Asus RT-AC53: un router puternic dual band cu un preț accesibil.

 • Asus RT AC53
  Asus RT-AC53: un router puternic dual band cu un preț accesibil.

  Asus RT-AC53

  Dacă doriți să vă cumpărați un nou router care să aducă întregul potențial la noua dvs. conexiune cu fibră. Vă sfătuim să aruncați o privire la Asus RT-AC53, un router care, pentru un preț destul de strâns. Ne oferă o lărgime de bandă mare, ceea ce ne permite să navigăm și să descărcăm date la viteză mare. Deoarece primim tot sucul către platforma noastră preferată de streaming (a spus cineva Netflix 4K?). În plus, ne permite, să efectuăm mai multe setări de configurare. Vă spunem detaliile sale:

  Designul este, de asemenea, important într-un router.

Asus-RT-AC53-6-1024x1024-GoGadgets

Asus RT-AC53

Asus-RT-AC53-1-Gogadgets

Asus RT-AC53

 

 

 

 

 

 

 

 

OFERTE
Vezi Ofertă specială valabilă astăzi:                               Detalii Preț

 Producătorii nu depun, de regulă, prea mult efort în a-și face routerele, cu consecința că toate acestea ajung să fie destul de asemănătoare sau cu un design destul de plictisitor din plastic. Asus încearcă să îmbunătățească acest lucru și ne prezintă un router în formă de pană. Care are în partea superioară o imprimare curioasă a imaginilor în nuanțe negre și gri. Oferindu-i o imagine destul de originală.

   Asus RT-AC53 integrează un total de 3 antene, ceea ce asigură o bună putere a semnalului. În timp ce conexiunile sunt în partea din spate, unde găsim butoanele de alimentare, resetare și WPS. Plus o conexiune WAN RJ45 și alte două porturi RJ45 LAN, toate susținând viteze de până la 1000Mbps. Acesta este un punct de luat în considerare, pentru că dacă intenționăm să conectăm mai multe computere sau dispozitive prin cablu. S-ar putea să fim interesați să ne uităm la alte routere de pe piață.

  Performanță și opțiuni disponibile: până la 733 Mbps cu acest router ieftine cu bandă dublă.

Asus-RT-AC53-3-GoGadgets

O interfață plăcută și intuitivă pentru gestionarea ruterului nostru.

 

SUPER PREȚ
Vezi cel mai bun preț valabil astăzi,                               Detalii Preț

Acesta este un router cu bandă dublă care funcționează sub frecvențele de 2,4 GHz și 5 GHz cu standardul 802.11ac. Oferind până la 300 Mbps sub 2,4 GHz și până la un maxim de 433 Mbps sub 5 GHz. Harul problemei este că ambele rețele funcționează simultan, ceea ce indică mai bine stabilitatea. Oferind în același timp o lățime de bandă de până la 733 Mbps (cu condiția ca furnizorul de internet să ofere astfel de viteze). În acest fel, aplicațiile și dispozitivele care necesită o viteză mai mică pot fi conectate la rețeaua 2.4GHz. În timp ce cele mai exigente computere și dispozitive vor putea să se conecteze la rețeaua de 5GHz și să obțină viteza maximă posibilă.

  Deoarece viteza nu este totul, Asus RT-AC53 integrează un software de management intuitiv (ASUSWRT). Care permite efectuarea mai multor funcții de gestionare, cum ar fi:

 • Configurați dispozitivul în modul router, punct de acces sau repetor.
 • Control parental: cu programarea și filtrarea paginilor web.
 • Optimizarea și prioritizarea traficului în rețea.
 • Cartografierea rețelei.
 • Coectare imprimantelor.
 • Gestionarea și configurațiile clienților.
 • Configurarea serverului VPN cu criptare PPTP.
Asus-RT-AC53-4-GoGadgets

Conexiune Ethernet de 1000 Mbps

   În cele din urmă, un avantaj care ne-a plăcut foarte mult este posibilitatea de a crea până la 3 rețele fără fir în banda de 2,4 GHz și alte trei în banda de 5 GHz, fiind capabile să stabilească timpi de utilizare și lățime de bandă pentru fiecare. Pe lângă alocarea exclusivă a clienților, optimizarea vitezei dispozitivelor pe care le dorim și protejarea rețelei noastre principale împotriva accesului neautorizat.

  Specificații tehnice:

Router wireless ASUS RT-AC53
Standard Wi-Fi 802.11 a 802.11 b 802.11 g 802.11 n 802.11 ac
Porturi LAN 2 x RJ-45
Porturi WAN 1 x RJ-45
Rata de transfer Ethernet (Mbps) 10/100/1000Mbps
Antena 3 x 3 MIMO
Frecventa (GHz) 2.4 5
Rata de transfer WI-FI (Mbps) 433 + 300
Toate Specificațiile >>

  Concluzii, disponibilitate și preț pentru Asus RT-AC53.

Asus-RT-AC53-5-GoGadgets

Asus RT-AC53

  Asus RT-AC53 este un router ieftin dual-band axat pe furnizarea capacității de a gestiona și controla nivelul maxim al conexiunii noastre de fibră optică (fără portul ADSL). Iar faptul că este o sarcină care se face într-un mod superb datorită pentru dubla sa bandă și pentru toate posibilitățile care îi includ software-ul ASUSWRT. Printre care posibilitatea de a crea mai multe rețele în fiecare frecvență și de a controla și prioritiza datele se evidențiază. Ne-ar fi plăcut să vedem câteva porturi suplimentare LAN, dar altfel puțin mai mult decât să obiectezi la un router care, pe lângă toate, este foarte atractiv din punct de vedere al designului.

Nu ratați oferta noastră de mai jos.

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri valabile astăzi, la:

Asus RT-AC53: un router puternic dual band cu un preț accesibil. 1
Asus RT-AC53
Asus RT-AC53: un router puternic dual band cu un preț accesibil. 1
Asus RT-AC53: un router puternic dual band cu un preț accesibil. 3
Asus RT-AC53
Asus RT-AC53: un router puternic dual band cu un preț accesibil. 3

8.5 Scorul Total
Verdictul GoGadgets.ro

Deși acest router are multe puncte forte și câteva puncte slabe, trebuie să ținem cont de preț (și dacă vă uitați puteți îl găsiți mai ieftin). Din acest motiv, ratingul acestui router ASUS RT-AC51U este 8,5

PRO
 • Design modern și original
 • Construcție bună
 • Opțiuni de gestionare
 • Viteza rețelei 2.4G de până la 300 Mbps
 • 3 antene
CONTRA
 • Doar 2 porturi LAN
 • Niciun port ADSL
Adăugați-vă recenzia
evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane