Ghidul cumpărătorului tabletei: tot ce trebuie să știți

Ghidul cumpărătorului tabletei

Cu ecrane frumoase, portabilitatea și simplitate de utilizare, tabletele au devenit incredibil de popular într-un interval scurt de timp.

În urmă cu doar câțiva ani, nu s-a dorit decât o tabletă  iPad Apple, dar lucrurile s-au schimbat foarte mult de atunci.

Acum există sute de comprimate pentru a alege, prețul fiind cuprins între detalii preț. Asta-i o mulțime de alegere, asa ca ne-am pus împreună acest ghid pentru a vă ajuta să faceți alegerea potrivită.

Ce veți afla:

1. Ce sistem de operare este cel mai bun pentru tine: Apple iOS, Google Android sau Windows?

Fiecare sistem are puncte forte și puncte slabe. iPad-uri Apple poate fi cele mai populare tablete, dar asta nu înseamnă că sunt cel mai bune pentru toată lumea.

2. Care dimensiunea a tabletei este ce mai potrivită pentru tine: 7 inch, 8 inch sau 10 inch?

Dimensiunea face o mare diferență atunci când cumperi o tabletă. Noi vom rula prin argumente pro și contra tuturor opțiunilor.

3. Cât de mult ai nevoie de performanță și modul în care puteți economisi bani

Știind ce ai nevoie, vă ajută să cheltui doar la fel de mult că ai nevoie, și avem câteva sfaturi de a economisire bani  pentru tine.

În continuare, vom vedea cele mai importante caracteristici care dau performanța tabletei și care trebuie să le știți, astfel încât să nu pierzi mult timp în magazin.

iOS, Android, Windows: care este cel mai bun pentru tine?

Există trei tipuri principale de sisteme de operare pentru comprimat din care poți alege, toate au propriile lor  puncte forte și puncte slabe. Să ne uităm la ele în mod individual.

  IOS APPLE

Pe scurt:

  • Are mult mai multe aplicații optimizate pentru tablete decât altele
  • Interfața utilizator este ușor de utilizat, dar nu foarte personalizabilă
  • Comprimatele sunt scumpe, dar foarte bine făcute
  • iPad-uri disponibile cu un ecran de 7.8-inch sau 9.7-inch

Apple a revoluționat cu sistemul de operare iOS pe care  iPad – urile îl rulează. iOS este unul dintre cele mai simple sisteme de utilizare, chiar și copiii îl înțeleg și dacă sunteți nou în calculatoare atunci este cel mai bun pentru a începe.

Una dintre cele mai mari beneficii ale iPad și iOS este App Store. Cu 750.000 de aplicații de calitate și reviste digitale optimizate pentru iPad. E

xistă într-adevăr o aplicație pentru orice, de la sala de fitness pentru gătit și productivitate la jocuri. Android și Windows sunt încă mult în urmă în acest domeniu.

iOS nu este destul de caracteristic ca și Android, totuși. Acestea din urmă vă permite să ajustați și să modificați setările mult mai mult decât iOS o face, Android este un pic mai complex și, prin urmare, mai greu de utilizat.

IPad Air 2 și iPad mini 3 sunt în continuare unele dintre cele mai scumpe tablete de pe piață pentru dimensiunea lor, și nu permit memorie externă să fie adăugată ca la tabletele Android și Windows.

În cazul în care vă place să călătoriți cu o mulțime de filme și muzică, va trebui să plătiți pentru stocare suplimentară.

GOOGLE ANDROID

Samsung-Galaxy-Tab -s-10

Samsung Galaxy Tab

Pe scurt:

  • De multe ori mai ieftin decât alte tablete – în special modelele de 7-inch
  • Aplicațiile nu sunt optimizate întotdeauna pentru ecrane mai mari
  • Foarte personalizabil – puteți face să arate în modul care doriți 
  • Conturile de utilizator permit setări separate pentru fiecare membru al familiei

Android a venit prea furtunos, deoarece aceasta a fost lansat pentru prima dată în 2008. Deoarece este gratuit pentru a fi utilizat, există o gamă foarte mare de tablete Android din care poți alege. Unele sunt excelente și unele de-a dreptul îngrozitoare.

Una dintre cele mai mari beneficii ale sistemului Android este ca poate fi customizat. Ai posibilitatea să te joace cu ea la conținut și configurați home pages exact așa cum le dorești.

De exemplu, poți avea un widget pentru a verifica e-mailurile sau un widget Twitter pentru a vedea și de a răspunde la cele mai recente tweet-uri de la ecranul de pornire. Uneori înseamnă că este mai greu să-ți găsești calea în jurul valorii, dar asta nu e cazul cu cele mai bune tablete Android.

Google Play

Magazinul Google Play este mult mai bun poate fi folosit gratuit, cu toate că cele mai multe dintre aplicațiile sunt proiectate pentru telefoane, mai degrabă decât tablete, înseamnă că nu fac întotdeauna cel mai bun mod de utilizare pe ecrane mai mari.

Aceasta înseamnă că un ecran de 7-inch este mai bun pentru utilizare decât cele de 10 inch, deoarece dimensiunea ecranului este mai aproape de un telefon mobil.

Din moment ce sistemul Android este open-source, factorii de decizie pentru personalizare sunt liberi poți crea propria ta experiență. Acesta este un bun și un lucru rău.

Înseamnă că există o mulțime experiențe noi, sistemul Android nu este la fel de netede și ușor de utilizat, Android 5.0 Lollipop pare mult mai contemporan și are unele caracteristici noi, vine cu câteva niggles , care vă va lua ceva timp pentru a le sorta.

O altă problemă potențială este lipsa calității controlului în magazinul de aplicații Google Play, ceea ce duce uneori la unele aplicații malware care se instalează prin intermediul furișare. Este o mică problemă, cu toate acestea, că un sens comun se poate evita.

Caracteristică nostru preferată la Android, și ceva ce nu are iOS, suport pentru „profile de utilizator”. Profiluri de utilizator vă permit să dați tableta la copiii, de exemplu, dar păstrează anumite aplicații și setări blocate în condiții de siguranță, oferă un anumit nivel de securitate.

Fii conștient, totuși, că această funcție este disponibilă numai pe Android versiunea 4.3 sau mai nou. Cele mai multe comprimate rulează versiunile anterioare, dar poți obține upgrade-ul. Dacă doriți această caracteristică, verificați ce versiune de Android utilizează comprimat.

O alta caracteristica impresionantă a tabletelor Android este prețul lor. Puteți obține o tabletă Android de 7 inch  la un preț mult mai ieftin decât iPad.

MICROSOFT WINDOWS

Pe scurt:

  • Nu atât de mult folosit în comparație cu Android
  • Număr foarte limitat de aplicații pentru tablete de calitate

Cu toate că sistemul de operare Windows este în vârstă, funcția de touchscreen a fost optimizată începând cu versiune de Windows 8 care poate fi folosit și pe tablete.

Deoarece Windows 8 are atât de multe funcții, tabletele cu Windows trebuie să fie foarte puternică. Acest lucru înseamnă că ele tind să fie mai scumpe, mai grele și au o viață mai mică a bateriei decât tabletele cu Android și iOS.

În esență, tableta cu Windows 8 poate înlocui un laptop și de multe ori vine cu atașamente tastatură astfel încât acestea să poată fi folosite la fel.

Microsoft este un  sistem mai bun decât Android atunci când vine vorba de profiluri de utilizator. Puteți controla la fel de mult sau de puțin setările pentru fiecare profil.

Deci, pentru un copil de 5 ani, s-ar putea dori să înființeze „Kid Corner”, care face tableta prietenoasă cu copii  și prezintă doar aplicațiile pe care le doriți, în timp ce pentru un adolescent s-ar putea dori să se asigure doar anumite restricții de Internet care sunt în vigoare.

Comprimatele cu Windows sunt o opțiune bună dacă trebuie să aveți acces deplin Office, dar din cele trei platforme oferă cea mai săracă experiență utilizatorului.

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane