Asus VA326H, un monitor gigant curbat pentru gameri

Asus VA326H așezați-vă în fața acestui  monitor și bucurați-vă sau, mai degrabă, scufundați-vă în panoul său curbat foarte mare. Cu o calitate proiectată și focalizată pentru jucătorii. Descoperiți acest model și veți vedea tot ce poate oferi datorită calității excelente a imaginii sale și sunetul încorporat.

Caracteristicile tehnice: Asus VA326H

SPECIFICAȚII

Model – Brand Asus VA326H
Dimensiunea ecranului 31,5 „(80,1 cm), Curba 1800R
Rezoluție Full HD (1920 x 1080 p)
Aspect Ratio 16: 9
Timp de răspuns 4ms (GtG), 144 Hz
Iluminare din spate / panou LED / VA
Strălucire 300 cd / m²
Raportul de contrast 3000: 1
Raportul de contrast inteligent ASUS (ASCR) 100.000.000: 1
Unghiul de vizualizare (V / H) 178º / 178º
HDR (interval dinamic ridicat) nu
Sunet Da, 2 x 2W RMS
Dimensiuni fără suport (înălțime x lățime x adâncime) 493,72 x 721,2 x 173,58 mm
Dimensiuni cu suport (înălțime x lățime x adâncime) 493,72 x 721,2 x 94,91 mm
Greutate (cu stand) 8,1 kg
Compatibilitate VESA Da, 100 x 100 mm
Porturi HDMI 1
Porturi USB nu
Alte conectori
  • DVI-D,
  • VGA,
  • intrare audio mini-jack,
  • ieșire audio pentru căști
Înclinare / rotire / rotire / aj. înălțime -3 până la 10º / Nu / Nu / Nu
Consumul de energie 28W (max.)
Conținut / Accesorii
  • Cablu DVI,
  • Cablu VGA,
  • cablu audio
  • cablu de alimentare,
  • carte de garanție,
  • Ghid rapid de instalare
OFERTE
Vezi Ofertă specială valabilă astăzi:                               Detalii Preț

Design exterior al acestui Asus VA326H

Desigur, dacă se remarcă ceva, acest monitor Asus VA326H se datorează simplității sale în design. O simplitate care, într-un model la fel de mare ca cel prezentat, este dificil uneori să facă diferențierea de restul. În acest caz, Asus realizează un design exterior mai serios și mai puțin agresiv decât cu modelul Asus VA327H. Unde cadrele sunt ceva mai groase decât în ​​acest model pe care l-am analizat.

Asus VA326H, un monitor gigant curbat pentru gameri 2

Aici ne putem bucura de câteva cadre foarte subțiri, cu excepția fundului. Unde aproape întotdeauna logo-ul producătorului în mijloc și cantitatea de Hz a acestui model în colțul din stânga jos. În dreapta avem un LED de stare. Contrastul în materiale și tonuri atinge sprijinul cu care tonurile de argint sunt utilizate împreună cu negrul panoului său larg.

Baza așa cum putem vedea de sus prezintă o formă dreptunghiulară,  cu colțurile ușor rotunjite ne susține acest panou imens în siguranță.

Din profilul lateral putem vedea modul în care un joystick mic ne va servi, (modul cel mai întalnit pentru a începe să ne obișnuim) să trecem prin meniuri de configurare al acestui model Asus VA326H datorită celor 5 poziții.

Asus VA326H, un monitor gigant curbat pentru gameri 3

Nu putem spune că poate fi un monitor cu o adâncime sau grosime exagerat, dar se ingroașă la partea de jos. În care suportul subsține acest monitor și în care se află conectivitatea. Fiind un astfel de monitor mare nu va găsi un design extrem de subțire (tipul de panou și iluminare de fundal ), dar că , în cadrul logic nu vom va găsi un design învechit sau cu linii și măsuri greoaie.

Conectivitate disponibilă Asus VA326H

Conectivitatea acestui Asus VA326H este ceva corect, dar suficient și în funcție de măsura în care puteți obține din punctul de vedere al calității imaginii acestui model. Nu vom avea nicăieri conexiune USB, dar dacă avem un port HDMIDVI-D și VGA pentru a intra în conținutul dorit. În plus, vom avea intrare audio și ieșire tip mini jack.

În plus față de conectorii pentru imagine și sunet, vom avea compatibilitate cu suporturile VESA . Vreau să spun că, dacă nu sunteți mulțumit cu mișcarea de basculare pe care o are Asus VA326H  sau ne folosește mult spațiu pe birou putem face rost de un suport de perete pentru a obține spațiu liber.

Calitatea imaginii modelului Asus VA326H

Trebuie să clarificăm faptul că nu ne confruntăm cu familia ROG Strix, așa cum este modelul Asus ROG PG348Q care este proiectat, echipat și orientat spre jucători profesioniști. Cu acest Asus VA326H ne putem bucura de jocurile noastre preferate și, de asemenea, producătorul îl definește ca un monitor de jocuri, dar trebuie să detaliem toate calitățile sale pentru a nu ne dezamăgi ca și jucătorii exigenți.

Asus echipează acest model cu îmbunătățiri la îngrijirea ochilor noștri etichetat ca un monitor cu tehnologie ASUS, îngrijirea ochilor scădere intensitați lumini albastra cu 4 nivele pentru de ajustare și reducerea oboselii ochilor prin reducerea pâlpâirei în imaginile sale, atât statice cât și în mișcare.

Dar nu trebuie să uităm că este un model orientat spre jocuri cu caracteristici foarte bune în ceea ce privește imaginea. Un panou uriaș de 31.5 inch de tip VA cu un larg unghi de vizualizare de 178 de grade. Atât pe verticală și orizontală, care ne va permite să ne bucurăm de rezoluția  Full HD. Cu bună luminozitate și contrast, datorită curburi sale de 1800R ne afundă mult mai mult în conținut.

Nu uitați că are 144Hz pentru a putea muta imaginile într-un mod clar și cu o eliminare amplă a efectului fantomă în imagini în mișcare (prin conexiuni HDMI sau DVI-D).

SUPER PREȚ
Vezi cel mai bun preț valabil astăzi,                               Detalii Preț

Asus VA326H cu îmbunătățiri pentru jocuri

6 moduri de imagine este ceea ce acest Asus VA326H trebuie să ne bucure de un tip foarte variat de conținut care exploatează și adaptează toate tehnologiile sale. Astfel, pe lângă setările de lumină albastră și tehnologia anti-pâlpâire. Aceste moduri de imagine vă vor face să vă bucurați de calitatea optimă a imaginii în timpul jocului.

Nu uitați că ne putem bucura de cele două difuzoare de câte 2W RMS . Da, puterea este mică și calitatea nu este comparabilă dacă avem un alt sistem audio sau difuzoare pe masă. Dar este o completare perfectă pentru orice dacă nu le avem.

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri valabile astazi, la:

Asus VA326H, un monitor gigant curbat pentru gameri 4
Asus VA326H
Asus VA326H, un monitor gigant curbat pentru gameri 4
Asus VA326H, un monitor gigant curbat pentru gameri 6
Asus VA326H
Asus VA326H, un monitor gigant curbat pentru gameri 6

 

evomag.ro%20

Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane