Cele mai bune și ieftine tablete din 2016

Tablete la prețuri accesibile. Dar, care este cel mai bun comprimat?

Ne place noul iPad Pro 9.7, dar există doar o singură problemă car este prețul.
Din fericire, există o gamă foarte mare de tab-uri ieftine pe piață. Cu aceste tablete veți fi tratat într-un ecran mare, procesor rapid și suficient memorie de stocare pentru jocuri. De aceea, noi le-am rotunjit la găsirea celui mai bun pachet disponibil.
Deci, dacă doriți să cumpărați un comprimat la un buget mai mic, pe care ar trebui să te duci pentru? Iată ghidul GoGadgets cele mai bune tablete disponibile la un preț accesibil.

Tablete iftine>> 7-INCH>> 8-INCH>> 10-INCH>> Pentru Copii

ASUS ZENPAD S 8.0

Care e povestea?

Ce se întâmplă cu tablete de buget mic? În afară de outlier ciudat ca acum Nexus 7 (2013) și Tesco Hudl 2 (RIP) sunt comprimate antice, o mulțime de producătorii sunt încă la low-power, comprimate cu rezoluție mică, cum ar fi este 2011 Asus ZenPad S 8.0 este una dintre aceste valorile aberante.

asus-zenpad-s-8-0

Asus ZenPad S 8.0

Are un preț,  dar are un mini-grad ecran ascuțite iPad cu culori vii și cu un contrast bun. 2048 x 1536 obținerea pixelilor la acest preț este un mare câștig.

Este foarte subțire 7.9mm și 316g, acest lucru înseamnă că este o tabletă care dorești să o porți peste tot. Viață bateriei nu se potrivește cu un iPad, cu care obți 8 ore și jumătate de video între încărcări. Anumite tablete mai mici pot dura mai mult, dar vom lua comerțul off pentru un ecran mult mai frumos.

Detalii Preț

Pick up tab-ul?

Având în vedere unele dintre tabletele Samsung și LG etalate aproape de acest preț, Asus ZenPad S 8.0 arată ca o adevărată afacere din toate unghiurile. Înainte de a ajunge prea excitat, există unele dezavantaje. În primul rând, software-ul devine un pic enervant. Aceasta adaugă o mulțime de aplicații care dezordonează interfață. Este pur și simplu nu la fel de curat ca ceea ce veți obține  de exemplu cu un dispozitiv Nexus.

Construcția nu este la fel de frumos. Este subțire și are o placă de metal elegant pe partea din spate pentru a vă asigura că nu este un plat-out ieftin.

Camerele de luat vederi nu sunt prea, dar atunci ele sunt rareori în tablete accesibile? Ai nevoie de a pune un pic de efort în Asus ZenPad S 8.0 atunci când îl obține, dar atunci când iei în considerare ceea ce oferă alte mărci pentru la același preț, trebuie să aprecieze stilul său de valoare.

O tabletă de top la prețuri accesibile pentru cei care au chef de un ecran frumos, dar nu sunt dispuși să plătească, prea mult. 

Specificații tehnice

Ecran: 8 inch IPS LCD (2048 x 1536)
Procesor: Quad-core Intel Atom
Memorie RAM: 2 GB
Sistem de operare: Android 5.1.1
Memorie Stocare: 16GB cu microSD
Cameră: 8MP spate, 5MP fata
Dimensiuni: 203.2 x 134.5x 6.9mm, 317g

 Toate Specificațiile >>

Samsung Galaxy Tab A

Samsung Galaxy Tab A este una dintre puținele dispozitive de buget mediu, care încă mai păstrează designul modern al dispozitivelor lor de high-end. Este subțire și ușoră, mai mult decât majoritatea tabletelor, și se simte mare în mâinile tale, cu marginile rotunjite.

Samsung Galaxy Tab A

Samsung Galaxy Tab A

Cu toate acestea, cadrul de plastic, la care tableta datorează greutății sale ușoare, este ieftin. Samsung TouchWiz este rulează Android Lollipop, și este destul de ușor de utilizat, deși în cele din urmă se reduce la preferințele utilizatorului. O mulțime de aplicații Office cum ar fi Word și Excel vin preinstalate, ca versiuni de încercare și Evernote și multe altele.

Detalii Preț

Acestea vor utiliza cu siguranță marele ecran de 8 inch. Este păcat, totuși, că ecranul nu are o rezoluție mai mare. Acest lucru nu ar trebui să vă descurajeze, deoarece ecranul rămâne luminos și plin de culoare, în ciuda densității sale reduse de pixeli. Pentru sarcini normale, funcționează bine; navigarea pe web, video streaming și jucând jocuri simple sunt floare la ureche. Acesta va lupta cu jocurile moderne, cu toate acestea, 1.5GB de RAM nu este mult loc de trecere multitasking. În cele din urmă, acumulatorul evaluat la 4200mAh, durata de viață a bateriei pe tot parcursul zilei este mai mult decât oricine ar putea cere, iar acest lucru poate fi ușor întins la câteva zile, cu utilizare ușoară și cu caracteristici de economisire a energiei pornit.

Samsung Galaxy Tab Un 8-inch nu poate fi printre cele mai rapide sau mai frumoase comprimate pe piață, dar oferă o mișcare lină și o experiență Android user-friendly pentru un preț foarte rezonabil. 

Cumpără Samsung Galaxy Tab A 

Specificații tehnice

Ecran: 7 inch TFT LCD (1280 x 800)
Procesor: Quad-Core 1.3 GHz
Memorie RAM: 1.5 GB
Sistem de operare: Android 5.1
Memorie Stocare: 8GB cu microSD
Cameră: 5MP spate, 2MP față
Dimensiuni: 108.8 x 8.7 x 186.9, 317g

Toate Specificațiile >>

Lenovo Tab 2 A8

Notă: Această tabletă este la un preț accesibil. Lenovo Tab 2 A8 este o tabletă de 8 inch, concepută pentru utilizatorii ocazionali la un buget scăzut și care caută ceva fiabil și o performanță mai bună decât dispozitivele fără nume la acest preț și dimensiune.

lenovo-tab-2-a8

Lenovo Tab 2 A8

Lenovo Tab 2 A8 are un design gros și învechit cu albastru și capacul din spate  din plastic, cu un finisaj mat. Portul micro-USB și mufa pentru căști sunt situate la marginea superioară, slotul microSD pe colțul din stânga sus, și  butoanele de volum și alimentare pe marginea din dreapta.

Detalii Preț

Camera de fotografiat din față este 2MP și o camera din spate este de 5MP. Camera din spate face poze relativ clare, dar camera frontală e de calitate scăzută produce imagini cu culori blânde și spălate. Îmbunătățită prin tehnologia Dolby Atmos, difuzorul este suficient de puternic pentru a vă bucura de filme și de a asculta muzică, deși lipsa de bas face mai puțin potrivite pentru a asculta muzică.

Tab-ul 2 A8 are un display de 8 inch IPS HD, ceea ce este impresionant încomparație cu panourile TN joase calitate pe multi competitori. Deși nu este Full-HD, ecranul este vibrant, suporta unghiuri largi de vizualizare și chiar afișează brusc mici detalii. Alimentat de la un 1.3 GHz Quad-Core procesor MediaTek MT8161 sprijinit de 1GB de memorie RAM, tableta este suficient de bun pentru a scrie e-mail, streaming video, precum și verificarea rețelelor sociale.

Cu toate acestea, memoria este adecvată doar pentru sarcinile de muncă intensivă, cum ar fi editarea foto și multitasking astfel încât ai putea vedea unele lag. În timp ce există alternative mai puternice acolo, nu veți găsi mai multe, care poate dura 8 ore ca pe Lenovo Tab 2 A8.

Dacă nu aveți nevoie de cele mai recente performanțe și estetică, Lenovo Tab 2 A8 este o tabletă de bază acceptabilă.

Cumpără Lenovo Tab 2 A8 

Specificații tehnice

Ecran: 7 inch IPS HD LCD (1024 x 600)
Procesor: Quad-core 1.3 Ghz
Memorie RAM: 1 GB
Sistem de operare: Android 4.4 KitKat
Memorie Stocare: 8GB cu microSD
Cameră: 2MP față
Dimensiuni: 105 x 189 x 9.3 mm, 269g

 Toate Specificațiile >>

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane