%%term_title%%page%%%%sep%%%%sitename%%

Laptop HP Probook 440 G3

   Laptop HP ProBook 450:

      Într-adevăr nu se poate obține destul de mult de la aceste ProBooks HP. Chiar dacă gama ProBook nu reprezintă segmentul high-end al pieței, de selecție de afaceri a bugetului, HP pare subevaluat, deoarece oferă o experiență de lucru oarecum superbă, cu șasiu elegant și robust, tastatură excelentă și touchpad, să nu mai vorbim de slotul furnizat M.2 SSD, care este destul de rar de găsit la acest interval de preț. Este posibil să fi auzit deja opinia noastră a versiunii de 14 inch (ProBooks HP 440 G3 ) și nu diferă prea mult pentru modelul de 15 inch.

Laptop HP Probook 455 G3

Laptop HP Probook 455 G3

     Oricum, aici ne vom concentra asupra diferențelor dintre modelul Intel (450 G3), și cel AMD (455 G3). Ambele configurații dispun de GPU discretă, AMD Radeon R7 M340, deci nu ne așteptăm ca nici un decalaj între cele două în ceea ce privește performanța grafică prime. Cu 450 G3 și 455 G3 având aproape același preț, suntem curioși să vedem cum Core i5-6200U va rula împotriva noului AMD APU – A8-7410.

Detalii Preț Intel   Detalii Preț AMD

    E un lucru important de observat aici, notebook-urile se bazează pe procesoare grafice integrate – Intel Graphics HD 520 în configurația Intel și Radeon R5 în cazul AMD.

În cazul în care sunteți interesat să cumpărați una dintre configurațiile menționate mai sus, asigurați-vă că pentru a verifica HP ProBook 455 G3 aici și  450 G3 aici.

Notebook-ul:

A venit într-un ambalaj standard, fără accesorii suplimentare, cu excepția unui DVD cu drivere, adaptor AC, cablu și dispozitivului în sine.

Proiectare și construcție:

Voi încerca să fiu scurt aici, versiunile de 15-inch și 14-inch împărtășesc absolut aceeași limbă și materiale de design, dar, desigur, varianta de 15-inch cântărește (2.217 kg), un pic mai mult și este puțin mai mare.

Capacul este acoperit într-un negru mat, ușor cauciucată, din plastic oferind prindere sigură, este frumos, și robustețe relativ bună. Balamalele nu sunt prea strânse astfel încât deschiderea laptop-ul cu o singură mână este posibilă, dar păstrează ecranul stabil și ferm în poziție. Pe partea din spate adoptă două capace de serviciu – unul pentru RAM, iar celălalt pentru gestionarea dispozitivelor de stocare. Există câteva orificii de aerisire pentru fluxul de aer suplimentar, iar bateria poate fi înlocuită de către utilizator.

Din fericire, creșterea în înălțimii pentru 455 G3 este destul de insesizabil cu doar câțiva milimetri 24,8 mm față de 21,1 mm pentru 440 G3 (varianta de 14 inci). Același lucru este valabil și pentru amplasarea porturilor, pe partea stângă deține un port HDMI, o pereche de porturi USB 2.0 și un conector VGA chiar lângă orificiul de evacuare principal. Partea din dreapta deține un alt set de două porturi USB 3.0, LAN și mufa de 3,5 mm. Are unitatea optică, dacă mai aveți nevoie de acestea. Părțile laterale sunt construite din plastic de culoare argintie care imită aluminiu.

Laptop HP Probook 440 G3

Laptop HP Probook 440 G3

Laptop HP Probook

Laptop HP Probook

Ar putea fi un pic cam piperat pentru unii (2.270 kg), dar la acest interval de preț, nu ne putem plânge. De asemenea, calitatea construcției este destul de neegalat pentru prețul cerut așa că acum vom verifica câteva lucruri, viață bateriei, performanță și capabilități de răcire.

Afișaj și sunet:

HP ProBook afișare 450/455 G3 utilizează un panou TN cu rezoluție WXGA (1366 × 768), sau HD pentru 15.6 inch diagonală. Acest lucru înseamnă 16: 9 aspect rațio, densitatea pixelilor de 100 ppi și 0,253 x 0,253 pixeli pas. Acesta poate fi considerat ca fiind „Retina” când este privit de la o distanță egală sau mai mare de 86 cm. Unghiurile de vizualizare sunt înguste datorită matricei TN.

Reproducerea culorilor:

Pentru a fi siguri că suntem pe aceeași pagină, am dori să vă dau un pic de introducere gamă cromatică sRGB și Adobe RGB. Pornind de la CIE 1976, diagrama care reprezintă spectrul vizibil al culorilor de către ochiul uman, oferindu-vă o percepție mai bună a acoperirii gamei de culori și acuratețea culorilor. În interiorul triunghiului negru, veți vedea gama de culori standard (sRGB), care a fost folosit de milioane de oameni în HDTV și pe web. În ceea ce privește Adobe RGB, acest lucru este utilizat de aparate foto profesionale, monitoare și etc pentru imprimare. Practic, culorile din interiorul triunghiului negru sunt folosite de către toată lumea și aceasta este partea cea mai importantă a preciziei calității culorilor și culoarea unui notebook de masă.

Desigur, afișajul acoperă doar jumătate din gama sRGB (53%), dar ar trebui să fie suficient pentru munca de birou și de navigare generală.

Puls lățime de modulare (PWM, licărire Ecran)

Din păcate, PWM este înregistrată în toate nivelurile de luminozitate (cu excepția celor 100%, desigur), dar lumina emisă pulsată la o frecvență mai mare (22 kHz) și pot fi considerate mai puțin dăunătoare decât de obicei.

Sunet:

Difuzoarele stereo oferă o calitate bună a sunetului, cu puțină rezonanță la frecvențe mai mari.

Specificații Tehnice:

Procesor: Intel Core i5-6200U (2-core, 2.30-2.80 GHz, 3MB cache-ul) / AMD A8-7410 (2-core, 2.20-2.50 GHz, 2MB  memorie cache)

Memorie RAM: 4GB  DDR4 2133 MHz

GPU: INTEL  HD Graphics 520

Diagonala (inch): 15.6

Capacitate stocare: 500 GB

Toate Specificațiile >>
evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane