3 aplicații pentru a viziona filme pe smart TV

 3 aplicații pentru a viziona filme pe smart TV

  Dacă aveți un televizor Smart TV sau vă gândiți să obțineți unul, nu acordați atenție aplicațiilor preinstalate. Așa cum nu ne-am conceput smartphone-ul fără magazinul de aplicații, cu televizoarele inteligente ar trebui să urmăm aceiași pași.

  Astăzi am lansat o serie de articole despre cele mai interesante aplicații pentru Smart TV și am început să o facem cu 3 aplicații pentru a viziona filme care nu ar trebui să lipsească pe ecranul dvs..

  Construiți-vă propriul home cinema și bucurați-vă de momentele în care vă aflați cu familia sau prietenii.

OFERTE
Vezi Ofertă specială la Smart TV valabilă astăzi:                               Detalii Preț

 Selecția noastră a celor mai bune 3 aplicații pentru a viziona filme pe televizorul dvs. inteligent

  Yomvi: Prima dintre aplicațiile pentru vizionarea filmelor vine împreună cu Canal + pentru a-și îmbunătăți oferta comercială. Putem contracta diferite pachete (fotbal, filme și serii, pachet de familie …) sau să plătim doar pentru conținutul pe care dorim să-l vedem. Cel mai bun catalog pentru a vedea cele mai multe emisiuni de blockbuster sau din nou ai ocazia să vezi acel film care a rămas pe lista ta de dorințe. Pentru a contracta un acces complet, o puteți face prin Canal + sau cu operatori precum Vodafone.

yomvi

yomvi

Wuaki.tv: Pentru a vă bucura de Wuaki.tv pe televizorul dvs. inteligent, puteți face un abonament lunar pentru 6,99 € / lună fără a continua sau închiria conținutul pe care doriți să îl vedeți în orice moment. Filmele de debut au, de obicei, un preț de închiriere de 3,99 EUR, iar titlurile deja depășite sunt de aproximativ 1,99 EUR. Wuaki.tv se presupune că are unul dintre cele mai complete cataloage și este una dintre aplicațiile pentru a viziona filme pe Smart TV, care a crescut în ultimul an în număr de utilizatori.

SUPER PREȚ
Vezi cel mai bun preț la Smart TV valabil astăzi,                               Detalii Preț
wuaki.tv_GoGadgets

wuaki.tv

 

Nubeox: Nubeox funcționează la fel ca Wuaki.tv și numele său a făcut deja un decalaj între aplicații pentru a viziona filme mai populare. Închiriați titluri unice sau faceți un abonament lunar pentru a vă bucura de serviciul VOD care se află sub umbrela grupului Atresmedia.

nubeox

nubeox

Nu ratați oferta noastră de mai jos.

Oferte și Reduceri
Vezi oferte și reduceri la Smart TV valabile astăzi, la:

 

evomag.ro%20
Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile.

Lasă un răspuns

 Telefoane