%%term_title%%page%%%%sep%%%%sitename%%

Laptop ASUS X540LJ

Laptop ASUS X540LJ

Nu toată lumea are luxul de a cheltui o grămadă de bani pe un notebook care va fi utilizate în principal pentru asus-x540jl-2sarcinile zilnice  și vizualizarea conținutului multimedia. Și acest lucru este principalul motiv pentru tot mai mulți oameni, o soluții mai accesibile de pe piață și producătorii văd tendința. Cu o concurență vine prețuri mai bune și hardware-ul mai performant. Și noul ASUS X554LJ este aici să dovedească. Puteți obține notebook-ul cu procesor Core i3-5005U, o palcă video discretă NVIDIA GeForce 920m pe opțiunile laterale și un upgrade decente face aparatul aproape ideal pentru multimedia. Da, aproape, în principal pentru că notebook caracteristici 1366 x 768 panou TN care nu oferă o experiență de vizionare de înaltă calitate.

Proiectare și construcție

ASUS X554L este realizat în întregime din plastic, dar diferite părți ale șasiului sunt dotate cu diverse ornamente și finisaje, datorită cărora, construcția este lumina și are un profil destul de subțire – 37.2 mm sau cel puțin nu arată prea voluminoas. Vom începe cu capacul superior care este fabricat din plastic dur, cu mici ornamente pe suprafață. Ca de obicei, logo-ul ASUS este în centru. Colțuri sunt curbate, iar amprenta arata la fel ca la cele mai multe laptopuri ASUS, cum ar fi, de exemplu, UX501. Deschiderea capacului dezvăluie un display lucios de 15,6 inch, un microfonul încorporat și webcam-ul, desigur. Ramele nu sunt prea mari pentru a provoca o distragere a atenției, care este bună, dar am rămas cu sentimente amestecate cu privire la soliditatea mașinii. Suprafața de pe capac se apleacă foarte ușor și chiar provoacă valuri pe ecran atunci când cea mai mică presiune este aplicată pe partea din spate. Așa că lăsând obiecte grele pe partea de sus a notebook-ului s-ar putea să nu fie o idee foarte bună.

Specificații Tehnice : ASUS X540LJ

Procesor: Intel Core i3-5010U (2 nuclee,  2,10 GHz,  3MB cache-ul)asus-x550jl-3

Memorie RAM: 4GB (1x 4096MB) – DDR3, 1600MHz

Placă Video: NVIDIA GeForce 920m (1GB DDR3)

Hard Disk: HDD 500GB

Display: 15.6 inch HD (1366 × 768) panoul TN

Suport Conectare: LAN 10/100/1000 Mbps, Wi-Fi 802.11b / g / n, Bluetooth 4.0

Toate Specificațiile >>

Software-ul

Notebook – ul a fost testat cu Windows 8.1 (64-biți versiune) cu cele mai recente drivere instalate. Dacă efectuați o instalare curată a sistemului, vă sugerăm să descărcați driverele de suport oficial ASUS pagina: http://www.asus.com/supportonly/X554LJ/HelpDesk_Download/

Bateria

Avem un procesor de tensiune ultra joasă pe mâinile noastre, o placa video nu atât de exigentă și un mic ecran de 15,6 inch cu panou TN cu rezoluție mică eficiență energetic. ASUS a evaluat bateria la 37 Wh, și l-am testat pe navigare, redare video și jocuri.

Navigare pe internet: un rezultat foarte bun ( 5 ore și 25 de minute ).

Redare video: rezultat similar cu testul de navigarea pe web, chiar și cu câteva minute mai mult ( 5 ore și 50 de minute ).

Jocuri:  Nu cred că vă vom lăsa notebook-ul departe de sursa de alimentare în timpul unei sesiuni de joc lung, dar din motive de evaluare vom rula acest ( 1 oră și 34 minute )

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane