Cele mai bune televizoare OLED – 2018

  Televizoarele OLED oferă pur și simplu cea mai bună calitate a imaginii disponibile în prezent. În special pentru filme, contrastul produs de aceste televizoare oferă o interpretare de neegalat a scenelor create de regizor. Ele nu sunt la fel de luminoase ca televizoarele LCD. Dar nu este la punctul de a provoca probleme. Din păcate, aceștia împărtășesc același risc de retenție a imaginii găsite.

Cel mai bun televizor OLED

  Calitatea imaginii televizoarelor OLED este, în esență, identică între modele. Astfel încât cea mai mare diferență tinde să fie designul sau caracteristicile suplimentare. Dacă vă interesează calitatea excepțională a imaginii. Este adesea o idee bună să obțineți pur și simplu cea mai ieftină variantă disponibilă în prezent.

OFERTE
Vezi Ofertă specială valabilă astăzi:                               Detalii Preț

  Cel mai bun televizor OLED pe care l-am testat în 2017 este televizorul LG B7 4k WebOS. Oferă aceeași calitate a imaginii pe toate televizoarele OLED. Inclusiv cele mai scumpe LG C7 și E7 la un preț rezonabil.

  Ca și alte televizoare OLED, acesta oferă un unghi larg de vizualizare foarte util. Care vă permite să vă bucurați de televizor chiar și atunci când vizionați în afara axei. Aceasta este o distincție importantă de la majoritatea televizoarelor LED. Deoarece acelea care au tendința de a avea o calitate mai bună a imaginii au și un unghi îngust de vizualizare care limitează pozițiile de vizionare.

  În timp ce aceasta este o caracteristică mare, nu este singura găsită pe LG B7. Zgomotul său de intrare scăzut, blurul de mișcare scăzută. Gama largă de culori și interfața inteligentă superioară se adaugă pentru a face unul dintre cele mai bine dotate televizoare disponibile în prezent.

SUPER PREȚ
Vezi cel mai bun preț valabil astăzi,                               Detalii Preț

  Dacă sunteți în căutarea unui televizor capabil să utilizeze pâlpâirea luminii de fundal pentru a reduce neclaritatea mișcării și pentru a spori claritatea mișcării. Atunci ar trebui să vă uitați la televizorul Sony A1E OLED. Cu excepția platformei inteligente, a designului fizic și a sunetului. Această caracteristică este cea mai mare diferență dintre Sony A1E și LG B7. Este un pic mai scump, dar fanii fulgerului de lumină de fundal ar putea dori să se dea pe Sony. Deoarece este singurul televizor OLED vândut în SUA cu acea caracteristică. Cumpărătorii care nu sunt fan al standului întotdeauna înclinat al A1E ar putea să aștepte noul Sony A8F. Este în esență un televizor identic cu A1E, dar are un design diferit, cu o orientare mai tradițională, dreaptă.

Mențiuni notabile

  • LG B6Foarte similar în performanță față de LG C7 mai recent, dar destul de greu de găsit în zilele noastre. Detalii Preț
  • LG E6.  Televiziune excelentă cu cea mai bună funcție 3D pe care am analizat-o, dar stocurile sunt puțin limitate. Detalii Preț
  • LG C6.  Ultimul televizor OLED curbat și unul dintre ultimele televizoare 3D făcute, dar nu ușor de găsit de când acesta este întrerupt. Detalii Preț
  • LG E7.  Televizor OLED foarte bun, dar nici o diferență în ceea ce privește performanța cu B7, în timp ce prețul este mai mare datorită designului său fantezist și barei de sunet dedicate. Detalii Preț
  • LG C7.  Marele televizor OLED, dar aproape identic cu cel mai ieftin B7. Detalii Preț

  În prezent, numai LG și Sony vinde televizoare OLED în Romania și toate au aceeași calitate a imaginii. Unii producători precum Philips și Panasonic au produs unele televizoare OLED care utilizează panouri LG.

TV_SONY_OLED

TV SONY OLED

  Recomandările noastre de mai sus sunt ceea ce credem că sunt în prezent cele mai bune televizoare OLED pe care să le cumpărați pentru majoritatea oamenilor. Avem factorul de preț (un televizor mai ieftin câștigă peste un preț mai scump dacă diferența nu merită), feedback de la vizitatorii noștri și disponibilitate (niciun televizor greu de găsit sau aproape în afara stocului de pretutindeni).

  Dacă doriți să faceți lucrarea de alegere a dvs., aici este lista tuturor recenziilor noastre despre televizoarele OLED. Aveți grijă să nu fiți prea răniți în detalii. Deși niciun televizor nu este perfect, majoritatea televizoarelor sunt destul de grozave pentru a vă mulțumi tuturor, iar diferențele nu sunt de multe ori vizibile decât dacă le căutați cu adevărat.

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane