Avira AntiVir Removal Tool pentru Windows

  Descrierea produsului software

Avira AntiVir Removal Tool pentru Windows 2

  Avira AntiVir Removal Tool pentru Windows este un instrument gratuit, ușor de utilizat pentru dezinfectare. Conceput special pentru a elimina o serie de amenințări de securitate din sistem:

  Principalele beneficii:

  • Reparați fișierele afectate, ori de câte ori este posibil. Uneori fișierele pot fi deteriorate iremediabil de acțiunile malware.
  • Ușor de utilizat: nici măcar nu trebuie să îl instalați. Îl despachetați și să utilizați instrucțiunile de operare furnizate în fișierul readme.
  • Transparență constantă: afișează informații în timpul scanării fișierelor de pe computer, permițându-vă astfel să cunoașteți starea activă a activității sale.
  • Caracteristicile raportului: acest instrument este capabil să creeze fișiere log și rapoarte după ce își îndeplinește sarcina, oferind informații despre rezultatele scanării.
  • Dezvoltare continuă: vă recomandăm să verificați în mod regulat cea mai recentă versiune, deoarece cercetătorii noștri vor adăuga mai multe rutine de detectare la acest instrument, pentru a elimina chiar mai multe amenințări
    Avira vine cu o gamă largă de caracteristici care sporesc securitatea pe lângă componenta de scanare, inclusiv un sistem de detectare în timp real, instrumente de confidențialitate și anti-adware.
  Avira AntiVir Removal detectează și elimină viruși, troieni, programe backdoor și alte programe malware. Are un programator care își actualizează definițiile de viruși, stabilitatea programului și caracteristicile programului imediat ce acestea sunt disponibile.
Carantina Avira Antivir - totul sub control

   Carantina este concepută pentru a izola pe cineva sau ceva care ar putea fi dăunător și periculos. Astfel, cariera Avira AntiVir Removal servește pentru a elimina fișierele și programele periculoase de la accesul utilizatorului. Scanerul de virusuri transferă datele suspecte în propriul director și blochează accesul la acesta. Deci, nu puteți începe accidental un troian. Cu toate acestea, aceasta nueste setarea implicită pentru descărcarea unui program Avira Free Antivirus !

Activați modul automat al carierei Avira AntiVir Removal

Setările implicite sunt de a face fiecare virus să găsească „interactiv”. Și asta nu înseamnă altceva decât să întrebi utilizatorul final ce vrea să facă. În general, acest lucru nu schimbă faptul că programul nu ne mai oferă acces la căutare!

Nu este nimic în neregulă cu această abordare. Majoritatea utilizatorilor nu știu ce să facă și vor apăsa ușor butonul „Eliminare” . Dacă nu faceți nimic singur, accesul este blocat, dar fereastra de indiciu dispare după câteva secunde. Dar dacă doriți să aflați mai multe despre găsire și, eventual, să faceți pașii suplimentari, atunci butonul „Detalii” rămâne . Trebuie să-l apăsăm dacă permitem în mod excepțional accesul unui fișier sau îi împingem pentru controlul ulterior în carantina Avira Antivir.

Descărcare S1   Descărcare S1   Instalare Rapida

  Setați Carantina Avira AntiVir Removal ca acțiune prestabilită

După cum sa menționat mai sus, acțiunile implicite ale Avira pentru găsire sunt deschiderea unei ferestre de sugestie și blocarea accesului la fișier. Și asta este bine. Acest lucru oferă utilizatorului posibilitatea de a interveni rapid și de a vedea fiecare căutare separat. Dar dacă nu vrei să ții pasul cu asta din cauza lipsei de experiență sau dacă vrei să faci computerul mai sigur pentru altcineva?

Nu ratați oferta noastră de mai jos.

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri valabile astăzi, la:

Avira AntiVir Removal Tool pentru Windows 3
Promotii Antivirus
Avira AntiVir Removal Tool pentru Windows 3
Avira AntiVir Removal Tool pentru Windows 5
Promotii Antivirus
Avira AntiVir Removal Tool pentru Windows 5
Avira AntiVir Removal Tool pentru Windows 7
Promotii Antivirus
Avira AntiVir Removal Tool pentru Windows 7

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane