ASUS RT N12 D1 un router wireless excelent

  • Router wireless-N 300Mbps ASUS RT N12 D1
    ASUS RT N12 D1 un router wireless excelent

ASUS RT N12 D1 un router  wireless  excelent de mare viteză 300Mbps. Care are atât capacitatea de conectare la rețea cu cablu, cât și cea fără fir. Care este proiectată cu precizie fie pentru rețeaua de domiciliu, fie pentru întreprinderile mici. Echipat cu 2T2R (2 flux) Tehnologia MIMO și două antene detașabile de 5dBi HGA (High Gain Antennas).

Acest router are o zonă de acoperire extinsă, ce încorporează o performanță wireless avansată. Deci excelentă pentru efectuarea apelurilor VoIP, streaming video HD și jocuri online. Însoțit de interfața grafică de utilizator ASUS și caracteristica unică Quick Internet Setup, ASUS RT N12 este destul de simplu pentru orice utilizator de instalat și gestionat, inclusiv pentru amatori.

OFERTĂ
Vezi Ofertă specială valabilă astăzi:                               Detalii Preț

Vă permite să configurați până la 4 SSID-uri (identificatori de seturi de servicii). Prin urmare, utilizatorii pot gestiona liber alocarea de lățime de bandă și accesul la internet. Să prezentăm mai multe informații detaliate despre acest router Asus RT N12.

Router Wireless-N 300Mbps ASUS RT N12 D1
Rata de transfer Wi-Fi (Mbps) 300
Frecventa (GHz) 2.4
Standarde IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Management UPnP, IGMP v1/v2/v3, DNS Proxy, NTP Client, DDNS, Port Triger, Virtual Server, DMZ
Securitate 64-bit WEP, 128-bit WEP, WPA2-PSK, WPA-PSK, WPA-Enterprise , WPA2-Enterprise , WPS support
Rata de transfer Ethernet (Mbps) 10 / 100

Specificații Detaliate

ASUS RT N12 D1 un router  wireless  excelent

Cu acoperire mare, împreună cu tehnologia de înaltă putere

Cu un design elegant și eficient, acest router extinde acoperirea semnalului wireless și calitatea cu ajutorul unui amplificator de semnal încorporat. Caracteristica sofisticată și avansată de înaltă putere de la ASUS mărește semnificativ puterea semnalului și poate dubla domeniul.

Capabilități multiple pentru SSID pentru controlul ușor al accesului fără fir

Fiți capabili să partajați cu ușurință conexiunea la internet în siguranță cu oaspeții. Fără a fi nevoie să partajați parola sau alte resurse vulnerabile ale rețelei. Caracteristica ASUS Guest Network permite până la 3 rețele diferite de clienți, fiecare dintre aceste rețele având parole independente și limite de utilizare.

Oaspeții nu au acces autorizat la rețeaua principală sau la alte dispozitive conectate în rețea.

SUPER PREȚ
Vezi cel mai bun preț valabil astăzi,                               Detalii Preț

O configurare simplă, în 3 pași, prin intermediul telefonului, al computerului personal sau al laptopului

Configurarea ruterului wireless ASUS RT N12 este foarte simplă. Porniți și conectați dispozitivul apoi lansați orice software de browser pe un dispozitiv care este activat Wi-Fi.

Cum ar fi, de exemplu, smartphone-ul sau PC. Veți fi redirecționat către o pagină de configurare care vă va cere să introduceți parola sau codul de la furnizor de servicii. Configurarea rețelei nu poate fi niciodată la fel de ușoară ca aceasta.

ASUS RT-N12-D1 un router  wireless  excelent

ASUS RT N12 D1 un router  wireless  excelent

Accesați internetul în 30 de secunde cu ASUS RT N12 D1

Funcția inteligentă de detectare automată vă permite să finalizați întregul proces de configurare în mai puțin de 30 de secunde. Spre deosebire de instalările care necesită mult timp și alte constrângeri cu alte routere ASUS oferă un acces ușor de utilizat ruterul care plasează viteze de acces la rețea cât mai rapide posibil.

EZ Switch:

Comutatorul EZ oferă o modalitate ușoară și eficientă de a comuta între modurile de repetare, router și AP (Access Point).

Selectați prompt modurile de puncte de acces, opțiunile routerului și extensia de distanță cu ajutorul unor setări ușor accesibile prezente în interfața ușor de utilizat și interactivă.

Nu există inconveniente sau întârzieri expuse, indiferent de situația. Alegeți ceea ce vă convine cel mai bine și conectați-vă rapid.

Dacă vorbim despre specificații tehnice, routerul Wi-Fi este un dispozitiv 3 în 1. Îl puteți utiliza ca un router fără fir, repetor sau extender wireless. Interfața este compatibilă cu WAN, jack DC de 2,5MM, LAN. Cu două antene 5 dBi și rata de transmisie este de 300 Mbps.

Iar frecvența de transmisie este de 2,4 GHz. Utilizează protocolul de transmisie Wi-Fi 802.11 /b/n/g cu tehnologia de criptare 64/128 biți WEP, WPA PSK și WPA2 PSK. Routerul Asus RT N12 a obținut certificatul CCC și CE. Un preț mai bun poți  Router Wireless D-Link Dir-600

ASUS RT N12 D1 un router wireless excelent 1
Router wireless ASUS RT-N12+
ASUS RT N12 D1 un router wireless excelent 2
ASUS RT N12 D1 un router wireless excelent 3
Ofertă Router Wireless ASUS RT-N12+
ASUS RT N12 D1 un router wireless excelent 4
ASUS RT N12 D1 un router wireless excelent 5
Router Wireless ASUS RT-N12+
ASUS RT N12 D1 un router wireless excelent 6

8.8 Scorul Total
0 recenzii
Verdictul GoGadgets.ro

ASUS RT-N12 D1 este un router, rapid și de încredere, care se potrivește perfect, în orice casă.

Performanță
9
Proiectare construcție
9
Ambalaj & Accesorii
9
Caracteristici generale
8.5
Valoare
8.5
PRO
  • Accesibil
Adăugați-vă recenzia
evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

Your total score

 Telefoane