Cele mai bune 3 aplicații pentru copii de rezervă și restaurare SMS-uri pe Android

Cele mai bune 3 aplicații pentru copii de rezervă și restaurare SMS-uri pe Android

Există 4 moduri generale pentru copii de rezervă și restaura SMS-uri  pe Android:

Cele mai bune 3 aplicații pentru backup sms-uri sunt:

 • Software-ul pentru desktop furnizate de către producătorii de telefonie mobilă, sau aplicații desktop
 • Utilizarea unui cont de Gmail și să se trimită o copie de rezervă a mesajelor text
 • Folosind aplicații de backup Android care salvează toate datele de pe aparat
 • Utilizarea aplicațiilor Android create special pentru backup și restaurare SMS și MMS

În acest articol discută despre a 4 metodă și  Cele mai bune 3 aplicații pentru copii de rezervă SMS-uri pe Android. Dar, înainte de a ajunge la listă, să trecem prin primele 3 metode:

Dacă doriți să creați în mod direct o copie de rezervă a mesajelor text pe PC-ul, trebuie să utilizați prima metodă. Dacă dețineți un dispozitiv Samsung Galaxy folosiți Samsung Kies pentru a crea copie de rezervă pentru mesaje text. În caz contrar, puteți utiliza  AirDroid pentru a crea backup de la distanță.
În cazul în care doriți să aveți și să păstrați o copie de rezervă a mesajelor text în Gmail, atunci trebuie să descărcați și să instalați SMS Backup+ și urmați instrucțiunile de pe aplicație.
A treia metodă este utilizată pentru a crea o copie de rezervă din întregul dispozitiv (inclusiv SMS și MMS) și aplicația recomandăm în acest scop este G Cloud Backup.

Acum, să trecem în revistă caracteristicile și cele mai bune 3 aplicații pentru backup SMS-uri de pe dispozitive Android:

1. SMS Backup and Restore

SMS Backup and Restore

SMS Backup and Restore

Aceasta este pur și simplu cea mai bună aplicație pentru a crea copie de siguranță a SMS-urilor pe dispozitivele Android. Deci, de ce deranjează alte aplicații?
Principalele caracteristici ale acestei aplicații sunt: opțiunea de a selecta conversația pentru backup (și restaurare mai târziu), de backup automat la timp predefinită, format export XML , încărcați fișierele de rezervă Dropbox și Google Drive sau trimite-l la e-mail.

Cele mai bune 3 aplicații pentru copii de rezervă și restaurare SMS-uri pe Android 1

2. SMS Backup and Restore

SMS Backup and Restore

SMS Backup and Restore

Aceasta este o altă aplicație excelentă pentru copii de rezervă și restaura SMS-uri, cu același nume ca și cea anterioară. Avantajul acestei aplicații peste cealaltă, este că acesta este Free. Interfață ușor de utilizat, oferă următoarele caracteristici principale: export format HTML, copie de rezervă și o opțiunea de a identificare și îmbinare SMS-urile după numărul de telefon.

Cele mai bune 3 aplicații pentru copii de rezervă și restaurare SMS-uri pe Android 1

SMS Backup and Restore

SMS Backup and Restore

3. Ultima, dar nu în ultimul rând pe lista noastră, este din nou SMS Backup and Restore de la un alt dezvoltator ”Serios Google”, nici o restricție pentru a alege același nume pentru aplicații diferite?). Formatele de export suportate sunt: TXT, CSV și HTML (dar acceptă doar fișiere TXT sau CSV atunci când încearcă să restabilească). De asemenea , aveți opțiunea de a exporta fișierul copie de rezervă pentru card SD, Gmail, Dropbox sau trimite prin e-mail.

Cele mai bune 3 aplicații pentru copii de rezervă și restaurare SMS-uri pe Android 3

Deci, ce este metoda preferată pentru SMS-uri de backup pe Android?

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.
 1. Răspuns
  admin 4 februarie 2017 at 02:33

  Visitor Rating: 10/10

 2. Răspuns
  Anonim 4 februarie 2017 at 11:32

  Visitor Rating: 6.5/10

Lasă un răspuns

 Telefoane