CD Player auto JVC KD-X241, 4x50W, USB, AUX

CD Player auto JVC KD-X241, Android ™ Redare muzică prin USB (AUTO MODE / MOD AUDIO)

CD Player auto JVC KD-X241, receptoare cu un singur DIN aduc importanță în gama de produse audio, cu cele mai recente caracteristici.

   JVC KD-X241  oferă suport complet pentru utilizatorii de Android și iPhone prin USB. Se ocupă de muzica pe Android folosind JVC Music Play aplicația din Google Store sau conectați prin portul USB. Veți fi în confort complet, caracteristica de volan de la distanță gata.

Detalii Preț

  CD PLAYER JVC KD-X241 Car Stereo Extra Info

  • Android Redare muzică prin USB și JVC Muzică Play
  • IPod / iPhone Redare muzică prin USB
  • FLAC Compatibil
  • Control audio de la distanță
  • Panou frontal detașabil
  • 13 presetate EQ
  • 1 RCA

Gama începe cu KD-X241 și culminează cu KD-R881BT.  Oferă tehnologia Wi-Fi „Air Mirroring“, și interfețele unitare cu o aplicație gratuită JVC care oferă un control asupra caracteristicilor sale de aliniere digital, egalizare pe 13-benzi și manipulare sonică, cum ar fi 3D mod și modul de crossover.

CD Player auto JVC KD-X241

Redă urmatoarele tipuri de format audio (FLAC, WAV, MP3, WMA) trei 4 volți pre-out, un USB (de curent mare 1.5A  disponibil de încărcare telefonului) și 4 canale de amplificare.

Bluetooth V3.0 HPF 1.6 sistem de înaltă calitate este încorporat și permite atât streaming audio cu suport AAC și telefonie hands-free prin asocierea a două telefoane mobile cu normă întreagă. Până la cinci telefoane mobile pot fi incluse în conectivitate Bluetooth AD2P.

Display-ul albastru are o cheie cu mare accent cu opțiuni pentru a personaliza cu culori care să se potrivi cu tema instrumentatie mașinii. iPhone completă și control Android este, de asemenea, oferit pentru redarea de muzică.

Detalii Preț
evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane