De unde știm dacă bateria laptopului ne face probleme?

De unde știm dacă bateria laptopului ne face probleme?

   Astăzi, cei mai mulți utilizatori folosesc laptopurile în loc de calculatoare desktop, care se concentrează în mod automat pe calitatea și caracterul adecvat al bateriei. În mod evident, comoditate a uni calculator, în orice moment și în orice loc este mare.

    Cu toate acestea, beneficiul este eliminat în cazul în care bateria are probleme. Și dacă în trecut, acest fapt a fost trecut cu vederea de către publicul larg, pentru a lucra cu dispozitivele mobile, în prezent, această problemă devine mai urgentă.

Așa că am întocmit o listă cu cele mai bune instrumente pentru analiza bateriei laptopului.  Monitorizează nivelul de încărcare al bateriei în laptop.

1. BatteryInfoView

BatteryInfoView

BatteryInfoView

    BatteryInfoView este un program foarte util, care oferă o mulțime de informații despre bateria laptopului, nivel de încărcare și timpul rămas, numele numărului de serie a bateriei, numele producătorului, data de producție, nivelul de încărcare (sau de descărcare) capacitatea baterie, și așa mai departe. Aceste statistici le poți urmări cât de des dorești și pot fi exportate într-un fișier text.

Download BatteryInfoView Acumulator Laptop

2. BatteryMon

BatteryMon

BatteryMon

  BatteryMon este un program care monitorizează modul în care încărcat bateria laptopului. Acesta vă permite să vizualizați un grafic al vitezei de încărcare și descărcare a bateriei, alarmă de diagnosticare opțiunea baterie, celule, pentru a ajunge la un punct critic de uzură al bateriei. Găsirea de informații suplimentare despre fabricant, afișa timpul rămas pentru a opri activitatea bateriei, oferind sfaturi pentru o mai bună utilizare. Acest instrument vă va ajuta să urmăriți starea de sănătate a bateriei laptop-ului dvs. pe termen lung.

Download BatteryMon Detalii Preț Baterii Laptop

3. BatteryCare

BatteryCare

BatteryCare

    Pentru a proteja bateria laptopului dvs. să lucreze bine, trebui sa ai grijă de ea și să profiți de cele mai bune practici. Recomand să nu permiți bateria laptopului să se descarce complet, deoarece acest lucru poate provoca daune pe termen lung. BatteryCare este o aplicație pentru a optimiza performanțele de viață a bateriei laptopului. Urmând cicluri de descărcare de gestiune și să vă anunțe când aveți nevoie de unul plin. De asemenea, puteți vizualiza informații detaliate despre baterie și statisticile sale. Mai mult decât atât, programul monitorizează temperaturile din hard disk-ul central și procesor pote schimba scheme de alimentare pe baza dacă laptopul este conectat la sursa de curent alternativ sau pe baterie și altele.

Download BatteryCare

4. BatteryBar

BatteryBar

BatteryBar

Bara de instrumente conține deja o pictogramă cu bateria, dar oferă o cantitate minimă de informații decât unele dintre alternativele acestui articol. BatteryBar este o soluție bună, programul vă arată starea bateriei laptopului din bara de activități. În funcție de culoarea să înțelegem modul în care este încărcat: verde (> 40%), galben (25-40%) sau roșu (<25%). Ai înțeles și cât de mult timp puteți lucra înainte ca acumulatorul să se descarce, ceea ce face important să planificați munca.

Download BatteryBar Oferte Preț Baterii Laptopurii

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.
  1. Răspuns
    admin 29 ianuarie 2017 at 12:13

    Visitor Rating: 9.5/10

  2. Răspuns
    Anonim 4 februarie 2017 at 11:32

    Visitor Rating: 9.5/10

Lasă un răspuns

 Telefoane