatorii glisează pur și simplu pentru a utiliza aplicația pe această tabletă. De asemenea, atunci când este instalat o noua aplicație, va apărea cuvântul „noua” aplicație. Astfel încât dispozitivul este configurat corect ca fiind anunțată de către producător.

Tableta suportă doar senzor de accelerație unică, nu există nici un senzor de lumină, cum ar fi de proximitate, giroscop etc. Acest lucru este inevitabil datorită calității produselor numai pentru utilizatorii obișnuiți sau copii ar trebui să fie eliminarea altor senzori inteligenți.

În ceea ce privește utilizarea de zi cu zi, tableta vine cu multe aplicatii preinstalate, cum ar fi radio, înregistrare, procesare de text, calendar, ceas cu alarmă, etc. Mai ales cu aplicația dedicată de la Lenovo, cum ar fi securitatea HD de ajutor pentru a proteja și de a accelera viteza dispozitivului, poate bloca anunțurile care se execută în cerere. În afară de aplicația de sincronizare, care permite utilizatorilor să sincronizeze automat contactele.

În ceea ce privește cele o impresionantă tehnologie regenerabilă Dolby Audio pentru a oferi un sunet de înaltă calitate și suport pentru orice tip de jocuri, filme sau muzică.

Baterie:

Tableta Lenovo Tab 2 A7-10 are o baterie cu capacitate de 3450mAh. În anumite condiții, această baterie poate fi utilizat până la 9 ore. Deci nu va trebui să ne mai facem griji cu încărcare bateriei pe această tabletă.

Lenovo A7-10 Specificații Tehnice:

  • Model Procesor: quad-core
  • Frecventa procesor: 1.3 GHz
  • Memorie interna: 8 GB
  • Memorie RAM: 1 GB
  • Sistem de operare: Android 4.4
  • Diagonală display : 7.0 inch
  • Camera secundara: 0.3 mega pixeli
  • Capacitate (mAh): 3450

Nu ratați oferta noastră de mai jos.

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri valabile astăzi, la:

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane