Kingston A400, unitate SSD rapidă și ieftină

     Kingston A400, unitățile de tip solid sunt una dintre marile evoluții din lumea calculatoarelor, în ceea ce privește alternativele de stocare pentru computere. Nu numai că funcționează mai repede și la o temperatură mai scăzută, sunt, mult mai fiabile și fac mult mai puțin zgomot decât hard disk-urile clasice. Astăzi vom face o mică analiză a modelului Kingston A400.

    Kingston A400, principalele sale caracteristici

    Rețineți că unitatea Kingston A400 oferă îmbunătățiri semnificative ale vitezei de răspuns, fără a fi nevoie să efectuați actualizări hardware. Timpul de încărcare și transferul de fișiere, este mult mai scăzut în comparație cu hard disk-urile.

OFERTĂ
Vezi Ofertă specială valabilă astăzi:                               Detalii Preț

      Acest model are o viteză de citire și scriere de până la 500 MB/s și respectiv 450 MB/s. Pentru a vă da o idee, acest SSD este de până la 10 ori mai rapid decât hard disk tradițional, și oferă o performanță mai bună și viteza de procesare mai mare.

Kingston A400, unitate SSD rapidă și ieftină 1

     Această unitate SSD utilizează interfața SATA3, iar formatul fizic este de 2,5 inch

      Modele disponibile pentru Kingston A400 SSD

       Kingston A400 este disponibil în mai multe capacități de la 120GB la 480GB.

  • Kingston A400 unitate SSD de 120
  • Kingston A400 unitate SSD 240 GB
  • Unitate SSD Kingston A400 de 480 GB

      Fiabilitate și durabilitate excelente

       Această unitate Kingston SSD A400 se evidențiază datorită fiabilității și durabilității sale, datorită tehnologiei de memorie flash.

     Prin faptul că nu transportați piese în mișcare, este mai puțin probabil să se distrugă, așa cum se întâmplă de obicei cu unitățile mecanice.

        Pe de altă parte, rezistența excelentă la impact și vibrații îl fac un sistem perfect de stocare, fie pentru laptop-uri, fie pentru alte dispozitive mobile.

       Dacă există ceva care iese în evidență la această unitate SSD A400 de la Kingston, este fiabilitatea și durabilitatea acesteia.

     Cu unitatea Kingston A400, mai ales dacă optați pentru o capacitate mai mare, nu veți avea nevoie de spațiu pentru a stoca toate fotografiile, videoclipurile și alte fișiere importante.

     Puteți utiliza pentru a schimba hard disk-ul cu acest SSD. Sau în cazul în care aveți deja unul, actualizați-l cu oricare dintre versiunile oferite de Kingston. În plus, este destul de economic, deci nu va trebui să faceți o investiție mare.

      Nu uitați că această unitate folosește interfața SATA3 și formatul fizic este de 2,5 inch. Ceea ce face ca acest SSD sa fie compatibil cu o gamă largă de sisteme.

SUPER PREȚ
Vezi cel mai bun preț valabil astăzi,                               Detalii Preț

      Toshiba Canvio Basics, un hard disk extern care trebuie luat în considerare

      Dacă ceea ce căutați este un hard disk extern, amintiți-vă că Toshiba Canvio Basics este una dintre cele mai bune unități de stocare externe. Este un disc foarte agil, care iese în evidență pentru nivelul scăzut de performanță a sunetului.

      Specificațiile tehnice ale modelului Kingston A400

KINGSTON A400
Controlul energiei Consum de putere (citire): 0,642 W Consum de putere (scriere): 1.535 W Consum de energie (așteptat): 0,195 W Consum de energie (medie): 0,279 W
Greutate și dimensiuni Lățime: 100 mm Adâncimea: 69,9 mm Înălțime: 7 mm Greutate: 41 g
Detaliile tehnice Intervalul de temperatură de funcționare: 0 - 70 ° C Temperatura de depozitare: -40 - 85 ° C Vibrația operațională: 2.17 G Vibrații neoperatorii: 20 G
Software-ul Sistem de operare Windows acceptat: Da Sistem de operare MAC acceptat: Da Sistem de operare Linux acceptat: Da
Performanță Solid state disc, capacitate: 120 GB Dispozitive de interfață pe discuri solid: Serial ATA III Viteza de citire: 500 MB / s Viteză de scriere: 320 MB / s Componenta pentru: PC / laptop Compatibil cu NVM Express (NVMe): Nu Viteza de transfer de date: 6 Gbit / s Tip de memorie: TLC Tipul de controler: 2Ch Durata medie între eșecuri: 1000000 h Evaluarea TBW: 40

Nu ratați oferta noastră de mai jos.

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri valabile astăzi, la:

Kingston A400, unitate SSD rapidă și ieftină 2
Oferte eMAG SSD Livrare Gratuită
Kingston A400, unitate SSD rapidă și ieftină 3
Kingston A400, unitate SSD rapidă și ieftină 4
Reduceri evoMAG SSD-uri
Kingston A400, unitate SSD rapidă și ieftină 5
Kingston A400, unitate SSD rapidă și ieftină 6
Oferte și reduceri laSSD-uri
Kingston A400, unitate SSD rapidă și ieftină 7
Kingston A400, unitate SSD rapidă și ieftină 8
SSD-uri rezonabile la cele mai mici prețuri
Kingston A400, unitate SSD rapidă și ieftină 9

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane