Cele mai bune aplicații Smart TV pentru Samsung

Există multe lucruri care separă un Smart TV de unul obișnuit. Accesul la Internet este adesea primul lucru care vine în mintea oamenilor, dar ceea ce este mai important, este ceea ce se face cu accesul online. Televizoarele inteligente sunt ca telefoanele inteligente, dar mai mari. Acestea vă afișează jocurile dvs., colecția Blu-Ray sau serviciul dvs. și pot fi un recipient pentru o mare varietate de aplicații descărcabile.

Samsung este, fără îndoială, unul dintre principalii susținători ai industriei de televiziune inteligentă. Acestea produce, probabil, cele mai bune televizoare de pe piață și la fel cum ele împing granițele cu hardware-ul pe care îl fac și cu software-ul. Samsung Smart Hub este un magazinul de aplicații pentru modelul TV Samsung. Multe aplicații există sunt în așteptare pentru a fi descoperite, astfel încât experiența dvs. TV să fie mai bine adaptată și personalizată la nevoile dvs. Mai jos vom discuta despre cele mai bune și cele mai importante aplicației Samsung TV Smart TV.

Cum se pot descărca aplicațiile pe Samsung Smart TV

Adăugarea de aplicații pe televizorul Samsung Smart este foarte ușoară. În primul rând, va trebui să apăsați butonul Acasă de pe telecomandă, dacă nu sunteți deja în meniul principal. Acum, localizați meniul Apps și faceți clic pe acesta. Găsiți orice aplicație doriți, fie căutându-o după nume sau pe categorie. Selectați butonul Instalare pentru a începe descărcarea aplicației dvs. și va fi salvat pe televizorul dvs. inteligent.

Cum se instalează aplicații de la terțe pe Samsung Smart TV

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă îndreptați spre meniul Setări TV. Apoi du-te la Securitate. Sub fila numită „Surse necunoscute” va trebui să bifați această casetă pentru a fi acceptate descărcările terțelor. Acum, tot ce trebuie să faceți este să găsiți aplicațiile dvs. terțe din Magazin Play sau din alte surse, cum ar fi fișierele apk.

Cum să actualizați aplicațiile pe Samsung Smart TV

Pentru a actualiza toate aplicațiile Smart TV, îndreptați-vă la meniul principal apăsând butonul de pornire. Apoi mergeți la meniul Apps, selectați Opțiuni și apoi accesați Actualizare automată. Setați această caracteristică ca „Activată„. Acum, toate aplicațiile care au actualizări viitoare vor primi în mod automat acestea cât mai curând posibil.

Cum să dezinstalați aplicațiile pe Samsung Smart TV

Pentru a șterge o aplicație de pe televizorul Samsung, trebuie mai întâi să localizați acea aplicație în meniul Aplicații. După ce ați evidențiat aplicația în cauză, țineți apăsat butonul central al panoului de navigare. După câteva secunde, un meniu va apărea cu mai multe opțiuni. Pur și simplu selectați „Ștergeți” și acea aplicație va fi eliminată instantaneu.

Aplicațiile Samsung Smart TV nu funcționează

O soluție la această problemă care a lucrat pentru mulți este de a face un reset la setări de fabrică, pare să obțină rezultate. Mai întâi intrați în sistem, apoi pe Configurare, apoi pe Introduceți codul PIN (pentru Samsung codul PIN este „0000”). Continuați să derulați până când ajungeți la pagina Termeni și condiții Smart Hub. Apoi, trebuie să apăsați butoanele de pe telecomandă în această comandă specifică pentru a declanșa următoarea secvență: Mute, Return, Volume Up, Channel Up, Mute. Acum ați început secvența de setări inițiale.

Următorul pas este cel mai important, deoarece este ceea ce pare să rezolve problema: selectați o țară de reședință. Aplicația Samsung Smart Hub va trece printr-un proces de repornire și dacă selectați o altă țară. După aceasta, continuați prin restul etapelor procesului. Când ați terminat, aplicațiile ar trebui să revină la normal.

Cele mai bune aplicații Smart TV pentru Samsung 1

APPS Samsung Smart TV

Este posibil ca unele aplicații să nu fie disponibile pe modele vechi Smart TV, dar toate aplicațiile pe care le vom lista vor fi compatibile cu modele mai noi și actualizate.

Cele mai bune aplicații Smart TV pentru Samsung 2

 Youtube aplicație Smart TV

Youtube

Este esențială din multe motive, unele sunt evidente, iar altele nu sunt atât de multe. Youtube este o bază de date veșnică de conținut gratuit care primește mii de videoclipuri noi la fiecare oră. Este încă un loc minunat pentru a viziona videoclipuri muzicale, clipuri video sau chiar pentru a afla surse de știri independente cu privire la evenimente de divertisment sau evenimente mondiale. Toată lumea merge pe Youtube pentru ceva, fie că este vorba de comedie, podcast-uri, muzică sau altceva, deci probabil că deja te gândești la tine însuți că această alegere nu este o idee bună.

În timp ce acest lucru este adevărat, considerăm că este important ca proprietarii de Smart TV să descarce aplicația Youtube datorită bibliotecii sale masive 4K. Câștigurile sunt dacă aveți un Samsung Smart TV, probabil un model de 4K „Ultra High Definition”. Și faptul de fapt este că nu există niciun loc cu o bază de date 4K care să rivalizeze cu Youtube. Cred că fără această aplicație, pur și simplu nu veți obține acces dacă aveți un TV Smart 4K. la Documentele naturii, Videoclipuri Muzicale.

De asemenea, trebuie să menționăm că Samsung a făcut tranziția destul de neîntreruptă. Sincronizați-vă contul Google Plus și toate istoricul și abonamentele Youtube vor fi transferate.

Cele mai bune aplicații Smart TV pentru Samsung 3

      NETFLIX aplicație Smart TV

NETFLIX

Acesta este, probabil, următoarea aplicație pe listă, după Youtube ocupând un al doilea loc aproape. Ca și Youtube, baza de date Netflix este absolut uriașă și oferă mai multe emisiuni și filme.

Ca și Youtube, Netflix oferă unele programe 4K, deși va trebui să vă actualizați planul de abonament pentru a accesa această rezoluție de calitate superioară. Puteți căuta programe sau filme pe care le au la dispoziție în 4K și decideți singur pe baza gustului propriu, dacă aceasta este o opțiune care merită luată în considerare.

Netflix este atât de popular încât crede sau nu poate fi deja preinstalat pe Samsung TV Smart. Dacă aveți un model mai nou, îl aveți deja. Trebuie doar să vă conectați utilizând adresa dvs. de e-mail și să vă distrați.

Cele mai bune aplicații Smart TV pentru Samsung 4

Playstation app Samsung

PS Acum este serviciul de streaming de la Sony pentru hardware-ul lor de jocuri. PS Now este compatibil cu Playstation 3 și 4, precum și Playstation Vita, dispozitivul portabil de jocuri. Modul în care funcționează este cu un abonament la acest serviciu, puteți juca jocuri fără a le deține fizic sau chiar digital. Puteți selecta pur și simplu dintr-o bază de date care nu se deosebește de Netflix, iar jocul în sine este difuzat pe televizorul dvs. de pe serverele Sony într-o altă locație.

Întârzierea latenței de intrare, o întârziere între apăsarea butonului și acțiunea pe ecran, pot apărea dacă viteza de internet nu este mare, la fel ca streamingul fișierelor mari de 4K. Luați în considerare această opțiune numai dacă utilizați o conexiune prin cablu Ethernet pentru a evita scăderea datelor.

spotify app samsung

spotify app samsung

Spotify App

Dacă ascultați muzică și vă plac noutățile, luați în considerare obținerea unui cont Spotify pentru televizor. Televizorul dvs. inteligent poate deveni un teatru personalizat de muzică acasă odată ce are acces la peste 30 de milioane de piese care fac parte din baza de date Spotify. Aveți la dispoziție jocuri și filme pe televizor, dar oamenii neglijează de cele mai multe ori comoditatea de a putea asculat orice melodie dorită în difuzoare puternice, fără a mai aminti posibilitatea de a selecta și de a organiza aceste melodii într-un mod convenabil și intuitiv.

Cele mai bune aplicații Smart TV pentru Samsung 5

    Amazon Prime Video

Amazon Prime Video

Este un serviciu de streaming la cerere, menit să concureze cu cei de la Hulu și Netflix. Deși nu are o bază de date extinsă ca Netflix, acesta are conținut exclusiv care vă poate servi. Există, bonusul suplimentar de a vă putea sincroniza Alexa sau orice alte beneficii Amazon Prime dacă le aveți.

Smart TV Samsung

   Mai jos sunt date despre toate varietățile de aplicații video disponibile pentru televizoarele Samsung Smart. Utilizați aceste diagrame pentru a obține o înțelegere a ceea ce este cu adevărat disponibil de la Smart Hub.

     APLICAȚII VIDEO pentru Samsung Smart TV                          

3D Smart Tv, 3doo 3D Player, AirWire Payer, Al Jazeera, Amazon Video Prime, AOL On, Aquarium, Arirang TV, Arpinet TV, Audi, Baby Channel, BalkaniyumTV,BBC News, Bolly n Beyond,1 Caribbe TV, Chef TV, CineFunTV HD, College Humor, CuriosityStream, Digital Concert,  Hall, Digital Theatre, Divan.TV, Divine India, DJI
   

   Alte APLICAȚII VIDEO SSTV

Docubox, DS Video, eLifeON, ERT, FamBox, FashionBox Live, Fashion TV, Fightbox Live, FilmBox Live, Financial Times, FridayMoviez, Ginx TV, Google Play Movie, GSS Media WW, Hero Talkies, Home Theatre,Hungama,Kurdish TVs Plus

   APLICAȚII VIDEO SSTV

NetPlus TV,NFB Films, Phil.TV, Pepsi MTV Indies, Pluto TV, Plex, Porsche TV, Redbull TV, Rockaxis TV, SCOOP!, ShowMax, Smart IPTV, TechCrush, TED, TMZ,Total Music, YouTube/Kids, Yupp TV

   APLICAȚII SPORTIVE PENTRU SSTV

UFC.TV , WWE Network, WRC, Goal, MYZEN.TV, Workout Time Recorder, Cricket DL Calci, Sports Score Board, Personal Fit Stretching for Running, Vroom.GP, Fishing TV, MLB.TV

    APLICAȚII PENTRU COPII PENTRU SSTV

Best Kids Songs, Dibo’s Playground Plus, Cat Trouble in Mouse Village, Dibo’s Storybook 01, DS 02, DS 03, DS 04, DS 05, DS 06, DS 07, DS 08, DS 09, DS 10, DS 11, DS 12

    APLICAȚII PENTRU COPII PENTRU SSTV

DS 13, English Kingergarten, Giggly English 1, GE 2, GE 3, Gingerbread Man, Solar System Planets, Three Little Pigs, WordWorld

   APLICAȚII EDUCAȚIONALE PENTRU SSTV

The Weather Network, Bloomberg TV, AccuWeather , Dirigent, Web Browser, euronews, RFE/RL, 42Net Smart Player, The Weather Channel, Remote Shop Care Hub, Money Control, Deccan Chronicle, Samsung SPSN, Top Beauty Secret, TOI, Quikr, DNRDî, PressReader, ABP News, TUT.BY, Lotto

   APLICAȚII PENTRU STILUL DE VIAȚĂ PENTRU SSTV

Blue Sky, Broken TV, Calm Radio, Chinese Astro, Chrismtas Carols, CloudMe, Cooking, Deezer, Digital Clock, Disco Lights, SantaBanta Bolly, Size Converter, vTuner Internet Radio, YuuZoo, Facebook Samsung, FacebookAlbum, Funny Sounds, Getting Rid of Bugs, Hajj 21. iAN TV, Interactive Story, Komfort Cloud TV

În concluzie

Smart Hub-ul Samsung, atunci când vine vorba de ea, este o bază de date foarte bună. Aceste câteva aplicații sunt ușor unele dintre cele mai bune și cele mai populare, dar există întotdeauna multe aplicații noi pentru a îmbunătăți mai bine evoluția Smart TV. Sperăm că toate acestea servesc ca un excelent punct de pornire și vă vor ajuta să descoperiți și mai multe aplicații.

Nu ratați oferta noastră de mai jos.

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri valabile astăzi, la:

Cele mai bune aplicații Smart TV pentru Samsung 6
Reduceri Samsung UE49NU7172
Cele mai bune aplicații Smart TV pentru Samsung 7
Cele mai bune aplicații Smart TV pentru Samsung 8
Reduceri Samsung UE49NU7172
Cele mai bune aplicații Smart TV pentru Samsung 9
Cele mai bune aplicații Smart TV pentru Samsung 10
Oferte Samsung UE49NU7172
Cele mai bune aplicații Smart TV pentru Samsung 11
Cele mai bune aplicații Smart TV pentru Samsung 12
Samsung UE49NU7172 la celmai mic preț
Cele mai bune aplicații Smart TV pentru Samsung 13

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane