Cele mai bune 5 platforme Smart TV din lume 2016

Cele mai bune 5 platforme Smart TV

Una dintre cele mai mari preocupări atunci când cumpărăm un televizor nou este platforma inteligentă. Fiecare televizor cumpărat are o anumită formă de platformă inteligentă TV, asigurțivă că funcționează bine pentru cerințele dvs..

Cele mai bune platforme de a se asigura că nu ajung niciodată în calea ta și conținutul dvs. – acestea sunt încă televizoare la urma urmei.

În cazul în care odată ce a fost vorba despre cât de multe aplicații avea, televizorul conectat la Internet, acum este despre ce sistemul de operare utilizează.

Toate televizoarele inteligente oferă acces la Instant Netflix și Amazon, cu diverse posturi TV digitale pe care le emit servicii disponibile. Aplicațiile separate sunt un alt lucru, dar din ce în ce serviciile oferite în mod oficial de aplicații sunt integrate în interfața utilizatorului.

Nu există nici un standard în industrie.

Platformele TV inteligentă tinde să se schimbe la un an sau doi la marile mărci TV. În 2016 am văzut un nou accent pe sistemele de operare, de la LG, Samsung, Panasonic și Sony au optat pentru webOS, Tizen, Firefox și Android.

Deci, care este cea mai bună platformă smart TV? M-am clasat pe platformele majore de televiziune conectate din lume, în ordine descrescătoare, punând la fel de mult accent pe ușurința de utilizare ca selecție de app, pentru a vă ajuta să vă cumpărați o generație nouă de televiziune on-line.

sony-android-tv

sony android tv

1. Sony: Android TV

Este oficial; Sony are cea mai bună platformă inteligentă de televiziune pentru 2016. Simpla mențiune a cuvântului Android în raport cu un TV va înstrăina în mod automat jumătate din toți proprietarii de smartphone-uri.

Numai Sharp și Philips s-au alăturat Sony în îmbrățișând sistem de operare Android TV  de la Google, așa că nu prea vorbim despre un standard în industrie încă, dar Android TV este destul de lustruit.

Nu este vorba doar în televizoare, deși, veți găsi conectate, cum ar fi Nvidia SHIELD , Razer Forge TV și Asus a făcut Playerul Nexus sport Google OS TV.

Spre deosebire de alte noi platforme TV inteligente, servicii de televiziune Android nu sunt construite în jurul valorii de pictograme de-a lungul parți de jos a ecranului. Apăsați butonul de pornire de pe telecomandă și în partea de sus apare o pagină de ecran complet, care este dominată de un carusel de clipuri video de pe YouTube și de la Google Video.

Scanați în jos și există un rând de la Sony Selectați servicii (o combinație a principalelor aplicații, cum ar fi Netflix și Amazon Instant), link-uri către Google Play Store, Muzică Google Play, Google Play filme și TV, YouTube, Netflix și multe altele.

Mai jos este o listă de intrări și setării ale televizorului; se face totul destul de conservator.

Televizoarele Sony Android sunt unice în a avea unele dispozitive de depozitare; 16GB este implicit pentru 2016, care este mult mai mult decât majoritatea televizoarelor inteligente.

Proprietarii de telefoane Android și Tablete pot folosi dispozitivul pentru a controla televizoarele Sony prin intermediul aplicației TV, care vine complet cu un plug-in pentru căutare vocală, în timp ce Google Cast permite video și fotografii pentru a fi transmise în flux nativ la televizor (utilizatorii iOS pot descărca AirBuddy aplicația Google Cast). Controlerele de la Logitech și Razer promit, jocuri de consolă mai puțin.

Cu toate acestea, în afară de conținutul complet de interfață Android TV că televizoarele de la Sharp și Philips se va potrivi, va fi în curând un add-on Sony. Toate televizoarele Sony Android va primi o actualizare de firmware în iulie 2016 pentru a crea built-in YouView servicii.

Cu Android TV și YouView, Sony a ajuns în cele din urmă smart TV – datorită Google.

Cel mai bun pentru: conținut

Cinci televizoare Sony cu Android TV:

panasonic firefox os

Panasonic Firefox OS

2. Panasonic: Firefox OS

Firefox este cel mai bun în căutarea și cel mai ușoară personalizabilă platformă TV inteligentă.

O reîmprospătare completă a interfeței smart TV Panasonic 2016, noua interfață este numită de fapt, My Home Screen 2.0, deși nu are nicio asemănare cu versiunea 1.0 din 2014.

Nu fac nici o greșeală, acest lucru este tot despre Firefox.

La fel ca Samsung și LG, Panasonic a abandonat conceptul de a avea o pagină de pornire separată smart TV în favoarea icoanelor pop-up. Cu toate acestea, aceste icoane colorate, circulare și foarte mari apar întins peste mijlocul ecranului într-un carusel dinamic receptiv.

Sunt lucruri simple, cu iconițe pentru TV, aplicații, dispozitive, intrări și canale specifice pentru TV, toate prezentate. Este de departe cea mai simplă interfață smart TV personalizabilă, aplicații sau servicii pot fi „fixate” în carusel în câteva secunde.

Există, de asemenea, o pagină de pornire, care este mult mai puțin aglomerat decât în anii anteriori, care conține doar 14 aplicații, deși gama este încă limitată.

Up front este un link către piață aplicații Panasonic, alături de aplicații pre-încărcate, cum ar fi Netflix, Amazon Instant, YouTube, AccuWeather și linkuri către caracteristicile și serviciile interne ale televizorului, inclusiv un calendar, intrări, canale TV și un browser web furnizat de către – ai ghicit – Firefox.

Cu toate acestea, acesta este un browser de bază.

La fel ca Sony este pe cale de a elibera YouView la televizoare BRAVIA, VIERA de line-up este pe cale de a obține Freeview de redare, care va integra serviciile de televiziune catch-up BBC, ITV, Channel 4 și 5 canale în interfața cu utilizatorul.

Fără a Google Play, sistemul de operare Firefox nu se compara cu TV Android pe conținut, dar Panasonic Firefox OS este mai puțin constrângătoare și mult mai ușor de personalizat. Este cel mai bun ca aspect și încă cea mai simplă interfață smart TV.

Cel mai bun pentru: părinții tăi

Cinci televizoare Panasonic cu Firefox OS:

Samsung-Smart-Hub-si-Tizen-OS

Samsung Smart Hub și Tizen OS

3. Samsung: Smart Hub și Tizen OS

Acesta poate fi în continuare numit Smart Hub, dar platforma inteligentă Samsung TV pentru 2016 este complet nou.

Se bazează în jurul producătorului coreean Tizen OS acum fiind pus pe toate gadget – uri sale. Aceasta ar putea fi, dar aspectul serviciilor de televiziune inteligente, suportă mai mult decât o mică asemănare care trece la interfața webOS LG.

Asta e în mare măsură, deoarece icoane, aplicații și comenzi rapide sunt toate accesibile prin pictograme dinamice pe o bandă orizontală în partea de jos a ecranului.

Înlocuind grilele separate, mai degrabă plictisitoare de pictograme de aplicații din 2014, interfața Tizen monitorizează ceea ce vizionați sau utilizați, sugerează noi surse, și permite unele personalizări. O schimbare dinamic a casetei „recente”, în cicluri de colț extremă stânga între aplicațiile utilizate recent, canale TV etc.

O secțiune prezentate în centrul promovează aplicațiile pe care nu le-ai utilizat în ultimul timp, care se pot simți ca și reclame irelevante, și să păstreze returnarea (Twitter pe un televizor?). Acest lucru nu se bazează pe activitatea sau obiceiurile, care sunt o rușine.

Cu toate acestea, posibilitatea de a personaliza pictogramele de pe ecran este punctul culminant; un sentiment de permanență este binevenită atunci când vine vorba de unele intrări AV și aplicații cheie pe care le utilizați zilnic.

Acesta este tot un efort de a se eschiva dezordine, și în cea mai mare parte funcționează bine, deși există o mulțime de ocazii, atunci când este necesar pentru a merge la o anumită aplicație. Din fericire, e făcut mai ușor printr-o pagină multimedia, Smart Hub, care arată conținut de aplicații și de la rețea propriile stick-uri USB/acasă.

Există în continuare un panou Samsung Apps care listează aplicațiile descărcate.

Nu poate avea Telecomunicați sau Freeview Play, dar Samsung se laudă are accesul la toate aplicațiile din Regatul catch-up TV; BBC iPlayer, ITV Player, 4oD, Demand 5 sunt aici, așa cum este Netflix, Amazon Instant și YouTube. De fapt, singura aplicație semnificativă care lipsește din Smart Hub este Sky ACUM TV .

Există Netflix, Amazon Instant Video, Hulu, HBO Go / HBO Acum, YouTube, Spotify și Vudu. (Doriți mai multe aplicații? cele mai bune 10 Samsung Smart TV aplicații prin galerie.)

Există câteva în versiunea Tizen a Smart Hub,  cum ar fi o opțiune de split-screen pentru vizionarea TV în direct în timpul navigării aplicație, dar efortul Samsung nu poate cita Android TV sau sistemul de operare Firefox.

Cel mai bun pentru: posesorii de telefoane Samsung

Cinci televizoare Samsung cu Tizen OS:

lg-smart-tv

LG Smart TV

4. LG: WebOS

Odată cu sosirea în 2014 a webOS, LG oferind smart TV a fost complet odihnit. Toate televizoarele LG inteligente începând cu 2014 și 2015 a primit webOS 2.0, și acum fiind echipat cu webOS 3.0 printr-o actualizare de firmware.

La fel ca Samsung Smart Hub, WebOS 3.0 este construit în jurul unei bare de activități care apare în sus din partea de jos a ecranului.

Aplicațiile, dacă un hub conținut cum ar fi Netflix sau pur și simplu o intrare HDMI de pe televizor, sunt tratate la fel, cu o listă care se modifică în mod dinamic în partea de jos a ecranului.

Este foarte rapid:

Dar ceva anume nu de pe acest bar lansator este de fapt foarte dificil. Nu este la fel de ușor personalizabil WebOS cum ar putea fi.

Conținut înțelept, este destul de bine, cu doar ITV Player și 4oD care lipsesc dintr-o linie-up care include Netflix, Amazon Instant, The BBC iPlayer, YouTube, este subapreciat Blinkbox, Wuaki.tv și în mod exclusiv TV Sky.

Pentru oameni există standard de Netflix, Amazon, YouTube și Google Play TV și filme, precum Hulu, Vudu, MLB.TV, Spotify și FandangoNow.

Panou pâlpâie frumos pentru a derula prin intermediul surselor de „live” și aplicații, precum și un panou peste mijlocul ecranului, care oferă acces la o singură defilare de arta și acoperire pentru programe și filme TV live.

Dinamic, plin de culoare, dar de multe ori mai degrabă amețitor de a fi utilizat, WebOS este inconsistent în proiectarea și dinamică, și ia un timp pentru a ajunge să cunoască.

Cel mai bun pentru: tech-savvy

Cinci televizoare LG cu webOS:

tlc-sharp-hisense-roku-tv

TLC, Sharp, Hisense, Roku TV

5. TCL, Sharp, Hisense, Haier: Roku TV

Samsung, LG, Sony și Panasonic sunt stabiliți jucători în spațiul TV. Un copil nou, care vrea să se agite în industria TV: Roku TV.

A anunțat în 2014 televizoare TCL, Roku TV a crescut rapid pentru mulți producătorii TV low-cost. În 2016, puteți găsi Roku TV pe unele modele TV Haier, Hisense, Insignia, Sharp și TCL, cu mai multe parteneriate în lucrări pentru anul viitor.

Ca o platformă, Roku TV împrumută interfața și setul de caracteristici din set top box companiei, The Roku 2, Roku 3, Roku 4 și Roku Streaming Stick .

 Aici veți găsi o funcție de căutare universală robustă, care va scana peste 30 de aplicații diferite, cum ar fi Netflix, Google Play TV și filme, Amazon, Vudu și mai mult pentru a vă găsi cel mai mic preț la emisiunea TV sau un film pe care doriți să îl urmăriți.

Adaugă faptul că cele mai multe canale decât oricare dintre concurenții săi (3.000 la ultima numărătoare),

Cel mai bun pentru: chef-watcher

Două televizoare cu Roku TV:

 

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane